Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja zdecydowanie proponuję go jednak nie kąpać. Pierwszy dzień w nowym domu.......Wiem ze zapachowo moze być nieciekawie, ale cóż.......tak jak napisała Malawaszka ścierka namoczona w wodzie z octem na pierwsze dni wystarczy - przetestowane wielokrotnie:-)

Posted

Wiecie to wcale nie jest zabawne: bo tak - pies po raz kolejny z rzędu zmienia miejsce zamieszkania. Długa droga w korkach......to musi być kosmiczny stres.

Dlatego polecam przetarcie wodą z octem - a kąpiele za jakis czas, no bo wyobraźcie sobie - nowy dom, nowe miejsce, nowi ludzi - pierdut do wanny i nie wiadomo - utopią nie utopią..........

W żadnym razie nie spuszczajcie go na razie ze smyczy!!!!!!!!! On musi zrozumieć, ze tu teraz mieszka, że Wy jesteście jego rodziną, że Was ma się słuchać itp. Inaczej..............po prostu da nogę. Przerażony ucieknie i co wtedy??????

Posted

Teoś w domku :multi: jest kochany!!! :loveu: merdasił do wszystkich ogonem :loveu: ja go uwielbiam!!! Strasznie zamotany teraz jest i zagubiony, ale wesoły. Jeszcze nie wie co to sie dzisiaj wydarzyło - bo naprawdę masa nowych ludzi się przewinęła, taka długa podróż, a on w centrum biedaczek. Ale teraz będzie już tylko lepiej.

Ja też Ani kładłam do głowy, że nie można go narazie spuszczać i z tego wszystkiego zapomniałam zostawić adresówki :angryy: mam ją w kieszeni :roll: Aniu jutro kup adresówkę taką przypinaną do obroży i włóż tam karteczkę z numerem telefonu - strzeżonego ... ;)

Teoś poznał na spacerku nowego kumpla Katowiczanina :lol: chyba się w sobie chłopcy zakochali :evil_lol: zaraz będą fotki :p

Posted

Teodor zwiedza - chłopak musi się oswoić z gładkimi powierzchniami bo trochę się bał - pewnie mieszkał na dywanach :lol: królowiec

Plakietkę "szukam domu" zabrałam - komu odesłać?

Mała Pani zakochana w Teosiu :loveu:

jakby mogła to by go już tuliła i całowała

Posted

Dzięki Malawaszko za pomoc:-). Plakietkę sobie zostaw........pewnie się i u Was przyda:-).
A co do nowego domku Teodora - nooo to tylko wypada teraz trzymać kciuki i mieć nadzieję, że się wszystko dobrze poukłada:-)

Posted

witam :)
milo bylo poznac kolejne dogomaniaczki :lol: : rufusowa i malawaszka :)
no i Teodorka :)

Teodorek slicznie jezdzi samochodem
nie bylo z nim zadnych problemow, zle trafilismy bo trzykrotnie stalismy w korkach :roll: wiec podroz byla znacznie dluzsza niz planowalismy

w wolnej chwili przeczytam caly watek by lepiej poznac jego historie

wszystkiego dobrego w Nowym Domku :D

Posted

jak narazie siedzi w kuchni po mimo wołań przerazają go panele! na świnke warczał i szczekał ale jest tak ciekawy że próbuje przez te śliskie panele dotrzeć do niej jak na razie lęk wygrywa:placz:ale da rade troszke posmutniał bardzo sie boi ale widać ze chce być z nami teraz wszedł kinga go przekupiła:multi::multi: i już wyszedł!!!!!!

Posted

No w końcu Teodorek ma domek :loveu: :loveu: :loveu: Aniu kocham Cię za to :loveu::loveu::loveu::loveu:
A imię zostaje czy będzie zmienione?? To ja go tak nazwałam :evil_lol: :oops: Ale nie obrażę się jak będzie od dziś inne :p

Posted

Wisełka napisał(a):
No w końcu Teodorek ma domek :loveu: :loveu: :loveu: Aniu kocham Cię za to :loveu::loveu::loveu::loveu:
A imię zostaje czy będzie zmienione?? To ja go tak nazwałam :evil_lol: :oops: Ale nie obrażę się jak będzie od dziś inne :p

imię zostaje nie ma sensu robić z psa wariata on boroczek i taj jest w szoku reaguje na nie i był na spacerze z moim mężem i był grzeczny zreszta jemu to imie pasuje:cool2: ja zdrobniale wołam tedy córka teoś a on przychodz:multi: tak ma być Wisełko:bigok: