Ziutka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 gusia0106 napisał(a):Zadzwoniłam i................. DZIEWCZYNY! Pani chce Teodora! Zakochała się w nim od pierwszego wejrzenia! Pani czeka na Teośka z utęsknieniem!! (tak powiedziała ;) ) Nareszcie....:multi: Serce się raduje :loveu: Quote
agata51 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Teośku, coś mi mówi, że to TA pani. Jeszcze ostrożnie, ale zaczynam się cieszyć. Quote
Wisełka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ta TA JEDYNA NAJPRAWDZIWSZA PRZYSZŁA PANIUSIA TOEODRKA!! Tak musi być :p Aga mi na żywo przedstawiła rozmowę z tą Panią i była pod giga wrażeniem, a ja zaraz po niej ;) Quote
Mośka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Teosiu, nareszcie :multi: Umiarkowanie się cieszę, tak tyci na razie, nie krzyczcie;), ale po tylu dniach oczekiwan... Oby to był TEN DOM! Quote
malawaszka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Gusia to skontaktuj mnie z ta Pania - podaj mi jej nr albo jej mój 608 46 46 83, albo maila malawaszka[małpa]gmail.com - hahaha nie umiem na laptopoe siostry zrobić znaczka [małpa] :oops::lol: Quote
rufusowa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 jeju....a mi dreszcze przechodzą wzdłuż i wszerz :multi::multi::multi: Wisełka jesteś mistrzynią ogłoszeń :loveu: to wspaniałe po tych tygodniach niepewności....światełko w tunelu :p mocniuchno trzymam kciukasy....pierdziele...nie pracuje dzisiaj :evil_lol: Quote
_beatka_ Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Neigh to widzę, że mój mail z fotkami wczoraj nie doszedł?:roll: jednak nie ma jak moja poczta:angryy: mam wysłać je jeszcze raz?czy już masz? to jak z tym domkiem?:razz: kiedy zmieniamy tytuł wątku?;):evil_lol: Quote
Wisełka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 A ja się jutro uchleję z tej radochy :drink1:chyba Mojito sobie aż zafunduję z mojej skromnej pensyjki ;) Quote
rufusowa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Wisełka napisał(a):A ja się jutro uchleję z tej radochy :drink1:chyba Mojito sobie aż zafunduję z mojej skromnej pensyjki ;) szalejesz :diabloti: ja to juz dzisiaj wypije na pozegnaniu kolegi....coby sie adopcje udawały :diabloti: Quote
gusia0106 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Spokojnie, spokojnie.... No to tak: - malawaszka - wysłałam Ci priva z numerem do Pani. Jak do niej zadzwoniłam to od razu mówi, że doczekać się nie może, że myśli o tym psie bez przerwy i już tak się cieszy, że aż jej się płakać chce ze wzruszenia. Nie wiem czy będzie możliwe spotkanie w weekend bo Pani Ania ma w niedzielę chrzciny co oznacza mega wielką imprezę rodzinną....Ale bardzo chętnie się z Tobą spotka:multi: - transport załatwiony - Teoś z JoląK jedzie do Katowic albo w środę późnym wieczorem albo w czwartek rano - zależy czy jej TZ będzie w stanie prowadzić samochód w środę bo podróży lotniczej, ale Pani Ania powiedziała, że pasuje jej i środa w nocy i czwartek cały dzień, a ogólnie to w ogóle wszystko jej pasuje:multi: - Neigh my się jeszcze musimy spotkać jakoś z tym pokrowcem Umiarkowane cieszenie dozwolone!:multi::multi::multi: Normalnie mi się gęba śmieje od paru godzin i się z Wisełką nakręcamy w kółko:multi: Quote
gusia0106 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Aaaaaaaaaaaaaaa, słuchajcie, macie kontakt do dogomaniaków z Krakowa?? Mam chętnego na psa/sunię - znaczy wszystkojedno, byle młoda/y był/a. Pan też brzmiał bardzo rozsądnie więc szkoda byłoby marnować potencjalnie dobry dom... Ps. Pan ma 9 kotów - "wszystkie się przybłąkały i wie Pani serca nie miałem wyrzucić" :lol: Quote
malawaszka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 OK to ja zadzwonię do tej Pani później i się umówię z Nią na poniedziałek/wtorek :loveu: a z Krakowa napisz Gusia do AgaG - dziewczyny mają dużo psiaków w hoteliku w Krakowie i na tymczasach więc na pewno jakaś bida pasująca się znajdzie :kciuki: a może dwa psiaki by zachciał jak ma takie poijemne serce???? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10013275#post10013275 są od wczoraj w hoteliku w Krakowie Quote
rufusowa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 gusia0106 napisał(a):Aaaaaaaaaaaaaaa, słuchajcie, macie kontakt do dogomaniaków z Krakowa?? Mam chętnego na psa/sunię - znaczy wszystkojedno, byle młoda/y był/a. Pan też brzmiał bardzo rozsądnie więc szkoda byłoby marnować potencjalnie dobry dom... Ps. Pan ma 9 kotów - "wszystkie się przybłąkały i wie Pani serca nie miałem wyrzucić" :lol: Niunia! toz Jędrzejow im poleć! :) stamtąd juz niedaleko do Krakowa i Eliza tam jeździ na uczelnie wiec nie bedzie problemu z dowozem :) a takie mają zadbane pieski i zadowolone zaraz podesle linka do aukcji i ich wątku :) Quote
rufusowa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 wątek Jędrzejowa http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106655 foteczki są na początku ale dalej też i ich aukcje: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10134001 Quote
Asiaczek Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='gusia0106']Zadzwoniłam i................. DZIEWCZYNY! Pani chce Teodora! Zakochała się w nim od pierwszego wejrzenia! Zgadza się na przedadopcyjną, wie o kostracji i ogólnie jest suuper! Wszystko wskazuje na to, że Teoś zamieszka w Katowicach:cool3::cool3::cool3: Dogomaniacy z Katowic! - macie kogoś, kto pojechał by na przedadopcyjną??????? POTRZEBNY TRANSPORT WARSZAWA - KATOWICE od poniedziałku 28.04 Pani cólik z kapelusza! Jak Gusia 0106 nie da zgody na cieszenie się, to ja na razie tylko trzymam kciuki... Pzdr. Quote
gusia0106 Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 A Pani dzwoniła wczoraj do mnie jeszcze ze dwa razy;) Raz po to, żeby ja mówiła, że to już nieaktualne to ogłoszenie, bo Teoś to jest już jej pies :multi::multi:, a potem żeby powiedzieć, że umowę adopcyjną to ona może nawet dzisiaj podpisać i mi odesłac jak chcę:cool3:] Fajna, co?:cool3: Quote
dagusiek Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 gusia0106 napisał(a):Zadzwoniłam i................. DZIEWCZYNY! Pani chce Teodora! Zakochała się w nim od pierwszego wejrzenia! Zgadza się na przedadopcyjną, wie o kostracji i ogólnie jest suuper! Wszystko wskazuje na to, że Teoś zamieszka w Katowicach:cool3::cool3::cool3: Dogomaniacy z Katowic! - macie kogoś, kto pojechał by na przedadopcyjną??????? POTRZEBNY TRANSPORT WARSZAWA - KATOWICE od poniedziałku 28.04 Pani czeka na Teośka z utęsknieniem!! (tak powiedziała ;) ) Ale wspaniałe wieści!!!:loveu: Quote
Wisełka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Zajefajoska :loveu: :loveu: :loveu: Ja mogę napisać do Metra żeby ogłoszenie usunąć... Ale może niech jeszcze pobędzie, ktoś zadzwoni i będzie Gusia kierować na np. Kreona?? Quote
gusia0106 Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Pewnie, niech zostanie, jak ktoś zadzwoni to się na pewno jakiś pies dla niego znajdzie:cool3: Quote
Neigh Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Mam kaca giganta, ale wszystko wiem, od wczoraj...... Ja bardzo poproszę fajne ogłoszenie dla Sistarek......( Malawaszko wrzucisz linka) bo ja teges...... Skoro ktoś ma taką dobrą rękę..... W niedzielę jestem umówiona z Państwem którzy przyjezdzają poznać Kreona........ Jak mi ktoś okaże najmniejsze oznaki radości, to dam w dziób:-) Quote
gusia0106 Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 To ja w ten dziób poproszę:diabloti: Quote
Mośka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 :evil_lol: ryzykantka:evil_lol: ja zaś dawno tak smutna nie byłam ;) Quote
gusia0106 Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Mośka napisał(a):ja zaś dawno tak smutna nie byłam ;) Oczywiście:evil_lol: Quote
Recommended Posts