Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gusia0106 napisał(a):
Teodorka wyniki będą jutro. Znaczy one pewnie są już w lecznicy ale ja nie za bardzo mam jak po nie teraz podjechać. I tak mam wyrzuty sumienia, że Vario został sam a ja na parę godzin musiałam wyskoczyć do pracy.....

Ale jutro na 15 jadę do weta więc i odbiorę wyniki i w razie jakby co podrzucę Adze karmę...

Podrzuć :-) A ja Ci kasę na karme wyślę po południu, dobra? Na rano będzie.......a wiesz na widelec.....a łyżka i reszta zastawy........a może .......

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dobra:razz:
16 wybiła:razz:

Odezwij się GameBoy jak będziesz coś wiedziała bo tu wszyscy na bezdech padniemy;)
To może ja tak kwiaty podleję czy cuś.
Bo w miejscu to nie usiedzę;)

Posted

jestem, byłam - Pani weźmie o ile pozwolicie Teośka w sobotę, w tym tyg musi zrobić kilka badań, pokazywała mi skierowania az mi bylo glupio, powiedziała, że nie chce żeby Teo siedział sam ale jego koszty utrzymania od dziś do soboty bierze na siebie

powiedziałam jej, że zapytam czy to Wam pasuje

Posted

Pewnie, że pasuje:multi::multi:

To zrobimy tak - jutro podrzucę Adze jeden worek karmy - już się z nią umówiłam. Zobaczymy wyniki badań i ........będziemy wiedzieć co dalej.

Posted

nie:lol:
Będzie się można cieszyć w sobotę:lol::lol:
Słuchajcie - to ile ja mam tej karmy kupić?

GameBoy - powiesz Adze? Umówisz się z nią jakoś na sobotę czy będziecie potrzebowały pomocy?

Posted

Super:multi:
Bardzo się cieszę na myśl o sobocie:lol::lol::lol:
A może ja bym podjechała do Pani wcześniej, o ile jej by to pasowało, co by podpisać z nią umowę adopcyjną? Albo w tą sobotę nawet. Co by formalności stało się zadość;)
GameBoy mogłabyś mnie jakoś z Panią umówić? Albo jeśli Ci łatwiej to podaj mi tylko numer telefonu do niej to jakoś sama postaram się z nią skontaktować;)

Posted

_beatka_ napisał(a):
ja też nie chcę krakać ale czekam na sobotę:siara::siara:

Mnie to przychodzi z łątwością - samochód mi się dziś rozkraczył.......i eee. Moze jutro będzie lepiej.

Posted

Dokładnie - wpłaty kwietniowe obowiązują;)
Dziś odbieram wyniki Teodorka i sądzę, że dostanę parę recept...
A tez tak głupio pójść do nowej Pańci i dać jej psa ze stosem recept do wykupienia. A jak coś zostanie to potrzebujących kilku się znajdzie;)

GameBoy, oki, rozumiem, jak dla mnie to może być i sobota:multi:

Posted

Nooo :
a. zobaczymy wyniki - ocenimy potrzeby finansowe
b. poczekajmy do soboty ( a potem jeszcze parę dni tak na wszelki wypadek.......). I zrobimy podsumowanie finansowe. Od przybytku glowa nie boli. Co to nie będzie komu dać?

Jakbyście miały problem to ja Wam mogę paluchem pokazać komu niezbędna pomoc na już hihihi

Jennnnnnnnny nic nie mówię, nic nie mówię.......ale zaklinam dobre psie duchy i wizualizuję - Teodor kroczący dumnie z nową pańcią - bez wywieszki na obroży " szukam domu". Teodor rozciagnięty we własnym domu........i my nad kieliszkiem wina z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku ( ps. jak któraś nie pije wina, to niech cicho siedzi, zeby mi wizji nie psuć;-) )

Posted

Neigh napisał(a):
Nooo :
a. zobaczymy wyniki - ocenimy potrzeby finansowe
b. poczekajmy do soboty ( a potem jeszcze parę dni tak na wszelki wypadek.......). I zrobimy podsumowanie finansowe. Od przybytku glowa nie boli. Co to nie będzie komu dać?

Jakbyście miały problem to ja Wam mogę paluchem pokazać komu niezbędna pomoc na już hihihi

Jennnnnnnnny nic nie mówię, nic nie mówię.......ale zaklinam dobre psie duchy i wizualizuję - Teodor kroczący dumnie z nową pańcią - bez wywieszki na obroży " szukam domu". Teodor rozciagnięty we własnym domu........i my nad kieliszkiem wina z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku ( ps. jak któraś nie pije wina, to niech cicho siedzi, zeby mi wizji nie psuć;-) )

o tak, o tak! :drink1:

Posted

Z wieści najnowszych - medycznych najpierw:

- badanie kupy wykazało, że nasz chłopak ma larwy...co prawda na szczęście nie lambrii czy jak kolwiek się one tam zwą tylko włosogłówki. Ale w sumie to nie problem bo odrobaczyć nie jest aż tak trudno - tabletki na odrobaczenie zakupiłam w ilości sztuk 5 - dzisiaj dostanie 2,5 i za dwa tygodnie 2,5 i będzie jak nowy;) A przy okazji objawiła nam się przyczyna chudnięcia - ewidentnie to wina włosogłówki bo jak mnie oświeciła wetka conajmniej połowę tego co teoretycznie miał zjadać Teodor zjadała ona...

- morfologię ma w porządku co jest wiadomością i dobrą i złą. Dobrą bo znaczy, że niczego mu nie brak - ani białych ani czerwonych krwinek ani w ogóle nic;) A złą bo to oznacza, że sercowo nasz chłopak ma jakąś wadę. A żeby wiedzieć jaką to mu echo trzeba zrobić. Pierwszy możliwy termin to 14.03. godz. 15 na sggw - koszt 155 zł

- w badaniu wyszło jeszcze, że ma podwyższoną nieco kreatyninę i mocznik w związku z czym należy mu szybko zrobić badanie siuśków. Żeby zobaczyć co to i podać co trzeba.

Ale pod względem medycznym, jak na dzień dzisiejszy nie jest źle. Najważniejsze, że wiemy czemu chudł. I że morfologicznie jest ok.