malawaszka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 już lubię tą Panią :Rose: :loveu: i trzymam nadal :kciuki: no i przecież MY też nie damy Teodorkowi zginąć gdyby (tfu tfu) coś się jego Pani stało!!! Quote
Asiaczek Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Ja tez mocno trzymam kciuki za Nową Panią (sąsiadkę z bloku "D") i Teośka. Pzdr. Quote
dagusiek Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 My też trzymamy kciuki!!;) A co słychać u Teosia? Quote
gusia0106 Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Ja wiem, że to tak nie wypada w poniedziałek świąteczny o 9:20 ale może sąsiadka już była z informacją?:cool3: Quote
Neigh Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ja też tu zaglądam.......w nadziei, że zobaczę radosne wici......a tymczasem zapłaciłam za hotel za kolejny miesiąc ....ech..... Quote
GameBoy Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 dziewczyny ja jestem na wsi jeszcze, musze wrocic do Wawy i dopiero z nia pogadam Quote
malawaszka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 no to wracaj wracaj do Wawy szybciutko :lol:;) :kciuki: Quote
malawaszka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 w dalszym ciągu zaciskam :kciuki: i wysyłam do tej Pani sąsiadki myśli, że bardzo chce zaopiekować się Teodorkiem :loveu: Quote
GameBoy Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Pani nie wróciła jeszcze ze świąt - byłam u niej ale jej sąsiadka podlewająca kwiatki powiedziała mi, że jej nie ma Quote
gusia0106 Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Pewni dzisiaj wszystko się wyjaśni Quote
Neigh Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ano właśnie - ja będę troszkę mniej gadać wybaczcie, ale jakiegoś doła poświatecznego złapałam. Mało tego - psów w potrzebie coraz wiecej, domy zaczarowało, nikt się nie pyta, nie dzwoni - eee - bez sensu!!! Quote
gusia0106 Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 To w ramach doła powiem Wam tylko, że mój Vario miał wczoraj wylew... Teraz to mi się dopiero wszytskiego odechciało Quote
Neigh Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 gusia0106 napisał(a):To w ramach doła powiem Wam tylko, że mój Vario miał wczoraj wylew... Teraz to mi się dopiero wszytskiego odechciało O matko i córko - NO I CO????? Jak się ma chłopak? Aga,on już starszy pan, prawda? I to jeszcze bezśledzionowy sercowiec - dobrze wszystko kojarzę??Opowiadaj dziewczyno, bo się na niczym nie skupię... Ja też mam wieści - że Kreon ( "mój" owczarek jakiś się taki wycofany i ospały zrobił.......) Quote
gusia0106 Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Tak naprawdę to niewiadomo. Miał już raz wylew półtora roku temu - wtedy było gorzej, objawy były silniejsze znaczy i wyszedł z tego w sumie całkowicie. Jest tak, że ma głowe przechyloną na prawą stronę i na tą samą stronę go zarzuca jak chodzi. Do tego lekki oczopląs. Dostał zastrzyki ze sterydów wczoraj, a jego pani doktor jest dzisiaj od 15 dopiero więc wtedy będę wiedzieć więcej. W każdym bądź razie rokowania są takie, że albo się cofnie albo........ nie. Ale na to potrzeba kilu dni. Dobrze kojarzysz Neigh - bezśledzionowy bo miał raka śledziny więc i raka i śledzione trzeba było usunąć (+ jest taki, że nie ma przerzutów, nacieków itp.), a sercowy nawet nie ze wzgędu na wiek (myślę, że ma koł0 12, ale nie wiem na pewno bo to znajda) tylko genetyczną wadę ma chłopak. No i pecha najwyraźniej.. Quote
Neigh Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Jakiego pecha, o czym Ty mi tu piszesz??? Facet miał życiowego farta. Pomyśl, gdyby trafił w inne rece tak schorowany pies........jakie miałby szanse???!! Pecha to miala moja Sake - miała 7 lat jak się uaktywnił chłoniak......i co? I nawet ja się musiałam poddać..... Quote
Neigh Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 To daj znać po tej 15 - co i jak.......Kurcze będzie dobrze, bo musi być.....Jak pod górę, to wszystko po kolei normalnie..... Quote
gusia0106 Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 No dam, dzięki.Zawsze to łatwiej czekać z kimś. A a'propos Kreona to pamiętam o nim od dniajak mi go pokazałaś. Wiesz Neigh, jakbyś mi napisała o nim na PW wszystko co wiesz i może zdjęcie jak dasz radę, to mu dzisiaj wątek założę. Może on będzie miał trochę szcześcia. To piękny pies jest. Quote
malawaszka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 o rany Gusia trzymam :kciuki: za Twojego Vario! i cały czas trzymam :kciuki: za Teodorka! Quote
gusia0106 Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Skoro i tak siedzę w domu to założyłam wątek Kreonowi. Może on będzie miał więcej szczęścia. Zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9778821#post9778821 A tymczasem zbieramy się do weta.... Quote
rufusowa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Gusia trzymam kciuki za Ciebie i Varia! silny jest chłopak i ma kochaną Pancie więc bedzie dobrze....tylko taką opcję widzę :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 zaciskam :kciuki: i MUSI być dzisiaj jakaś dobra wiadomość BŁAGAM!!!! :modla: Quote
Neigh Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 malawaszka napisał(a):zaciskam :kciuki: i MUSI być dzisiaj jakaś dobra wiadomość BŁAGAM!!!! :modla: I jest:-) Dostałam smsa, wylew nie był duży - ponoć takie historie zdarzają się starszym panom A ja dziś zadzwoniłam do takiej koleżanki mojej mamy, bo słyszałam ze stracili psa tuż przed Świetami.........z 10 lat się z nią nie widziałam:-). Nooo. Ale mi powiedziano, że jeszcze za wcześnie na nowego psa.....O to taki dom z najwyższej pólki.......by był. Quote
malawaszka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Neigh napisał(a):I jest:-) Dostałam smsa, wylew nie był duży - ponoć takie historie zdarzają się starszym panom :multi: uffff i oby chłopak jak najszybciej się pozbierał! :kciuki: a w tym domku od Koleżanki Twojej Mamy Neigh to wcześniej czy później ulokujesz jakiegoś psiula :loveu: Quote
Recommended Posts