Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asiaf1 :Rose: Teoś jest kochanym psem i zasługuje na najlepszy dom i najlepsze traktowanie jak członka rodziny i mam nadzieję, że wreszcie po tak długiej i mozolnej tułaczce się doczekał tego!!!

Neigh - był juz telefon do teosia? :loveu:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No pewnie, że był. Z Państwem wszystko w jak najlepszym porządku. Łazi za nimi, szuka kontaktu, chce być głaskany.
Panią martwi, że kiedy biega lekko utyka ( wiemy coś na ten temat?)
Jest natomiast problem z rezydentką - Majka ( do tej pory oczko w głowie Państwa ) rozpusczona do granic możliwości jedynaczka ( Pani się przyznaje ze rozpuszczone.......)nie chciała Teosia wpuścić do domu.... Na działkę ok. Do domu nie wejdziesz!!!! Ponoć nawet zęby w ruch poszły. Teoś się do domu bał wejść.

Doradziłam jak umiałam najlepiej i dziś jestem umówiona na tel. Generalnie Państwu się on bardzo podoba - że niesamowicie grzeczny, że przybiega wołany......no w ogóle super.

Posted

Jezu, żeby to się ułożyło!!! Teoś utykał - pisałam o tym po tym pikniku adopcyjnym - on powinien dostawać jakieś wspomagacze stawowe - aha i koniecznie niech sprawdzą pazury, bo ania miała iść z nim mu obciąć, ale pewnie tego nie zrobiła a miał bardzo długie!

Mam już jego wyniki badań - daj mi adres gdzie je wysłać

i zaciskam :kciuki:

Posted

malawaszka napisał(a):
Jezu, żeby to się ułożyło!!! Teoś utykał - pisałam o tym po tym pikniku adopcyjnym - on powinien dostawać jakieś wspomagacze stawowe - aha i koniecznie niech sprawdzą pazury, bo ania miała iść z nim mu obciąć, ale pewnie tego nie zrobiła a miał bardzo długie!

Mam już jego wyniki badań - daj mi adres gdzie je wysłać

i zaciskam :kciuki:

Pazury ma długie - to już wiem, bo mi p. Dominika o tym już mówiła - "musimy ujarzmić pazury".

Wyślij na razie do mnie. Tym bardziej, że ja tam i tak pojadę:-).

Posted

ciesze sie ze Teoś jest już w dobrych rękach:roll: ...
oby relacje miedzy piesami niedługo zmieniły sie w miłość :loveu: no i oby państwo dalej tak doceniali Teosiowe zalety :loveu:

Posted

Mośka napisał(a):
Czy jest już zielone światło na wyrażenie radości ;)?

Zaraz będę dzwonić ( hihih moj rachunek.......hihihi ) kto czyta wątek krzyczkowy wie z czego się smieję......

W sumie to chyba nieco nerwowe.....

Posted

No więc miłe Pani - Majka - współmieszkana Teosiowa przestała się awanturować. Aktualnie tylko pilnuje kuchni jak oczka w głowie.......bo to wiadomo ukradną takie fajne pomieszczenie i gdzie sie pies ślinił będzie??

Przestała warczeć.
Stan na dziś - psy starają się nie patrzeć w swoją stronę, udają, że się nie widzą.
Teoś wracając ze spaceru przepchał się pierwszy. Utyka na przednią łapę, uwielbia się głaskać.....

I ja go kurde zdejmuję........zwykle to robię po jakimś czasie........ale jakoś tak coś czuję, że mogę:-)

No dooobra cieszta się Baby:-)

Posted

Neigh napisał(a):
Zaraz będę dzwonić ( hihih moj rachunek.......hihihi ) kto czyta wątek krzyczkowy wie z czego się smieję......

W sumie to chyba nieco nerwowe.....

qrna ja czytam i scyzoryk mi już pociął wszystkie kieszenie od środka :angryy::roll:

Więc jak się cieszymy to :laola: :drinking: :loveu::multi::multi::multi::loveu:

No i kwestia formalna - mam Teosiowe 70 zł bo nie zdążyłam go w końcu wziąć do fryca - co mam zrobić z tym? może mogę dołożyć do hotelu naszego Benjego sznaucera staruszka, który chyba tam do końca zycia będzie bo nikt go nie chce :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
qrna ja czytam i scyzoryk mi już pociął wszystkie kieszenie od środka :angryy::roll:

Więc jak się cieszymy to :laola: :drinking: :loveu::multi::multi::multi::loveu:

No i kwestia formalna - mam Teosiowe 70 zł bo nie zdążyłam go w końcu wziąć do fryca - co mam zrobić z tym? może mogę dołożyć do hotelu naszego Benjego sznaucera staruszka, który chyba tam do końca zycia będzie bo nikt go nie chce :placz:

Ja uważam, że mozesz. Ale ja sie już boje cokolwiek napisać:-) Poczytaj se "krzyczkowy" wiedzieć będziesz dlaczego.

Posted

:sweetCyb:

:laola:

:tort:

:beerchug:

....wielka radość....ale ulge poczuje jak po tygodniu napiszecie to samo :lol:

Neigh....tak reklamujesz krzyczkowy wątek ze musze tam looknąć :cool3:
a nerwowy smiech od razu było widać :evil_lol: (odpowiednio "napisany")

Posted

rufusowa napisał(a):
:sweetCyb:

:laola:

:tort:

:beerchug:

....wielka radość....ale ulge poczuje jak po tygodniu napiszecie to samo :lol:

Neigh....tak reklamujesz krzyczkowy wątek ze musze tam looknąć :cool3:
a nerwowy smiech od razu było widać :evil_lol: (odpowiednio "napisany")

Ja to odetchnę dopiero za jakiś miesiąc.....nei zapominaj po jakim czasie przestał być fajny w ostatnim domu...Wtedy Teosia nie zdjełam.....

Ciekawe jak tam moja intuicja się ma tym razem:-)

Posted

Neigh!
Ale ten dom i ten pan był "specyficzny"-tak to podsumuję!
Jakbyś Ty tam była,to pewnie też zaczęłabyś warczeć?:evil_lol:
Podobno psy rozumieją ludzką mowę,widocznie Teoś wysłuchał coś na swój temat,to dawał do zrozumienia co o tym sądzi!:evil_lol:

Posted

rufusowa napisał(a):
:evil_lol: miejmy nadzieje ze tym panstwu odechciało sie psa.....rybki są łagodniejsze i nie trzeba ich kąpać :roll:

Ja im proponowałam hodowlę mrówek:-) Nawet im wody nie trzeba zmieniać.....a i jak sprytne to się same wyżywią:-)

Posted

Neigh napisał(a):
Poczytaj se "krzyczkowy" wiedzieć będziesz dlaczego.

ja czytam czytam i paluchy świeżbią, żeby napisać co o tym myślę, ale już napisałyście więc nie ma po co powielać i się wtrącać skoro nie biorę udziału w akcji;)

Posted

malawaszka napisał(a):
ja czytam czytam i paluchy świeżbią, żeby napisać co o tym myślę, ale już napisałyście więc nie ma po co powielać i się wtrącać skoro nie biorę udziału w akcji;)

Waszko a co się przejmujesz:-) 90 % osób sie tam wypowiadających nie brało udziału w akcji.......