Wisełka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Kurcze a tak się ucieszyłam że Teo był dziś w Metrze, że po 4 czy 5 próbach w końcu się udało... A jak wysyłałaś maila do tej kobiety to w adresie jest jakieś nazwisko?? :> Quote
malawaszka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 nie ma nazwiska we właściwościach - mail zaczyna się od anjarud@... Quote
_beatka_ Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 teosiu gdzie Twój domek...:shake: a jak allegro? i inne ogloszenia? Quote
malawaszka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 nieustająco ma wyróżnione allegro i alegratkę, dziś porobiłam na dwukropku, pajęczynie, gumtree, eofertach, psy.euroanimal.eu i kilku innych jeszcze, jakieś krakowskie portale, na wielu wielu są wcześniejsze bo przeglądałam - nie wiem co jeszcze zrobić :shake: jak możecie na jakieś warszawskie dać dobranoc kochany Quote
Wisełka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ech....... brak mi słów po prostu... że też Teoś ma taki niefart :( Quote
auraa Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 do mojego Miśka z Metra miałam duzo telefonów i z tego ogłoszenia poszedł do domu. Quote
Wisełka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 auraa napisał(a):do mojego Miśka z Metra miałam duzo telefonów i z tego ogłoszenia poszedł do domu. Bo zazwyczaj ogłoszenie w papierowym Metrze to strzał w 10! Jednak widać nie tym razem ;( Quote
auraa Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 bądźcie cierpliwe u mnie to też nie było od razu. Trzymam kciuki. Quote
malawaszka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 auraa wiesz jak długo my już cierpliwie szukamy? dopiero teraz mi się załamało troszkę :oops: Quote
_beatka_ Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 kurcze sama nie wiem, ja robilam ogloszenia na tych portalach o których napisałaś malawaszko i zawsze ludzie dzwonili, a tu ciągle cisza...co za pech:shake: dziewczyny a jak się dostać do papierowego wydania metra? muszę jakoś wkręcić tam cekina z watku poniżej, inaczej prosto z lecznicy trafi....na ulicę:placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112632 Quote
malawaszka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ja też robię Teosiowi masę ogłoszeń - w końcu trafi na prawdziwego miłośnika kudłaczy Quote
Neigh Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 PILNIE poproszę zdjęcia Teodora - nowe i stare. Wszystkie mi wcieło. Tylko plisss nie za wielkie, bo mam zapchaną skrzynkę....... Quote
_beatka_ Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 mam taką nadzieję, bo nad nim chyba ciąży jakieś fatum:placz::placz: Wisełka, błagam wkręć cekina do wydania papierowego:modla::modla::modla: Quote
malawaszka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Neigh napisał(a):PILNIE poproszę zdjęcia Teodora - nowe i stare. Wszystkie mi wcieło. Tylko plisss nie za wielkie, bo mam zapchaną skrzynkę....... posłałam - najstarsze, po ogoleniu i czerwcowe :kciuki: mnie aż głowa boli od wysyłania myśli :oops: Quote
Neigh Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 A nie dostałam...........kurde czemu??? Coś może mam ze skrzynką....wrzuć pliss jeszcze raz. Ja posłałam te ostrzyżone....... Quote
malawaszka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 posłane - dopiero teraz :oops: mam nadzieje, że dotrą! i że ... :kciuki: :mdleje: Quote
malawaszka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Neigh jak coś to dzwoń, albo puść dzwonka i oddzwonię - cokolwiek :mdleje: chyba nie zasnę ...:shithappens: Quote
_beatka_ Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 zdjęcia nadal potrzebne? Neigh nie bądź taka tajemnicza:cool3:;) Quote
Wisełka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 _beatka_ napisał(a):zdjęcia nadal potrzebne? Neigh nie bądź taka tajemnicza No właśnie o co chodzi z tymi fotami....... Quote
Neigh Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 No co? NIe mogę........chociaż tu poudaję kobiecą, tajemniczą itp. :-) No zobaczycie........ale cierpliwości hihihihi Quote
Neigh Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Wisełka napisał(a):Hehehe ;) a ja może wiem o co chodziiiiiiii ;) GUSIA PAPLA:mad: Quote
gusia0106 Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Neigh napisał(a):GUSIA PAPLA No co Ty...słówka nie pisnęłam Quote
Neigh Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 To Malawaszka papla!!! Bo nikt inny nie wie.Nie ważne. Jak będzie w nowym domu, to powiem - ale trzeba będzie na to jeszcze dłuuugo poczekać. A tak przy okazji - Malawszko nie zbywaj tych innych domów......tak na wszelki wypadek. Quote
Recommended Posts