rufusowa Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 po wykładzinach sie pewnie przechadzał :evil_lol: Neigh juz pisze na pw :evil_lol: Quote
Neigh Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Dzięki:-). Słuchajcie, a może by jego zdjęcia gdzieś za granicą pokazać? Są dziewczyny, co robią ogłoszenia w Holandii na ten przykład.. Quote
malawaszka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Też o tym myślałam i szukam namiarów na niemiacką fundację która zajmuje się sznaucerami, niedawno wzięli do siebie Ambrożego z cichego Kąta - mixa sznaucera, który kupę lat kiblował w schronisku bo Polacy nie doceniali go... ktoś mi kiedyś pisał o takiej babce z tej fundacji niemieckiej i kurna nie mogę sobie przypomnieć kto :placz::placz::placz: Quote
Neigh Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 No własnie też mi coś takiego chodzi po glowie. Bo wiesz......za granicą wolą psy starsze - takie ze znanym charakterem. Do tego tak przebadanego psa z Polski, to chyba nigdy nie widzieli. Gameboy, widujesz sie z Agą? Mogłabyś odebrać książeczkę zdrowia Teosia??? Quote
malawaszka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Dziś lub jutro będę miała namiary na tą Fundację - tylko potrzebny ktoś kto potrafi chociaż pisać po niemiecku, bo ja to już daaawno nic nie kumam:shake: Quote
GameBoy Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Aga jest u dziadka bedzie w wawie za 2 tygodnie Quote
Neigh Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 epe napisał(a):Dorothy!;) Ubiegłaś mnie:-) To samo miałam napisać.... Quote
rufusowa Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 ja to tylko sie przywitać potrafie i przedstawić ewentualnie :evil_lol: dobrze ze jest Dorothy :p Quote
malawaszka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Teosiu w niedzielkę się widzimy :razz::loveu: oby tylko burzy nie było bo wtedy nie będzie sensu Cię wyciągać :shake: Quote
rufusowa Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 ciekawe jak on sobie dawał rade z tymi burzami na "ulicy" :shake: waszko szczesciara z Ciebie! ucałuj go od cioteczek w nochala :loveu: Quote
malawaszka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Ania - jedziemy jutro na Giszowiec??? co u Teosia? Quote
malawaszka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Niestety z wyjazdu lipa :shake: Ania nie może, mnie boli ucho chyba od przewiania w samochodzie :placz: cholera... Quote
GameBoy Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 niedobrze, w domowych relacjach nic sie nie poprawilo? Quote
malawaszka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 nie wiem, ale wątpię i nie liczę na to, że Teo będzie mógł tam zostać - on musi znaleźć nowy dom taki gdzie bez niepewności będzie mógł być na zawsze! Mam nadzieję, że Agnieszka K. pomoże mi go zareklamować w Niemczech i jak dla polaków Teoś jest za mało rasowy to może u Niemców znajdzie ciepłą przystań :roll: Quote
GameBoy Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 biedna psina, taki fajny jest za co ta poniewierka :shake: Quote
rufusowa Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 szkoda ze sie nie spotkałyście :-( uważaj z tą jazdą z zimnym łokciem :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Gusia Giszowiec to jest dzielnica Katowic, gdzie wczoraj był jakiś piknik i tam podobnie jak w Bytomiu Fundacja SPS dla Zwierząt miała swoje stoisko i były pokazywane psiaki i kociaki do adopcji - z tego co dziewczyny pisały to nie ma co żałować, że nie byliśmy z Teosiem bo żaden pies domku nie znalazł - za to szczęście miały koty. Rufusowa - no właśnie - koniec ze szpanowaniem za kierownicą :placz: , ehhh a taką mam wypasioną szpanerską furę i teraz siębędzie marnowała :diabloti: na prawe ucho ogłuchłam prawie całkiem :shock: cholernie nieprzyjemne to jest, chodzę z jakimś liściem podobno leczniczym, w uchu (kradnę go z korytarza :evil_lol:) - no i jak do jutra nie przejdzie to do lekarza :placz: a mama mówiła żeby myć uszy codziennie :evil_lol: W tym tygodniu powinien przyjść Nutradyl, który zamówiłam na Teosiowe stawy - mam nadzieję, że chociaż trochę mu to ulży Quote
rufusowa Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 malawaszka napisał(a): na prawe ucho ogłuchłam prawie całkiem :shock: cholernie nieprzyjemne to jest, chodzę z jakimś liściem podobno leczniczym, w uchu (kradnę go z korytarza :evil_lol:) - no i jak do jutra nie przejdzie to do lekarza :placz: a mama mówiła żeby myć uszy codziennie :evil_lol: W tym tygodniu powinien przyjść Nutradyl, który zamówiłam na Teosiowe stawy - mam nadzieję, że chociaż trochę mu to ulży :roflt:ale widze, ze humoru nie straciłaś :evil_lol: jest taki sposób na to ucho...trzeba namoczyć mały wacik wodą utlenioną - troche (nie zeby sie lało) i włożyć to do bolącego ucha :) woda zabija bakterie, ktore powodują zapalenie :mad: raczej nie załatwi sprawy całkowicie ale na pewno pomoże :p no i mniej wystaje z ucha niż liść :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Przypominam o plakaciku http://www.sendspace.com/file/wt593f zaczyna się mecz więc włączam tv na full żeby cokolwiek usłyszeć i idę kibicować :grins: Quote
malawaszka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 ehh no i coś ta nasza reprezentacja nie ma szczęścia tak samo jak Teoś :-( Quote
Topi Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 To nie to, że Teoś nie ma szczęścia ... On po prostu czeka na SUPERDOMEK !!!!!!!!! Quote
Recommended Posts