Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki:-).
Słuchajcie, a może by jego zdjęcia gdzieś za granicą pokazać? Są dziewczyny, co robią ogłoszenia w Holandii na ten przykład..

Posted

Też o tym myślałam i szukam namiarów na niemiacką fundację która zajmuje się sznaucerami, niedawno wzięli do siebie Ambrożego z cichego Kąta - mixa sznaucera, który kupę lat kiblował w schronisku bo Polacy nie doceniali go... ktoś mi kiedyś pisał o takiej babce z tej fundacji niemieckiej i kurna nie mogę sobie przypomnieć kto :placz::placz::placz:

Posted

No własnie też mi coś takiego chodzi po glowie. Bo wiesz......za granicą wolą psy starsze - takie ze znanym charakterem. Do tego tak przebadanego psa z Polski, to chyba nigdy nie widzieli.

Gameboy, widujesz sie z Agą? Mogłabyś odebrać książeczkę zdrowia Teosia???

Posted

nie wiem, ale wątpię i nie liczę na to, że Teo będzie mógł tam zostać - on musi znaleźć nowy dom taki gdzie bez niepewności będzie mógł być na zawsze!

Mam nadzieję, że Agnieszka K. pomoże mi go zareklamować w Niemczech i jak dla polaków Teoś jest za mało rasowy to może u Niemców znajdzie ciepłą przystań :roll:

Posted

Gusia Giszowiec to jest dzielnica Katowic, gdzie wczoraj był jakiś piknik i tam podobnie jak w Bytomiu Fundacja SPS dla Zwierząt miała swoje stoisko i były pokazywane psiaki i kociaki do adopcji - z tego co dziewczyny pisały to nie ma co żałować, że nie byliśmy z Teosiem bo żaden pies domku nie znalazł - za to szczęście miały koty.

Rufusowa - no właśnie - koniec ze szpanowaniem za kierownicą :placz: , ehhh a taką mam wypasioną szpanerską furę i teraz siębędzie marnowała :diabloti: na prawe ucho ogłuchłam prawie całkiem :shock: cholernie nieprzyjemne to jest, chodzę z jakimś liściem podobno leczniczym, w uchu (kradnę go z korytarza :evil_lol:) - no i jak do jutra nie przejdzie to do lekarza :placz: a mama mówiła żeby myć uszy codziennie :evil_lol:

W tym tygodniu powinien przyjść Nutradyl, który zamówiłam na Teosiowe stawy - mam nadzieję, że chociaż trochę mu to ulży

Posted

malawaszka napisał(a):
na prawe ucho ogłuchłam prawie całkiem :shock: cholernie nieprzyjemne to jest, chodzę z jakimś liściem podobno leczniczym, w uchu (kradnę go z korytarza :evil_lol:) - no i jak do jutra nie przejdzie to do lekarza :placz: a mama mówiła żeby myć uszy codziennie :evil_lol:

W tym tygodniu powinien przyjść Nutradyl, który zamówiłam na Teosiowe stawy - mam nadzieję, że chociaż trochę mu to ulży

:roflt:ale widze, ze humoru nie straciłaś :evil_lol:

jest taki sposób na to ucho...trzeba namoczyć mały wacik wodą utlenioną - troche (nie zeby sie lało) i włożyć to do bolącego ucha :) woda zabija bakterie, ktore powodują zapalenie :mad: raczej nie załatwi sprawy całkowicie ale na pewno pomoże :p no i mniej wystaje z ucha niż liść :evil_lol: