malawaszka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 qrde nie mogę siędo Joli dodzwonić i nie wiem gdzie są - abonent jest czasowo niedostępny :placz: Quote
Neigh Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Ja zdecydowanie proponuję go jednak nie kąpać. Pierwszy dzień w nowym domu.......Wiem ze zapachowo moze być nieciekawie, ale cóż.......tak jak napisała Malawaszka ścierka namoczona w wodzie z octem na pierwsze dni wystarczy - przetestowane wielokrotnie:-) Quote
malawaszka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 no udało siędodzwonić - są koło Radomska w korku :placz: no ale już niedaleko :loveu: tylko do 14 pewnie zejdzie zanim dojadą na miejsce. Quote
malawaszka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 no i uwaga uwaga - BęDą FOTY :diabloti: biorę aparat a jak ja biorę aparat to poniżej 100 fot nie robię :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rufusowa Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to czekamy na foteczki :loveu: i pozniej z nowego domku jak juz sie chlopak zadomowi :p Quote
Neigh Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Boję się..............tak generalnie i nie wiem czego, ale boję się. Quote
ania_jura@amorki.pl Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 jeszcze nie dojechali nadal czekamy mój mężulek już się zadeklarował że wyjdzie z teosiem:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
ania_jura@amorki.pl Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 dziewczyny ja ztego stresu nie pomyślałam o stresie psa no oczywiście że on ma większego cykora jak ja :oops: głupek ze mnie ocet jest ścierki są damy rade!!!!!!!!;) Quote
Neigh Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Wiecie to wcale nie jest zabawne: bo tak - pies po raz kolejny z rzędu zmienia miejsce zamieszkania. Długa droga w korkach......to musi być kosmiczny stres. Dlatego polecam przetarcie wodą z octem - a kąpiele za jakis czas, no bo wyobraźcie sobie - nowy dom, nowe miejsce, nowi ludzi - pierdut do wanny i nie wiadomo - utopią nie utopią.......... W żadnym razie nie spuszczajcie go na razie ze smyczy!!!!!!!!! On musi zrozumieć, ze tu teraz mieszka, że Wy jesteście jego rodziną, że Was ma się słuchać itp. Inaczej..............po prostu da nogę. Przerażony ucieknie i co wtedy?????? Quote
malawaszka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Teoś w domku :multi: jest kochany!!! :loveu: merdasił do wszystkich ogonem :loveu: ja go uwielbiam!!! Strasznie zamotany teraz jest i zagubiony, ale wesoły. Jeszcze nie wie co to sie dzisiaj wydarzyło - bo naprawdę masa nowych ludzi się przewinęła, taka długa podróż, a on w centrum biedaczek. Ale teraz będzie już tylko lepiej. Ja też Ani kładłam do głowy, że nie można go narazie spuszczać i z tego wszystkiego zapomniałam zostawić adresówki :angryy: mam ją w kieszeni :roll: Aniu jutro kup adresówkę taką przypinaną do obroży i włóż tam karteczkę z numerem telefonu - strzeżonego ... ;) Teoś poznał na spacerku nowego kumpla Katowiczanina :lol: chyba się w sobie chłopcy zakochali :evil_lol: zaraz będą fotki :p Quote
malawaszka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Teodor zwiedza - chłopak musi się oswoić z gładkimi powierzchniami bo trochę się bał - pewnie mieszkał na dywanach :lol: królowiec Plakietkę "szukam domu" zabrałam - komu odesłać? Mała Pani zakochana w Teosiu :loveu: jakby mogła to by go już tuliła i całowała Quote
malawaszka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 wymęczony pieszczoch :loveu: kazał się miziać i miziać no to w drogę na spacerek Quote
malawaszka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Kinga musiała Mamie pomagać, żeby Teo Jej nie porwał :evil_lol: żartowałam - aż tak źle nie było ;) qmpel Quote
malawaszka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 i ostatnie i jadę na grilla - właśnie zaczęło padać :angryy::roll: :loveu: Quote
Neigh Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Dzięki Malawaszko za pomoc:-). Plakietkę sobie zostaw........pewnie się i u Was przyda:-). A co do nowego domku Teodora - nooo to tylko wypada teraz trzymać kciuki i mieć nadzieję, że się wszystko dobrze poukłada:-) Quote
_beatka_ Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 piękny teoś:loveu: futerko już mu odrosło widzę:razz: Aniu powodzenia na nowej wspólnej drodze życia:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kanzaj Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 TO już można się cieszyć!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
Jola_K Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 witam :) milo bylo poznac kolejne dogomaniaczki :lol: : rufusowa i malawaszka :) no i Teodorka :) Teodorek slicznie jezdzi samochodem nie bylo z nim zadnych problemow, zle trafilismy bo trzykrotnie stalismy w korkach :roll: wiec podroz byla znacznie dluzsza niz planowalismy w wolnej chwili przeczytam caly watek by lepiej poznac jego historie wszystkiego dobrego w Nowym Domku :D Quote
ania_jura@amorki.pl Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 jak narazie siedzi w kuchni po mimo wołań przerazają go panele! na świnke warczał i szczekał ale jest tak ciekawy że próbuje przez te śliskie panele dotrzeć do niej jak na razie lęk wygrywa:placz:ale da rade troszke posmutniał bardzo sie boi ale widać ze chce być z nami teraz wszedł kinga go przekupiła:multi::multi: i już wyszedł!!!!!! Quote
Wisełka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 No w końcu Teodorek ma domek :loveu: :loveu: :loveu: Aniu kocham Cię za to :loveu::loveu::loveu::loveu: A imię zostaje czy będzie zmienione?? To ja go tak nazwałam :evil_lol: :oops: Ale nie obrażę się jak będzie od dziś inne :p Quote
Asiaczek Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Cieszę się razem z Wami!!! Wspólnymi siłami Teodor ma nowy dom i Nową Panią+Pana+Nową Rodzinę!!! Faktycznie na fotkach troszkę zbyt dobrze wygląda, ale to nie problem, prawda? Super fotka! http://img187.imageshack.us/img187/4760/dsc0108bj5.jpg Pozdrawiam Nowy Domek! Pzdr. Quote
ania_jura@amorki.pl Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Wisełka napisał(a):No w końcu Teodorek ma domek :loveu: :loveu: :loveu: Aniu kocham Cię za to :loveu::loveu::loveu::loveu: A imię zostaje czy będzie zmienione?? To ja go tak nazwałam :evil_lol: :oops: Ale nie obrażę się jak będzie od dziś inne :p imię zostaje nie ma sensu robić z psa wariata on boroczek i taj jest w szoku reaguje na nie i był na spacerze z moim mężem i był grzeczny zreszta jemu to imie pasuje:cool2: ja zdrobniale wołam tedy córka teoś a on przychodz:multi: tak ma być Wisełko:bigok: Quote
Recommended Posts