malawaszka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 hihih wariatki :evil_lol: a tu wąteczek Sistarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78367 Quote
gusia0106 Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Dostałam sms od Pani Ani: "Pani Agnieszko, pytanko mam - czy mam kupic psiakowi smycz,obroze i michy czy to wszystko zostanie przywiezione? Co on jada - w końcu muszę się przygotować na jego przyjazd :-D " No baaaaaardzo mi się Pani Ania podoba :lol: Quote
Wisełka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Hihihihi, superowa babka jest i tyle! Takich nam tu potrzeba :loveu: :loveu: :loveu: Quote
agata51 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Takich i niezapsionych! Pani Aniu, kocham panią! :loveu: Quote
Wisełka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Neigh'] Ja bardzo poproszę fajne ogłoszenie dla Sistarek...... A niech Ci będzie :evil_lol: masz i Sistarki ;) /na ich stronie też zamieściłam link/ http://dziennikmetro.pl/zwierzyniec/oddam-do-adopcji/psy/?&add=856 Quote
Neigh Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 gusia0106 napisał(a):Dostałam sms od Pani Ani: "Pani Agnieszko, pytanko mam - czy mam kupic psiakowi smycz,obroze i michy czy to wszystko zostanie przywiezione? Co on jada - w końcu muszę się przygotować na jego przyjazd :-D " No baaaaaardzo mi się Pani Ania podoba :lol: Obroże i smycz to on ma i niech mu idą na zdrowie, ale michy warto by kupić, bo te co z nim poszły to takie hmm noo wieeeelkie - dałam takie jakie miałam.......... Quote
Kanzaj Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Neigh napisał(a):Obroże i smycz to on ma i niech mu idą na zdrowie, ale michy warto by kupić, bo te co z nim poszły to takie hmm noo wieeeelkie - dałam takie jakie miałam.......... Znaczy jest transport???? Bo u nas nikogo w tamtym kierunku...:shake: Quote
gusia0106 Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 No jest, jest:lol: Pisałam:lol: W środę wieczorem albo czwartek rano:lol: Quote
rufusowa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='malawaszka']OK to ja zadzwonię do tej Pani później i się umówię z Nią na poniedziałek/wtorek :loveu: a z Krakowa napisz Gusia do AgaG - dziewczyny mają dużo psiaków w hoteliku w Krakowie i na tymczasach więc na pewno jakaś bida pasująca się znajdzie :kciuki: a może dwa psiaki by zachciał jak ma takie poijemne serce???? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10013275#post10013275 są od wczoraj w hoteliku w Krakowie to moze jednak ten Krakow warto polecić, bo Potter dzwonila do pana ale on nie ma netu wiec jakby...nie ma wizualizacji pieskow...checi przyjazdu chyba nie wyraził....ale w Krakowie moze na zywo zobaczyc :cool3: Quote
_beatka_ Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 ale się fajna Pani trafiła teosiowi:multi: oj trzymam mocno zaciśnięte kciuki;) Quote
agata51 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Teośku, zabieram cię na spacer. Może już ostatni raz? Quote
ania_jura@amorki.pl Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 z tej strony przyszła pańcia Teosia dziewczyny jesteście niesamowite czytałam wczoraj wszystko na temat tego co robicie dla biednych porzuconych zwierząt:multi:jestem z wami Quote
ania_jura@amorki.pl Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 a opieka dla Teosia i to wszystko czytałam i wyłam jak bóbr:placz: może to głupie ale naprawde się wzruszyłam Quote
_beatka_ Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 witamy nowego dogomaniaka:multi::multi::multi: to kiedy Teoś już będzie w nowym domku?:razz:czy już jest?:cool3: Quote
ania_jura@amorki.pl Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 w środe wieczorem lub czwartek rano Quote
ania_jura@amorki.pl Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 troche sie pogobiłam widać mnie? Quote
Miki Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 ania_jura@amorki.pl napisał(a):troche sie pogobiłam widać mnie? No widać :multi: i co? Quote
Neigh Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Witaj Aniu Przyszła Właścicielko Teodora :-)))):loveu: No niesamowite - ja nie wiem co napisać, bo mam łzy w oczach. NAPRAWDĘ????? Uszczypnijcie mnie kurcze........bo się obudzę. Mam omamy??? Ania, wiesz, że już Cię lubię:-))). I masz świadomość, że od środy co najmniej 5 bab będzie Cię zamęczać o zdjęcia, dopytywać o każdy szczegół :-). Ze tu masz jedyne osoby, które zachwycają rozmowy ( i mogą godzinami ) o tym jak pies to albo tamto........ A Teodor to jest "nasz pies". Pies który miał niesamowitego pecha w życiu - a z drugiej strony moze i farta właśnie????? Może trzeba było poczekać, żebyście trafili właśnie na siebie........... Wielkie Ci dzięki, że jesteś, że chcesz naszego psa:-). Bo dzięki takim Ludziom jak Ty - dostaję skrzydeł i wierzę, że to co robię ma sens....... Matko i córko idę sobie popłakać....... Quote
ania_jura@amorki.pl Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 powiedzcie mi coś jeszcze o teodorze:roll: Quote
ania_jura@amorki.pl Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 urzekł mnie i tyle miałam kiedyś sznaucera olbrzyma o imieniu Nero co prawda był oryginałem ale jak zobaczyłam TEO w żabocie to się zakochałam:loveu: wiem że pewne osoby z mojego otoczenie pokażą mi że mam chorą głowe ale to nic nie żyje z ludzi!!!!!!!!! jak tylko TEO dojedzie do mnie zdam wam relacje z jego zachowania i wszystkie szczegóły Quote
ania_jura@amorki.pl Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 nie płaczcie napewno bedzie mu u mnie dobrze i myśle że staniemy się zgranym tandemem:olympic: Quote
ania_jura@amorki.pl Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 mam nadzieje ze w miare możliwości szybko się z orientuje że to jego ostatnia droga do domu że zaakceptuje nasi będzie super fąflem mam pwene obawy ale damy rade Quote
Neigh Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 No więc szczerze jak na spowiedzi: Teodor praktycznie ma dwie wady: zjada śmieci i nie przepada za kąpielami. Lubi dzieci - było sprawdzane na młodszej siostrze dziewczyny u której aktualnie mieszka. Fakt ta młodsza siostra, to ma tak ze 12 lat.....( chyba?) Nie niszczy i nie brudzi w domu. Zostawał sam po 9 godzin i nie było ŻADNYCH problemów. Nie zaczepia innych psów. Od pewnego czasu stał się psem "przytulaśnym" czyli wie ze ludzie oznaczają głaskanie, przytualnie - a nie bicie i kopanie. Mieszkał z kotem ( widok kota nie robi na nim najmniejszego wrażenia ) typu "ooo kot.........eeee nuda". Mieszkał w bloku z windą. Skąd wiemy? A no bo jak przygarnięty pies mieszkał w budzie, to się boi wejść na schody......ba czasem nie umie. A winda........tragedia. Teodor grzecznie czekał przy windzie, jak się drzwi otworzyły : wszedł i OBRÓCIŁ sie od razu. Jednym słowem - doskonale zna urządzenie i wie jak to działa. Możliwe ze kiedyś miał dobrego pana, potem wylądował na ulicy i źle mu sie wiodło - ooo nawet bardzo źle. Wyglądał na duuużo starszego niż jak się okazało jest w rzeczywistości. To jest spokojny pies, nie jest taki narwaniec.........i potrzebuje wreszcie dopłynąc do brzegu:-) Quote
Recommended Posts