Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam sms od Pani Ani:
"Pani Agnieszko, pytanko mam - czy mam kupic psiakowi smycz,obroze i michy czy to wszystko zostanie przywiezione? Co on jada - w końcu muszę się przygotować na jego przyjazd :-D "

No baaaaaardzo mi się Pani Ania podoba :lol:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Dostałam sms od Pani Ani:
"Pani Agnieszko, pytanko mam - czy mam kupic psiakowi smycz,obroze i michy czy to wszystko zostanie przywiezione? Co on jada - w końcu muszę się przygotować na jego przyjazd :-D "

No baaaaaardzo mi się Pani Ania podoba :lol:

Obroże i smycz to on ma i niech mu idą na zdrowie, ale michy warto by kupić, bo te co z nim poszły to takie hmm noo wieeeelkie - dałam takie jakie miałam..........

Posted

Neigh napisał(a):
Obroże i smycz to on ma i niech mu idą na zdrowie, ale michy warto by kupić, bo te co z nim poszły to takie hmm noo wieeeelkie - dałam takie jakie miałam..........

Znaczy jest transport???? Bo u nas nikogo w tamtym kierunku...:shake:

Posted

[quote name='malawaszka']OK to ja zadzwonię do tej Pani później i się umówię z Nią na poniedziałek/wtorek :loveu:

a z Krakowa napisz Gusia do AgaG - dziewczyny mają dużo psiaków w hoteliku w Krakowie i na tymczasach więc na pewno jakaś bida pasująca się znajdzie :kciuki: a może dwa psiaki by zachciał jak ma takie poijemne serce????
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10013275#post10013275
są od wczoraj w hoteliku w Krakowie

to moze jednak ten Krakow warto polecić, bo Potter dzwonila do pana ale on nie ma netu wiec jakby...nie ma wizualizacji pieskow...checi przyjazdu chyba nie wyraził....ale w Krakowie moze na zywo zobaczyc :cool3:

Posted

Witaj Aniu Przyszła Właścicielko Teodora :-)))):loveu:

No niesamowite - ja nie wiem co napisać, bo mam łzy w oczach. NAPRAWDĘ?????

Uszczypnijcie mnie kurcze........bo się obudzę.
Mam omamy???

Ania, wiesz, że już Cię lubię:-))). I masz świadomość, że od środy co najmniej 5 bab będzie Cię zamęczać o zdjęcia, dopytywać o każdy szczegół :-). Ze tu masz jedyne osoby, które zachwycają rozmowy ( i mogą godzinami ) o tym jak pies to albo tamto........
A Teodor to jest "nasz pies". Pies który miał niesamowitego pecha w życiu - a z drugiej strony moze i farta właśnie?????
Może trzeba było poczekać, żebyście trafili właśnie na siebie...........

Wielkie Ci dzięki, że jesteś, że chcesz naszego psa:-). Bo dzięki takim Ludziom jak Ty - dostaję skrzydeł i wierzę, że to co robię ma sens.......

Matko i córko idę sobie popłakać.......

Posted

urzekł mnie i tyle miałam kiedyś sznaucera olbrzyma o imieniu Nero co prawda był oryginałem ale jak zobaczyłam TEO w żabocie to się zakochałam:loveu: wiem że pewne osoby z mojego otoczenie pokażą mi że mam chorą głowe ale to nic nie żyje z ludzi!!!!!!!!! jak tylko TEO dojedzie do mnie zdam wam relacje z jego zachowania i wszystkie szczegóły

Posted

No więc szczerze jak na spowiedzi:
Teodor praktycznie ma dwie wady: zjada śmieci i nie przepada za kąpielami.

Lubi dzieci - było sprawdzane na młodszej siostrze dziewczyny u której aktualnie mieszka. Fakt ta młodsza siostra, to ma tak ze 12 lat.....( chyba?)
Nie niszczy i nie brudzi w domu. Zostawał sam po 9 godzin i nie było ŻADNYCH problemów.
Nie zaczepia innych psów. Od pewnego czasu stał się psem "przytulaśnym" czyli wie ze ludzie oznaczają głaskanie, przytualnie - a nie bicie i kopanie.

Mieszkał z kotem ( widok kota nie robi na nim najmniejszego wrażenia ) typu "ooo kot.........eeee nuda". Mieszkał w bloku z windą. Skąd wiemy?

A no bo jak przygarnięty pies mieszkał w budzie, to się boi wejść na schody......ba czasem nie umie. A winda........tragedia.

Teodor grzecznie czekał przy windzie, jak się drzwi otworzyły : wszedł i OBRÓCIŁ sie od razu. Jednym słowem - doskonale zna urządzenie i wie jak to działa. Możliwe ze kiedyś miał dobrego pana, potem wylądował na ulicy i źle mu sie wiodło - ooo nawet bardzo źle. Wyglądał na duuużo starszego niż jak się okazało jest w rzeczywistości.

To jest spokojny pies, nie jest taki narwaniec.........i potrzebuje wreszcie dopłynąc do brzegu:-)