gusia0106 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Varia echo trwało ze 45 minut + opis 15 ,razem godzinę. O 16;15 powinnam więc wiedziec wszystko. O ile zacznie się punktualnie. Quote
malawaszka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Neigh napisał(a):Znacie jeszcze jakiegoś faceta zazdrosnego o psa??? znamy :grins: :evil_lol: trzymam :kciuki: Quote
gusia0106 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 No dobra, to się zbieram i po chłopaka jadę. Trzymajcie kciuki od 15:15 do odwołania....:oops: Quote
Wisełka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Trzymamy, trzymamy :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Neigh Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Ja trzymam, potem jadę pobić mechanika.........to moze na chwilkę puszczę...... Quote
GameBoy Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 mozecie odetchnac - wiecej napisza dziewczyny jak wroca :eviltong: Quote
malawaszka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 :multi::multi::multi: łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :loveu: Quote
gusia0106 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Można puścić:multi: Bo co jak co, ale serce to ma Teodor jak dzwon:multi: Nie będę pisać o tych wszystkich światłach komór, skurczach i rozkurczach w centymetrach bo i tak nic nam to nie powie. Przejdę do meritum:razz: Do opisu takiego co go rozumiem znaczy:razz:: "Brak zmian w badaniu echokardiograficzym, w tym wrodzonych lub nabytych wad serca. Brak zmian zastawek przedsionkowo-komorowych lub półksiężycowatych, lub zmian przerostowych serca. Przepływ krwi przez aortę i tętnicę płucną jest prawidłowy. Czynność skurczowa i rozkurczowa zachowana. BRAK WSKAZAŃ DO LECZENIA KARDIOLOGICZNEGO". Suuuuuuuuuuuuuuper co?:multi: Quote
gusia0106 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Sia la la la laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:multi: Jest szansa na dom dla Teodora:multi: A zsocjalizowany to jest już tak, że całował mnie pół drogi w czasie jazdy;). Ja mu - połóż się, a on mi liza w ucho:cool3:. Pan doktor powiedział, że jego zdaniem ma koło 5 lat (Teodor, nie ucho) Już dwóch lekarzy nam tak powiedziało więc może, może... No i policzył nas taniej:cool3: W puli Teośka było: 269zł - 120 echo = 149 zł + 30 które jest u Neigh Jak dam radę to jutro skoczę do mojej wetki (jak nie to pojutrze) po leki na nereczki - co by je podleczyć........ .........no i ciociu GameBoy - reszta w Twoich rękach;) Quote
Miki Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 No mówiłam, że Teodor na zdrowego wygląda.:multi::multi::multi: Domku mu trzeba, a nie białych czy zielonych kitli. Quote
malawaszka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 :multi::multi::multi:czyli już wszystkie badania były?:loveu::loveu::loveu: Quote
gusia0106 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Wszystkie:razz: Teraz już tylko recepta na leki na nerkowe i można iść do domu;) Quote
malawaszka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 jejku jejku nie cieszyć się nie cieszyć się!!!!!!!!!! :kciuki: trzymać!!!! Gusia :Rose: :loveu: Quote
gusia0106 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Się nie cieszę;)Tylko tak sobie podśpiewuję;) Malawaszka, Kochana, a te kwiaty to za co? A u pana doktora jaki grzeczny - dał sobie w zęby zajrzeć, osłuchać i dopiero przy zaglądaniu w oczy nawarczał ale bez chęci gryzienia:evil_lol: A całe echo albo grzecznie stał albo przysiadał mi na kolanie;) Quote
Neigh Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Nooo :-). Ja jak się tylko dowiedziałam, to do Gameboy zadzwoniłam......... Zobaczymy co dalej.........Jednymi słowy chłopak ma nerki do podleczenia i łupież:-). I organy 5 letnie........i tej wersji się trzymajmy. Mamy pięknego sznaucerowatego w wieku 5 lat, kompleksowo przebadanego, kastrowanego, bezproblemowego - nie hałasuje, nie niszczy, całuje i kocha. Ze skłonnością do dojadania na mieście + niechęcią do kąpieli:-) Tu się kolejki powinny ustawiać, nieprawdaż??? Quote
malawaszka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 gusia0106 napisał(a): Malawaszka, Kochana, a te kwiaty to za co? a za to, że pojechałaś, a za to, że przywiozłaś nam te wspaniałe wieści bo bałam się ojj bałam co będzie z Teodorkiem jak się okaże że chory, ale niepotrzebnie się bałam :multi::loveu: Quote
gusia0106 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 No co Ty:razz: Ja to z przyjemnością pojechałam. Podko****ę się po cichu w Teośku:razz: Tylko, żeby mnie też z przyjemnością z pracy nie wyrzucili:evil_lol: Ale, ten, tego....TZ mój to chyba prorok jakiś;) Zarzekałam się tydzień temu, że dziś z Teośkiem nie pojadę, że już nie mogę, że czasu brak i takie tam. A TZ na to, że jak nie pojadę to mu tu kaktus wyrośnie:cool3: I bynajmniej nie pokazywał na dłoń:diabloti::diabloti::diabloti: Pojechałam - znaczy chyba nie wyrósł;) Quote
Neigh Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 malawaszka napisał(a):a za to, że pojechałaś, a za to, że przywiozłaś nam te wspaniałe wieści bo bałam się ojj bałam co będzie z Teodorkiem jak się okaże że chory, ale niepotrzebnie się bałam :multi::loveu: Całkowicie się podpisuję pod Przedpiszącą:-) Quote
gusia0106 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 No stracha to on nam trochę napędził;) Ale najważniejsze, że wszystko jest ok:cool3: A tak swoją drogą - to Teoś ma jeszcze allegro? Quote
Neigh Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Jakby co.........to Paulina mu REWWLACYJNE plakaty zrobiła - takie do wieszania w lecznicach, szkołach itp......wiecie. Ale się na razie nimi nie chwalę, bo zakładam, że......no nie będą potrzebne:-) I jeszcze mam pytanie - pojawiła się u mnie wpłata 20 zł od wtatara za bazarek......ale nie wiem na Teodora czy na Tygrysa??? Wiecie coś o tym??? Quote
Recommended Posts