Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Można puścić:multi:
Bo co jak co, ale serce to ma Teodor jak dzwon:multi:
Nie będę pisać o tych wszystkich światłach komór, skurczach i rozkurczach w centymetrach bo i tak nic nam to nie powie.

Przejdę do meritum:razz: Do opisu takiego co go rozumiem znaczy:razz::

"Brak zmian w badaniu echokardiograficzym, w tym wrodzonych lub nabytych wad serca. Brak zmian zastawek przedsionkowo-komorowych lub półksiężycowatych, lub zmian przerostowych serca. Przepływ krwi przez aortę i tętnicę płucną jest prawidłowy. Czynność skurczowa i rozkurczowa zachowana. BRAK WSKAZAŃ DO LECZENIA KARDIOLOGICZNEGO".

Suuuuuuuuuuuuuuper co?:multi:

Posted

Sia la la la laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:multi:
Jest szansa na dom dla Teodora:multi:

A zsocjalizowany to jest już tak, że całował mnie pół drogi w czasie jazdy;). Ja mu - połóż się, a on mi liza w ucho:cool3:.
Pan doktor powiedział, że jego zdaniem ma koło 5 lat (Teodor, nie ucho)
Już dwóch lekarzy nam tak powiedziało więc może, może...

No i policzył nas taniej:cool3:

W puli Teośka było:

269zł
- 120 echo
= 149 zł
+ 30 które jest u Neigh

Jak dam radę to jutro skoczę do mojej wetki (jak nie to pojutrze) po leki na nereczki - co by je podleczyć........

.........no i ciociu GameBoy - reszta w Twoich rękach;)

Posted

Się nie cieszę;)Tylko tak sobie podśpiewuję;)

Malawaszka, Kochana, a te kwiaty to za co?

A u pana doktora jaki grzeczny - dał sobie w zęby zajrzeć, osłuchać i dopiero przy zaglądaniu w oczy nawarczał ale bez chęci gryzienia:evil_lol: A całe echo albo grzecznie stał albo przysiadał mi na kolanie;)

Posted

Nooo :-). Ja jak się tylko dowiedziałam, to do Gameboy zadzwoniłam.........

Zobaczymy co dalej.........Jednymi słowy chłopak ma nerki do podleczenia i łupież:-).
I organy 5 letnie........i tej wersji się trzymajmy.

Mamy pięknego sznaucerowatego w wieku 5 lat, kompleksowo przebadanego, kastrowanego, bezproblemowego - nie hałasuje, nie niszczy, całuje i kocha.

Ze skłonnością do dojadania na mieście + niechęcią do kąpieli:-)

Tu się kolejki powinny ustawiać, nieprawdaż???

Posted

gusia0106 napisał(a):

Malawaszka, Kochana, a te kwiaty to za co?

a za to, że pojechałaś, a za to, że przywiozłaś nam te wspaniałe wieści bo bałam się ojj bałam co będzie z Teodorkiem jak się okaże że chory, ale niepotrzebnie się bałam :multi::loveu:

Posted

No co Ty:razz:
Ja to z przyjemnością pojechałam. Podko****ę się po cichu w Teośku:razz:
Tylko, żeby mnie też z przyjemnością z pracy nie wyrzucili:evil_lol:

Ale, ten, tego....TZ mój to chyba prorok jakiś;)

Zarzekałam się tydzień temu, że dziś z Teośkiem nie pojadę, że już nie mogę, że czasu brak i takie tam. A TZ na to, że jak nie pojadę to mu tu kaktus wyrośnie:cool3:
I bynajmniej nie pokazywał na dłoń:diabloti::diabloti::diabloti:
Pojechałam - znaczy chyba nie wyrósł;)

Posted

malawaszka napisał(a):
a za to, że pojechałaś, a za to, że przywiozłaś nam te wspaniałe wieści bo bałam się ojj bałam co będzie z Teodorkiem jak się okaże że chory, ale niepotrzebnie się bałam :multi::loveu:

Całkowicie się podpisuję pod Przedpiszącą:-)

Posted

Jakby co.........to Paulina mu REWWLACYJNE plakaty zrobiła - takie do wieszania w lecznicach, szkołach itp......wiecie. Ale się na razie nimi nie chwalę, bo zakładam, że......no nie będą potrzebne:-)

I jeszcze mam pytanie - pojawiła się u mnie wpłata 20 zł od wtatara za bazarek......ale nie wiem na Teodora czy na Tygrysa??? Wiecie coś o tym???