Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaczka się przyda:evil_lol:
A Vario czuje się lepiej odkąd Twój ADHD go nie odwiedza:eviltong:

A tak poważnie to nie wiem czy lepiej - jak dla mnie to póki co chyba bez zmian....Na 15 jedziemy do weta. Się zobaczy.

A ja w piątek zobaczę Teoooodorkaaaa:multi:

Posted

A ja Gusia bardzo poproszę o numer konta i dane - to Ci oddam wreszcie te 81 zł za weta.

Biorąc pod uwagę, że doszło jeszcze jakieś 9 zł za bazarki ( Beatka na prezydenta!!), to mamy 59 zł ( no 60 bez przesady:-) ) na plusie:-).

Czyli ja bym Ci od razu Gusia i to 60 przelała. Na koncie powiałoby pustkami, ale na weta ( krew i kupa by coś było, nie?).

140 zł Ci mówiąc krótko przeleję. I zobaczymy po wizycie jaki będzie znów minus, ok?

Posted

[quote name='gusia0106']A Vario czuje się lepiej odkąd Twój ADHD go nie odwiedza:eviltong:[/quote]

ja tam jestem zdania, ze przy Rufusie chłopak odmłodniał z 10 lat :evil_lol:

[quote name='gusia0106']A tak poważnie to nie wiem czy lepiej - jak dla mnie to póki co chyba bez zmian....Na 15 jedziemy do weta. Się zobaczy.[/quote]

a to cos zle zrozumiałam :oops:
tak czy inaczej...z oknem wiosna :look3: musi byc lepiej :loveu:

[quote name='gusia0106']A ja w piątek zobaczę Teoooodorkaaaa:multi:[/quote]

szczęściara:p

Posted

[quote name='Neigh']A ja Gusia bardzo poproszę o numer konta i dane - to Ci oddam wreszcie te 81 zł za weta.

Biorąc pod uwagę, że doszło jeszcze jakieś 9 zł za bazarki ( Beatka na prezydenta!!), to mamy 59 zł ( no 60 bez przesady:-) ) na plusie:-).

Czyli ja bym Ci od razu Gusia i to 60 przelała. Na koncie powiałoby pustkami, ale na weta ( krew i kupa by coś było, nie?).

140 zł Ci mówiąc krótko przeleję. I zobaczymy po wizycie jaki będzie znów minus, ok?[/quote]

ja się dołączylam (30zl) ale to dopiero dzisiaj, bo wypłata na koncie :diabloti:

kolezanka tez chciala pomoc ale nei wiem czy na 100% przeleje

Posted

a to cos zle zrozumiałam :oops:
tak czy inaczej...z oknem wiosna :look3: musi byc lepiej :loveu:

U Ciebie chyba;) Bo u mnie to śnieg pada:razz:

Dzięki za wpłatę. Baaardzo się Teodorkowi przyda:razz:

Posted

to jutro dasz rade, bo ja nie bardzo mogę sie ruszyc ze stanowiska ;)

bylam, bylam wczoraj na chwilkę ale sie nie wczytywałam...siedze na wątku Fąfla i kombinuje jak zalozyc aukcję cegiełkową.....ffff...a ze ja początkująca, to duzo muszę informacji zebrać...i nie wiem czy czasowo dam rade...ale sie staram :p

Posted

Nooo ja też się cieszę:). Rozumiem Beatka, że wreszcie będziesz to miała z głowy:-) ufff.

Kasa przelana:-).

Muszę wziąć to wszystko pozapisywać, bo się kurcze pogubię.......

Posted

No więc tak:
Jeśli chodzi o wydatki, to przelałam kase za hotel - jest zapłacony do 20.04

byłyśmy 15 zł na minusie ( zbierałam na rachunek za weta zapłacony przez Gusia - 81 zł i tych 15 zł brakowało)

Kolejne wpłaty to:
9 zł bazarek mój od Beatki
50 zł Renata z Wawy ( zakładam ze Wasza znajoma - podziękować proszę ładnie)

Generalnie jest plus 54 zł i tego się trzymajmy. Jak dojdzie wpłata za bazarek Beatki i kasa od rufusowej to będzie =54 + 95 =149 zł na plus.
Na weta powinno starczyć. Uff
reszta kasy na razie nie wpłynęła to tu nie zapisuję, żeby nie robić bałaganu.
I tak zaraz zrobię hihih

nooo czyli było -15
wpłynęło + 59

[B]Czyli było plus 54 tak?:-)[/B]

Przelałam Gusi 140 zł ( zaległe 81 + 59 ) dla równego rachunku. Czyli teoretycznie na minusie jestem 5 zł hihihi.

Wszystko jasne???
Ja mam to wszystko spisane po kolei to mnie łatwiej. Jak czegoś nie rozumiecie to pytajcie:-).
Jak kolejna wpłaty wpłyną, a będzie wiadomo ile za weta - to się to wszystko ładnie zapisze hihihi

Posted

[quote name='emilia2280']Pamiétam o mojej deklaracji tez. Mam zapisane. 28 to juz w piátek: wyplata :multi:[/quote]

Ty się kobieto nie przedrzesz przez ten tęczowy most :-). Toż tam Cię tłumy widać będą:-) A tak poważnie - dzięki Emilia!!!

Posted

Nioo...tajemnicza Renia z Wawy jest z mojej pracy:cool3:
Kochana dziewczyna - a jak jakiś czas temu znalazłam kundla w opłakanym stanie to znalazła mu taki domek, że go Pańciostwo na spacerki na początku na rączkach nosiło - bo piesek miał zniszone od tułaczki poduszeczki:evil_lol:

A za weta ile mniej więcej to ja już wiem:
- badania kału na pasożyty - 23 zł
- jeśli rozszerzone o badanie pod kątem lambii czy czegoś tam pasożytującego w jelicie cienkim to kolejne - 23 zł
- badanie krwi - 61 zł

[B]Czyli razem 107 zł[/B]

No i do tego dojdą leki na pewno. Iskial już dawno powinien brać a co dojdzie jeszcze tego nie wiem....

Posted

Lamblie ( czy jak to tam, KONIECZNIE). Może mieć.......
No to na weta praktycznie już zebrane - bo jeszcze jest obiecane 30 zł od Rufusowej + 65 bazarki ( Gusia +Beatka) czyli 95 zł. Spoko wodza.

Co do leków - będziem myśleć. To znaczy niechaj mu recepty wypiszą - środki zbierzem. Chyba mi nieco wali na głowę....:p
No żesz kurczaki pieczone - zaczynam być podirytowana zastojem adopcyjnym......

Posted

I bardzo dobrze, gdyby się okazało, że ma nadmiar kasy, zatrudnimy dobrego chirurga plastyka i poprawimy mu nos.......

Łapię paranoję........to od nadmiaru śniegu :-)

Posted

[quote name='gusia0106']No to jak tylko uda mi się dodzwonić do Agi, to w piątek zabieram Teośka do mojej (znaczy psa mojego) wetki[/quote]

Ja o moim wecie - też mówię "mój wet". I mam do niego zaufanie.......to jest podstawa. Przekonałam się kiedyś jakie to istotne mieć dobrego weta, jak w pobliskim Legionowie mało mi psa na moich oczach nie wykończono.......
Cud ze "mój wet" tel odebrał........jak mu zrelacjonowałam co robią, to pierwszy raz słyszałam tego dystyngowanego pana drącego się w tel Co?k.......Co? Do telefonu pani go daje..........k...........psa mi wykończą!!!

Bo on o moich psa też mówi "moje" hihi:-).

Posted

No, toż Ty zapewne jego główna klientka ;)

Neigh, żadne to pocieszenie dla Ciebie, ale wszedzie zastój adopcyjny. Niech ta wiosna już przyjdzie, wtedy zazwyczaj się rusza :roll:

Posted

[quote name='Mośka']No, toż Ty zapewne jego główna klientka ;)

Neigh, żadne to pocieszenie dla Ciebie, ale wszedzie zastój adopcyjny. Niech ta wiosna już przyjdzie, wtedy zazwyczaj się rusza :roll:[/quote]

Nie głowna, ale hmmm zaprzyjaźniona. Znamy się ho ho ho. Z tym, że zarabiać to on na mnie nie zarabia. Zawsze mi głupio......bierze ode mnie wyłącznie za leki......

Wiecie jak usypiał moja 15 letnią rottweilerkę - to też było wyraźnie tym poruszony. "sam ją rodziłem - powiedział " ( to znaczy odbierałem poród ). Znał ją całe jej życie.
Bardzo go lubię i szanuję. A to u mnie niezbyt częste uczucie w stosunku do facetów:)