gusia0106 Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Tak żeby dobrze zacząć dzień to powiem Wam, że dagusiek zrobi bazarek dla Teodorka za co jeszcze raz baaaaaaaaaaaaaaaardzo dziękuję!:Rose: A jutro sobota nie? ;) Wielka z resztą. Żeby się wielka dla Teośka okazała... Jak mogę radzić GameBOy przed spotkaniem z sąsiadką zdejmijcie mu kaganiec bo wtedy bardzo przyjaźnie wygląda. A jak ma kaganiec to taki z niego mały kiler;) Quote
Neigh Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Ja to się juz nawet boję odezwać. Gość ma takiego pecha, że chyba trzeba zacząć jakieś wrózki, szamanki, bo ja wiem kogo szukać? Celem odczynienia uroków. Quote
gusia0106 Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Ale z drugiej strony to może dobrze, że on jest zaczarowany. No bo może się okaże, że jak już ktoś się zdecuduje, żeby go wziąć do domu to może złoto zacznie przynosić czy cuś:razz: Quote
Neigh Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 gusia0106 napisał(a):Ale z drugiej strony to może dobrze, że on jest zaczarowany. No bo może się okaże, że jak już ktoś się zdecuduje, żeby go wziąć do domu to może złoto zacznie przynosić czy cuś:razz: To jest niewykluczone:-) Quote
dagusiek Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 gusia0106 napisał(a):Tak żeby dobrze zacząć dzień to powiem Wam, że dagusiek zrobi bazarek dla Teodorka za co jeszcze raz baaaaaaaaaaaaaaaardzo dziękuję!:Rose: A jutro sobota nie? ;) Wielka z resztą. Żeby się wielka dla Teośka okazała... Jak mogę radzić GameBOy przed spotkaniem z sąsiadką zdejmijcie mu kaganiec bo wtedy bardzo przyjaźnie wygląda. A jak ma kaganiec to taki z niego mały kiler;) Witam Naprawdę nie ma za co;) Dzisiaj powstanie ten bazarek, tylko dopiero gdzieś popołudniu, jak będzie gotowy to wstawie link;) pozdrawiam serdecznie Quote
Mośka Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Coś się kroi :roll:? No to trzymamy kciuki! Teos, eksportową wersję na castingu zaprezentuj ;) Quote
dagusiek Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Uff... bazarek skończony:lol: serdecznie zapraszamy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9749991#post9749991 Quote
Neigh Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Bardzo dziękujemy i na wieści oczekujemy. I idiotycznie rymujemy:-) Quote
malawaszka Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 zaciskam :kciuki: może to już dziś :loveu: Quote
malawaszka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 :modla: niech to będzie WIELKA SOBOTA dla Teodorka :kciuki: Quote
gusia0106 Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 GameBoy - czekamy na wieści. Daj znać jak coś będziesz wiedzieć bo ja to ani ze sprzątaniem ani z gotowaniem ruszyć nie mogę;) Quote
Neigh Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Ja wczoraj dzwoniłam do Gameboy,żeby dopytać o której mam trzymać kciuki........no i tak dokładnie, to nie wiadomo. Pani pozwoliła do siebie wpaść o którejkolwiek. A że Agnieszka od Teosia ma rodzinę na Święta u siebie - to moze w ogóle do wizyty nie da rady dojść.... Quote
_beatka_ Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 same problemy:shake: oby doszło i się udało:cool3: Quote
gusia0106 Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Wiecie co... Ale jakby Aga nie miała czasu to ja po Teodora podjechać mogę i go na okazanie zawieźć.... Quote
malawaszka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 aaaaaa zniosę jajo :grins: będzie więcej do koszyczka :evil_lol: Quote
rufusowa Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 no i co, no i co? :Dog_run:.....usiedziec sie nie da ;) Quote
GameBoy Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 byłam u niej sama na razie z Teosiowymi fotkami Pani jest na tak- i bez ogladania - ale ona czasem wyjezdza, pozatym mimo, ze ma 58 lat dopiero mowi, ze musi uzgodnic to z corka czy zajmie sie psem gdyby cos sie jej stalo itd porozmawia z nia w swieta i przyjdzie do mnie w poniedzialek przykro mi, ze nadal musimy czekac ale trudno babce odmowic rozsadku Quote
rufusowa Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 wydaje mi się, ze to dobrze jeśli ktoś potrafi powiedzieć "muszę uzgodnić" czy "muszę się zastanowić", bo wtedy większa szansa, ze decyzja będzie podjęta racjonalnie a nie pod wpływem chwili a co za tym idzie nie zostanie po jakimś czasie oddany albo porzucony:mad: Poza tym jeśli Teoś będzie miał wspaniały domek, to te kilka dni możemy się pomartwić ;) a tymczasem zaciskamy kciuki! :) Quote
Recommended Posts