AMFI Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Jak Wy je tam rozpoznajecie???? Łebki jak sklonowane :loveu: Quote
Harpagon Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='AMFI']Jak Wy je tam rozpoznajecie???? Łebki jak sklonowane :loveu: TAK , TAK lecz różnią się resztą :cool3:;) Dziękujemy wszystkim za miłe słowa i pozdrawiamy ;) CDN ... www.harpagon.com.pl Quote
Bullila.nl Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Harpagon']TAK , TAK lecz różnią się resztą :cool3:;) Dziękujemy wszystkim za miłe słowa i pozdrawiamy ;) CDN ... www.harpagon.com.pl fotki..fotki!!! jak na moj gust nie ma nic/nikogo bardziej CUTE niz staffik a szczeniaczek.....hm:loveu::loveu::loveu: foteczki nigdy nie do znudzenia pozdrawiamy lila i bullitek:p:p Quote
Harpagon Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='Bullila.nl']fotki..fotki!!! jak na moj gust nie ma nic/nikogo bardziej CUTE niz staffik a szczeniaczek.....hm:loveu::loveu::loveu: foteczki nigdy nie do znudzenia pozdrawiamy lila i bullitek:p:p Dziękujemy :loveu: więc dodajemy ;) www.harpagon.com.pl Quote
Bullila.nl Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Zakochalam sie :loveu:maluch super,w ulubionej pozycji mojego leniwca:evil_lol::evil_lol: Sliczne Bobaski:loveu::loveu::loveu:,kolerek fantastyczny a lebki cudne;) Quote
BeaC Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 http://img74.imageshack.us/img74/9716/048mj9.jpg a ten to:razz::razz::razz: moje?? Quote
klaudia&Manta Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Popieram!To napewno ten twój , mój faworyt :) Quote
Harpagon Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='BeaC']http://img74.imageshack.us/img74/9716/048mj9.jpg a ten to:razz::razz::razz: moje?? Tak , tak dokładnie Twoje :loveu: Quote
klaudia&Manta Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Prosimy o jakieś nowe fotki brzydali ! :D Quote
Harpagon Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Rośniemy , :loveu: - więc troszkę nowych foteczek z pierwszego spacerku starszych szczeniątek ;) www.harpagon.com.pl Quote
Bullila.nl Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Sliczne sa ,kochane slodzinki!!!:loveu::loveu: A Sunia-Mamunia to chyba wymeczona;) juz maluszkami ,ktore ja podjadaja:razz: Mordeczke sunia ma przesliczna:loveu::loveu: prosze od nas wszystkie wycalaowac a mamunie najbardziej:p:p Quote
Harpagon Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 i te młodsze :loveu: POZDRAWIAMY ;) www.harpagon.com.pl Quote
klaudia&Manta Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Ślicznie rosną ! :loveu: Są cudniaste , bombowe i wszystkoco możliwe :loveu::loveu: Buziaki dla maluchów od cioci Manty , niech dalej tak pięknieją :smilecol: Pozdrawiamy ! Quote
Harpagon Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 :lol:Wczoraj na KWPR w Raciborzu Aspen zajął lok I / o.dosk.CWC NDPwR BOB :multi::multi::multi: tym samym zakończył DOROSŁY CZEMPIONAT !!! :lol: POZDRAWIAMY !!! www.harpagon.com.pl Quote
Harpagon Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Dziękuję Wam WSZYSTKIM za miłe słowa :loveu: A poniżej dwóch synków Aspena , których dzisiaj zdążyłam pstryknąć ;) Jeszcze raz dziękuję i POZDRAWIAM ;) www.harpagon.com.pl Quote
Bullila.nl Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 ten z kreska na czole:loveu::loveu::loveu: Quote
klaudia&Manta Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Bullila.nl napisał(a):ten z kreska na czole:loveu::loveu::loveu: Ale ja się tak nie bawię :shake: Ta kreska była o wiele większa , a teraz to to nawet kreska nie jest :eviltong: Ale i tak ten Pan jest najbairdziej czadowy :loveu: Quote
BeaC Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 widziałam ..............drugi do mnie niezadługo przyjedzie:multi::multi::multi: Quote
Justuss Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Bardzo fajne maluszki...:thumbs::thumbs::thumbs: A Aspenkowi gratulujemy ostatniego wyniku na wystawie w Raciborzu i ukończenia dorosłego championatu...bravo dla tatuśka...:klacz: :klacz: :cool2: Pozdrówki....:) Quote
Harpagon Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Justuss']Bardzo fajne maluszki...:thumbs::thumbs::thumbs: A Aspenkowi gratulujemy ostatniego wyniku na wystawie w Raciborzu i ukończenia dorosłego championatu...bravo dla tatuśka...:klacz: :klacz: :cool2: Pozdrówki....:) Ogromnie dziękujemy ;) Pozdrawiamy dziadka :loveu: Quote
Recommended Posts