Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kiwik nie pojedzie dzisiaj do domu - rodzina wyjechała po niego o 9 rano i zawrocili o 10 30 bo zbyt mocno wiało zeby sie wybierac w taka droge
probujemy jutro
:kciuki:

• Replies 491
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zapowiadali,że może być niebezpiecznie.Mam nadzieję,że to tylko przesunie jego wyjazd do domku o jeden dzień.

Posted

TYGRYS-ica. napisał(a):
moj ojciec chcial pozabijac szczeniaki mojej jamniczki (miala wtedy rok!! po prostu uciakla a w domu byla tylko babcia :oops:) ale jakos udalo nas sie go od tego odciagnac :roll: a ja szczeniaki podrosly to jak sie nimi zachwalal :evil_lol:

nooo,moze nawet Kiwik to potomek Twojej "jamniczki"

Posted

kiwi napisał(a):
Kiwik nie pojedzie dzisiaj do domu - rodzina wyjechała po niego o 9 rano i zawrocili o 10 30 bo zbyt mocno wiało zeby sie wybierac w taka droge
probujemy jutro
:kciuki:

Pani Bogna również mnie powiadomiła o zmianie planu. Widać, że to odpowiedzialni ludzie. Wróży to jak najlepiej, jeśli chodzi o przyszłość Kiwika...
Oby jutro się udało !!!

Posted

[quote name='brazowa1']nooo,moze nawet Kiwik to potomek Twojej "jamniczki"

oj nie wiem czy Tasza byla by zdolna do zrobienia takiej slicznosci jakim jest Kiwik :evil_lol:

wiec trzymamy trzymamy te kciuki :thumbs:

Posted

Jejku! To Kiwik będzie mieszkał niedaleko mnie :lol: U nas dziś naprawdę wieje przeokropnie, więc wierzę, że Ci państwo nie pojechali dziś po Kiwika tylko przez tę okropną pogodę... Trzymam kciuki za Kiwika :dog:

Posted

Podejmujemy dzisiaj druga probe :)
zabieram kiwika do siebie i czkamy u mnie na rodzine - mam nadzieje ze po południu uda mi sie go wyekspediowac w droge do własnego domu :)

Posted

juz maja niedaleko :)
Kiwik przyjechał z hotelu do mnie i czekamy :)

to jest cudowny piesek, ciagle by tylko chciał na kolanka, jest bardzo kontaktowy, rozumie jak mu sie mowi z nie wolno, choc sika po scianach mimo to ;)

al ogolnie jest super :loveu:
pocieszny taki :loveu:
serdel przytył w hotelu tak, ze coraz mniej jamnika przypomina :D

Posted

kiwi napisał(a):
(...)rozumie jak mu sie mowi z nie wolno, choc sika po scianach mimo to ;)

Mam nadzieję, że to nie zniechęci nowych opiekunów Kiwika...
I tak pewnie to tylko wynik stresu i chęć znaczenia nowego terenu.
Przypomnij mi, czy psiak będzie w mieszkaniu, czy domku z ogrodem?
Troszkę się pogubiłem :roll:

Posted

dom z ogrodem.
kiwik jest fantastyczny :loveu:
jestem pewna ze miał dobry dom...
ciagle tylko chce siedziec na kolanach na fotelu, ciagle sie tulic : starsznie pocieszna fajna psina
to sikanie to wynik tego ze ja tez mam psa, jak wszedł miedzy moje dwa to musiał zaznaczyc swoja obcnosc
bo czystosc umie zachowywac, tego jestem pewna

i jeszcze jedno...
mam wrazenie ze on mial dom, ktory ciagle o nim mysli...
tzn ze zwiał gdzies za suczka i miał ten wypadek, to jeejst wybitnie domowy pies i ni sadze zeby go ktos wywalil...

Posted

kiwi napisał(a):

i jeszcze jedno...
mam wrazenie ze on mial dom, ktory ciagle o nim mysli...
tzn ze zwiał gdzies za suczka i miał ten wypadek, to jeejst wybitnie domowy pies i ni sadze zeby go ktos wywalil...

Ludzie są różni... Przyjaciela, który im towarzyszył 12 lata (przykład z życia) potrafią wywalić lub do schronu oddać :shake:

Posted

[quote name='Makuuu']Ludzie są różni... Przyjaciela, który im towarzyszył 12 lata (przykład z życia) potrafią wywalić lub do schronu oddać :shake:

Mój Rudy ma 12-14 lat, jest ślepy i głuchy .......
Nigdy Mu tego nie zrobię......

A POTWOROWI ....WSZYSTKIEGO NAJ...NAJ...

Posted

kiwi napisał(a):
(...)mam wrazenie ze on mial dom, ktory ciagle o nim mysli...(...)

Z tego co wiem, Kiwik nie był zbyt długo w schronie. Jeśli tak, to potencjalni właściciele powinni go wciąż szukać. Ja z pewnością sprawdziłbym schroniska, oraz w miarę możliwości, portale ogłoszeniowe.

Posted

Makuuu napisał(a):
Ludzie są różni... Przyjaciela, który im towarzyszył 12 lata (przykład z życia) potrafią wywalić lub do schronu oddać :shake:

Takiego psiak dobija już nie samo zostawienie w obcym miejscu ale tęsknota... tak też było :-(. Są ludzie i parapety :shake:

Posted

Pojechali :loveu:

Pojechał kiwik do najwspanialszego domu pod słoncem :loveu:

Jestem pewna, że bedzie miał mnóstwo miłości i niczego mu juz nigdy nie zabraknie :)
Takie domy marzą mi się dla wszystkich podopiecznych. Kiwik zamieszka wdomu z ogrodem z druga suczna, dwoma córkami i przmiłym panstwem, którzy po niego przyjechali :)
Alez mnie intuicja nie zawiodła :)
Dziewczyny, przybył nam jeszcze jeden dom do odwiedzenia na drodze do Wrocławia :)

Badz grzeczny w nowym domu Kiwiku, dawaj swojej rodzinie radość każego dnia :iloveyou:

Gallegro :loveu:
to z Twojego allegro ten dom :loveu: :modla:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...