Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Neigh']A ja dziś od samego rana chodze i wieszczę po wątkach hihihihi.

Ludu kochający obdarte ze skóry Jamniki czy nie moglibyście łaskawie wejrzeć na wątek innego jamniorka?
http://www.dogomania.pl/forum/private.php?do=showpm&pmid=2320761

Dziecko bidne........a nawet nikt do góry nie podrzuci......tu do sumień i morale uderzam - stuk, stuk.......

( naturalnie przepraszam cię KIWIKU za offa:-) )
Neigh, ten link się nie otwiera:shake:

• Replies 491
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kiwi napisał(a):
dzeikuje za allegro!!
jedna rzecz - kiwik ma wpisane ok roku, jest mlodszy niz 2-3 lata :)

Informację zamieściłem na podstawie wpisu Makuuu, która wszak przyznała, że to tylko przybliżona ocena. Rozumiem, że wiek, o którym wspomniałaś, potwierdził wet.

Posted

gallegro napisał(a):
Informację zamieściłem na podstawie wpisu Makuuu, która wszak przyznała, że to tylko przybliżona ocena. Rozumiem, że wiek, o którym wspomniałaś, potwierdził wet.

wcześniej napisałam 2-3 bo dopiero uczę się po zębach rozpoznawać ;)... a ani wet nie było (kiedy byłam ja) ani karty Kiwika... do boksu nie wchodziłam, żeby sprawdzić dokładnie bo bałam się, że jak na mnie skoczy lub będę go głaskać to urażę ranę... Przepraszam za pomyłkę i wprowadzenie w błąd :oops:, poprawię się :P

3maj się Kiwiku :loveu: Te nowe fotki psiaka są cudowne! :loveu:

Posted

agaciaaa napisał(a):
(...) Pozwoliłam sobie skopiować tekst z allegro, mam nadzieję, że nikt nie ma nic przeciwko ;)

Oczywiście, że mam... szkoda, że nie w większej ilości kopii ;)

Posted

i ja dziekuje!!
podobno ma sie doskonale :) niestety nie daje rady jechac do niego ze wzgledu na szczeniaki ktore musze dzisiaj porozwozi po takich czesciach nawet nie wiem jak to nazwac :lol: powiatu ;) ze az mi wlosy deba staja

zreszta zona pana tomka - pani iwonka jest olbrzymia milosniczka jamnikow :) dlatego od samego poczatku wiedzialamz e maluch tam moze liczyc na to ze spedzi wiecej czau na kolanach i wymuskany niz w jakimkolwiek domu :loveu:
:)

Posted

tak sobie mysle ze by w allegro nie wpisac z to jest jamnik
on nprawde wyglada jak jamnik -nie taki rasowy ale takie jamniki tez chodza po swiecie :)
jak komus nie zalezy na rodowodzie to napewno sie nie zorientuje ;)

Posted

kiwi napisał(a):
tak sobie mysle ze by w allegro nie wpisac z to jest jamnik
on nprawde wyglada jak jamnik -nie taki rasowy ale takie jamniki tez chodza po swiecie :)
jak komus nie zalezy na rodowodzie to napewno sie nie zorientuje ;)

A wiesz co... dokładnie o tym samym pomyślałem ;) Mało tego... nawet takiego zwrotu użyłem, ale jedna dogociotka nie chciał mi zatwierdzić opisu twierdząc z uporem, że Kiwik ma troszkę dłuższe łapki, niż jego rasowi bracia ;) A kto wie... może to jego bracia mają za krótkie :evil_lol:
Chyba zmienię tytuł i poczekam na reakcję tłumu... W opisie zasygnalizuję, że jest w wersji wysokopodwoziowej :diabloti:

Posted

nic nie sygnalizuj
jak ktos zadzwoni, to ja go najpierw wychwale a potem powiem ze to jest taki spory jamnik :)
i juz
jak dom bedzie fajny to nawet nie zauwazy :)

Posted

Dostałam maila w sprawie Kiwika. Jakaś pani jest zainteresowana, pytała jak długo potrwa leczenie, jaki jest jego stosunek do innych zwierząt i dzieci (pani ma kota i 12 letniego syna) itp. Wysłałam jej numery telefonów, które były podawane w ogłoszeniach. A może ktoś z Was mógłby podać jeszcze maila- ludzie czasem wolą napisać niż dzwonić. Na wypadek, gdyby pojawił się ktoś jeszcze zainteresowany.

Posted

kiwi napisał(a):
moze pisac do mnie,m mail jest w danych dogo

Ok, jak coś, to będę podawać.

Dostałam wiadomość, że mój mail nie doszedł, bo podane konto nie istnieje... ta pani napisała do mnie za pośrednictwem strony adopcje.org i pewnie źle wpisała swego maila. Mam nadzieje, że zadzwoni, szkoda by zmarnować szanse..

Posted

Szybciej taka rana goi się jednak pod psecjlanym opatrunkiem, poza tym nie trzeba jej przemywac a opatrunek trzyma sie na niej kilka dni, dodatkowo usmieża ból. Wietrzenie rany na powietrzu to kiepska metoda, ale rozumiem, ze wterynarze jeszcze mówią swoje. Dziewczyny z wątku Morki już wiedzą, że to najlepszy sposób na takie okropieństwa, ale jak nie chcecie to co ja poradzę.;)
Trzymam kciuki z Kiwika.

Posted

....co do opatrunku ....mój lekarz po 1 z operacji testował na mnie jakieś dobra cywilizacji i po poważnej operacji poszłam sobie na 7 dzień do domu gdzie przeciętnie leżało się po takiej 10-14 dni ...powiedział ze pod tym goi się jak na psie :lol:...więc może warto by było Kiwikowi to założyć ...dajcie się przekonać

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...