Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kiwi napisał(a):

a teraz wybaczcie - ide sobie nalac wina :lol:

Pewnie, ze wybaczamy :loveu:
Lej sobie kochana ile wlezie :evil_lol: a ja tam wirtualnie Ci potowarzyszę :drink1::drinka:- odpoczywaj !!!

• Replies 491
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patia, jak dasz rade to byloby super, najlepiejt o zrobic zdjeciabo chcialabym go juz oglaszac.
ale ogolnie nie ma opatrunku, nie ma jakis skomplikowanych zabiegow - przemyc woda utleniona i popsikac sprayem - reszta sobie schnie i na powietrzu sie najlepiej goi.
kupilam maluchowi kantarek zbey miał jak chodzic na spacery bo z taka szyja ani zadne szelki ani obroza rzecz jasna a kantarek pasuje idealnie
co nie znaczy ze mu sie podoba :lol:
jamol jest super
ierzez e pani iwonka bedzie go miala pod szczegolna opieka, juz dzisiaj specjalnie mu kocyki zanosiła i dostał jeszcze leżanke polokragla od pani oli wczoraj
wiec bedzie miał wymoszczone
ja do poniedzialku jestem uziemiona, wiesz czemu

Posted

Drogi ten hotelik - musi byc dobry!!

Kiwi, uratowalas tego psa, bez dwóch zdan.
Dziékujémy w imieniu Kiwika i wlasnych, spokojnych juz sumien.

Oczywiscie dokladam sié do kosztów po 26-tym - pozno, ale Kiwik dostanie sprawiedliwá "dzialké" :razz:

Posted

emilia2280 napisał(a):
(...) Oczywiscie dokladam sié do kosztów po 26-tym - pozno, ale Kiwik dostanie sprawiedliwá "dzialké" :razz:

A Ty jak Zawisza, Aniołku, rycerska krew w żyłach...:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Brak mi słów!!! Po prostu!

Dziękuję bardzo wszystkim zaangażowanym dogomaniakom za niesamowitą akcję ratunkową!!!
Teraz już będzie tylko dobrze! Bez Waszej pomocy nie przeżyłby w schronie!

:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

kiwi napisał(a):

(...)najlepiejt o zrobic zdjeciabo chcialabym go juz oglaszac..

Jeśli będzie trzeba, mogę zrobić Allegro.
Dzięki Kiwi za bezinteresowną pomoc :loveu:

Posted

Gratulacje i jeśli moge coś zasugerować to na takie rany bardzo skuteczny jest balsam Szostakowskiego.Chyba bez recepty w aptece można kupić.Spora flacha to ok.30 dych. To taki bezbarwny klajster,chroni ranę,ułatwia oczyszczanie z martwej tkanki i przyspiesza narastanie nowej(ziarninowanie).
Albo takie hydroplastry ale one drogir trzeba by skąbinować na nie receptę (wtedy taniej) zmienia sie je co kilka dni też są świetne na długo gojące sie rany(moja Ś.P Mama leczyła tak owrzodzeniowe rany przy żylakach).

Posted

on ma takie cos do psikania co wlasnie jest na trudno gojace sie rany i tworzy na miesku film ohronny i przyspiesza gojenie
wiec mysle ze jednym psikanie juz starczy
a plastry chyba nie beda w sumie potzrtebne..
ta rana wyglada naprawde ładnie
goi sie jak na psie :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...