Ziutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 kiwi napisał(a): a teraz wybaczcie - ide sobie nalac wina :lol: Pewnie, ze wybaczamy :loveu: Lej sobie kochana ile wlezie :evil_lol: a ja tam wirtualnie Ci potowarzyszę :drink1::drinka:- odpoczywaj !!!
kiwi Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Patia, jak dasz rade to byloby super, najlepiejt o zrobic zdjeciabo chcialabym go juz oglaszac. ale ogolnie nie ma opatrunku, nie ma jakis skomplikowanych zabiegow - przemyc woda utleniona i popsikac sprayem - reszta sobie schnie i na powietrzu sie najlepiej goi. kupilam maluchowi kantarek zbey miał jak chodzic na spacery bo z taka szyja ani zadne szelki ani obroza rzecz jasna a kantarek pasuje idealnie co nie znaczy ze mu sie podoba :lol: jamol jest super ierzez e pani iwonka bedzie go miala pod szczegolna opieka, juz dzisiaj specjalnie mu kocyki zanosiła i dostał jeszcze leżanke polokragla od pani oli wczoraj wiec bedzie miał wymoszczone ja do poniedzialku jestem uziemiona, wiesz czemu
lidka_park Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Brawo Kiwi :klacz: :klacz: :klacz: świetna robota :cool2:
majqa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Zdrówko Kiwi i Kiwika !!! :drink1: :cunao: :klacz: :cool2:
red Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Dzięki Kiwi....w naszym i Kiwika imieniu. :buzi: Dziewczyny z Krakowa są super.........
Makuuu Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 szybka akcja... Kiwik ma szansę! :calus: Uściski dla Kiwi i głaski dla Kiwika
kiwi Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 zawsze sa potrzebne pieniadze :( jak narazie leki kiwika i kantarek razem 79 zł, każdy tydzien w hotelu kosztuje 100 zł
Kida i Olo Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Jaki jest adres konta, na który należy wpłacać pieniądze?
emilia2280 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Drogi ten hotelik - musi byc dobry!! Kiwi, uratowalas tego psa, bez dwóch zdan. Dziékujémy w imieniu Kiwika i wlasnych, spokojnych juz sumien. Oczywiscie dokladam sié do kosztów po 26-tym - pozno, ale Kiwik dostanie sprawiedliwá "dzialké" :razz:
Ola164 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Ufff... jak dobrze :loveu: Kiwi nie znam Cię, ale wiem że jesteś wspaniała!
majqa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 emilia2280 napisał(a):(...) Oczywiscie dokladam sié do kosztów po 26-tym - pozno, ale Kiwik dostanie sprawiedliwá "dzialké" :razz: A Ty jak Zawisza, Aniołku, rycerska krew w żyłach...:loveu: :loveu: :loveu:
Hotel KADIF Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Brak mi słów!!! Po prostu! Dziękuję bardzo wszystkim zaangażowanym dogomaniakom za niesamowitą akcję ratunkową!!! Teraz już będzie tylko dobrze! Bez Waszej pomocy nie przeżyłby w schronie! :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
majqa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 DIFuś możesz już spuścić powietrze, już jest dobrze !!! :loveu:
Tigraa Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Dziękuję w imieniu Kiwika i radomskich wolontariuszy wszystkim, którzy zaangażowali się całym sercem w akcje ratowania psiaka.
gallegro Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 kiwi napisał(a): (...)najlepiejt o zrobic zdjeciabo chcialabym go juz oglaszac.. Jeśli będzie trzeba, mogę zrobić Allegro. Dzięki Kiwi za bezinteresowną pomoc :loveu:
Wisełka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 KIWI wielkie brawa za odbicie jamniorka ;) :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
magdyska25 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Brawo!!!! Na szczęście jamniorek już bezpieczny!!!:multi::multi::multi:
ElzaMilicz Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Wspaniale ! :lol: :lol: :lol: :lol: Tak szybko Wam poszło.
Mudik Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Gratulacje i jeśli moge coś zasugerować to na takie rany bardzo skuteczny jest balsam Szostakowskiego.Chyba bez recepty w aptece można kupić.Spora flacha to ok.30 dych. To taki bezbarwny klajster,chroni ranę,ułatwia oczyszczanie z martwej tkanki i przyspiesza narastanie nowej(ziarninowanie). Albo takie hydroplastry ale one drogir trzeba by skąbinować na nie receptę (wtedy taniej) zmienia sie je co kilka dni też są świetne na długo gojące sie rany(moja Ś.P Mama leczyła tak owrzodzeniowe rany przy żylakach).
kiwi Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 on ma takie cos do psikania co wlasnie jest na trudno gojace sie rany i tworzy na miesku film ohronny i przyspiesza gojenie wiec mysle ze jednym psikanie juz starczy a plastry chyba nie beda w sumie potzrtebne.. ta rana wyglada naprawde ładnie goi sie jak na psie :)
Recommended Posts