Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 491
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PILNIE POTRZEBA !!!

1. PIORUNEM WYCIĄGNĄĆ BIEDAKA ZE SCHRONU

2. ZORGANIZOWAĆ TRANSPORT RADOM - KRAKÓW (sugerowana zmiana tytułu wątku na apel o pomoc w transporcie)

3. KONTAKT Z KRAKOWEM W SPRAWIE ODBIORU PSA I DOGRANIA TRANSPORTU - KIWI 504 783 417

Posted

majqa napisał(a):
PILNIE POTRZEBA !!!

1. PIORUNEM WYCIĄGNĄĆ BIEDAKA ZE SCHRONU

2. ZORGANIZOWAĆ TRANSPORT RADOM - KRAKÓW (sugerowana zmiana tytułu wątku na apel o pomoc w transporcie)

3. KONTAKT Z KRAKOWEM W SPRAWIE ODBIORU PSA I DOGRANIA TRANSPORTU - KIWI 504 783 417

ktos zaczyna dzialac, choc nawet nie jest z Radomia..
Radomiacy, odezwijcie sié!!!

Posted

Wisełka napisał(a):
Tu trzeba działać expresowo!! Mam nadzieję że jutro los psiaka się odmieni i ruszy ze schronu w kierunku słońca.....

Oby przeżył a nie zniknął w "tajemniczych okolicznościach" .... Sorry, ale bardzo mi go żal i strasznie się o niego boję :-( Mam nadzieję, że jutro z rana dziewczyny go wyciągną. A ja jak tylko rano wstanę od razu dzwonię do tygrysiczki niech działa :razz:

Posted

Przed chwilką dzwoniłam do Ani-Tygrysiczki. Jest w pociągu, ale już dzwoni do dziewczyn z Radomia - Red i Dorki. Są na miejscu. Schron jest czynny podobno od 11-tej, ale z tego co zrozumiałam (strasznie przerywało) psa można wyciągnąć rano.

Co z transportem????

[SIZE=2]Dziewczyny z Radomia zaraz pewnie wejdą na wątek!

Posted

Kiwi , dziękuję Ci , wiedziałam , że jamniki mogą na Ciebie liczyć !:loveu:

Kontaktowałaś się z Jayo ? Ona mi wiozła Szczotkę z Radomia na tymczas , może jedzie do Krakowa ? Jeszcze Artka pomęczę ale on tak późno wraca :-(

Pamietasz Misia z Olkusza , on miał taką ranę , została opracowana i zszyta przez Agnieszkę i Rafała , Ty będziesz pewnie chciała go brać do doktora Słowińskiego ale gdyby nie mógł załatwię w Arwecie.

Posted

Jeśli mogę coś podpowiedzieć tak małego psiaka można wysłać pociągiem. W kontenerku - naturalnie nie samego. Ale może ktoś by się przejechał z Radomia do Krakowa za zwrotem kosztów??? Teraz ferie, niektórzy już po sesji.......

Posted

emilia2280 napisał(a):
ktos zaczyna dzialac, choc nawet nie jest z Radomia..
Radomiacy, odezwijcie sié!!!

Spokojnie... Ania-tygrysiczka jest na szkoleniu i nie może nawet odebrać tel. nie mówiąc już o dostępie do netu.
Za chwilę będę z nią rozmawiać i w razie potrzeby, będę koordynować akcję.

Przed sekundą przekazałem jej nr. tel. Kiwi

Posted

Neigh napisał(a):
Jeśli mogę coś podpowiedzieć tak małego psiaka można wysłać pociągiem. W kontenerku - naturalnie nie samego. Ale może ktoś by się przejechał z Radomia do Krakowa za zwrotem kosztów??? Teraz ferie, niektórzy już po sesji.......

Może jakiś pracownik PKP... byłoby praktycznie bez kosztów. Szkoda, że nie mieszkam bliżej...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...