Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 491
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Dziewczyny mam nadzieję, że któraś z Was na miejscu odezwie się do Weronii !!! W batalii "walić dziś do drzwi, czy nie", nie wolno pominąć jej oferty pomocy, biorąc pod uwagę, że Weronia nie określiła się na wątku, co miała dokładnie na myśli.
Emilio, do rana już nie dużo czasu. Całe szczęście, że w ogóle dowiedzieliśmy się o psiaku. Pomyśl, co by było gdyby nikt takiego wątku nie założył. Nawet nie wiedziałabyś, że jesteś potrzebna psinie w zakresie, w jakim możesz. Głowa do góry!:loveu:

Dziéki za dobre slowo Majqa.

A swojá drogá, gdzie jest zalozycielka wátku - Ania- Tygrysiczka?

Posted

EVA2406 napisał(a):
Tylko gdzie w tych procedurach dobro psa? :-(

Evo gdyby dobro psa, czy innego zwierzaka w naszym, ludzkim świecie istotnie się liczyło, nie byłoby w ogóle takich wątków jak ten, a pomaganie zwierzaczkom byłoby z kolei czymś tak naturalnym jak picie, czy spanie.

Posted

Diewczyny, tylko obierzcie dobrą taktykę przy wyciganiu psa ze schroniska. Bo tam nie lubią afer , mogą powiedzieć , że pies w trakcie leczenia i nic nie zrobicie ! Sprawa jest dyskusyjna , jezeli chodzi o udzieloną psu pomoc, chociaz mogli go uśpić i po klopocie ! U nas nie mialby żadnej szansy.

Posted

Patrze na to zdjecie i moim zdaniem to jest do zszcia poprostu...

Nie rozumiem jednego, naprawde nie rozumiem. Chyba widzac takiego psa 'porusza sie ziemie i niebo aby cos z tym zrobic',OD RĘKI! Po co te zdjecia na dogo, zebysmy czuli sie winni??

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
Nie ma w Radomiu całodobowej kliniki, w ogóle nie ma kliniki weterynaryjnej.

To jest wypowiedź Ani-tygrysiczki z dnia 17.09.07 na wątku mojej tymczasowiczki Pinii.

I jeszcze kilka wypowiedzi:
Ogrom bezdomności psów w Radomiu jest PORAŻAJĄCY. W ciągu tylko ostatniego tygodnia naliczyłam na moim skrawku osiedla 12 nowych, porzuconych psów-nie liczę swoich 7 podopiecznych... ręce opadają... nie nadążamy już. :-(

Takich podłych ludzi jak w Radomiu to chyba nie ma nigdzie...stosunek do zwierząt jest tutaj tragiczny. Każdy, kto dokarmia bezdomnego psa jest dla większości radomian przestępcą. ....... jacy ludzie tu mieszkają...dlatego tak dużo jest porzuconych psów, a adopcji jak na lekarstwo

Posted

emilia2280 napisał(a):
Dziéki za dobre slowo Majqa.
(..)

Z mojej strony żadne inne niż dobre słowo, nie ma prawa Cię spotkać.
Dług wdzięczności ciągnie się za mną aż ciężko. ;) :buzi:

Posted

majqa napisał(a):
Z mojej strony żadne inne niż dobre słowo, nie ma prawa Cię spotkać.
Dług wdzięczności ciągnie się za mną aż ciężko. ;) :buzi:

Nawet nie mów o jakichs dlugach Majeczko. Sama robisz tyle dla innych ze ja mogé tylko patrzec i sié uczyc.
To wszystko jest dla psów, tylko. One moze nam kiedys podziékujá w Psim Raju- bo ja tylko do takiego chcé trafic.

Posted

qrwa!!!!jak to mozliwe?!?!?!?!tego psiaka jakis sadysta chcial chyba ze skory obedrzec:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:bede wklejac ten watek gdzie sie da bo chociaz bez tymczasu biedak nie ma szans:placz::placz:

Posted

rany, to sie w glowie nie miesci
nie dam rady jechac do radomia, ale moge psa w krakowie umiescic w hotelu, leczyc i znalezc nowy dom, nie potzrebuje od was pieniedzy - sama sobie zorganizuje jakos.

Posted

kiwi!!! no to szybko niech ktos z radomia transpotr kombinuje i jest jamnik u Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tzn w hoteliku, jak mowisz...

Posted

kiwi napisał(a):
rany, to sie w glowie nie miesci
nie dam rady jechac do radomia, ale moge psa w krakowie umiescic w hotelu, leczyc i znalezc nowy dom, nie potzrebuje od was pieniedzy - sama sobie zorganizuje jakos.

ZABIERAJ GO KOCHANA Z TEGO BAGNA JAK TYLKO MOŻESZ
:modla::modla::modla::modla:

Posted

Matko Boska, do czasu zorganizowania transportu trzeba go umieścić w lecznicy ze szpitalikiem, bo za chwilę będzie tylko czarny worek i wszyscy będą pisać "Biegaj szczęśliwie za TM".............

Posted

Gdyby ktoś go przywiózł do Sosnowca lub okolicy,to mogłabym do Krakowa go zawieźc.Moze ktos jeździ na Śląsk?Wiem,że jeżdżą z radomia na targ do Będzina, z meblami chyba.Moze sie rozeznacie w Radomiu co do transportu?Całej trasy nie dam rady,ale do Krakowa od nas zawioze,juz tak robiłam.

No i najważniejsze:Psi Anioł Brajl już czuwa przy maluszku.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...