Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='panienkabubu']My też dostaliśmy :multi:

Ale nie wiem gdzie jest wystawa, jest tylko ta mapka:

http://node1.bvv.cz/i2000/b-bvv.nsf/WWWAllPDocsID/PKAY-68UCZC?OpenDocument

Ja ta mapke tez widzialam i wyglada na to ze to przy glownej drodze ale nic takiego nie widzialam a wracalam tam wczoraj. Bo zjazdow z autostrady do Brna jest wiele i trzeba wiedziec gdzie zjechac ,bo potem jest problem zawrocic:evil_lol: :cool3: Pzdr.

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Franka napisał(a):
Hura w piatek dostalam juz potwierdzenia na Brno - mam pytanie czy ta wystawa odbywa sie w halach ??????? bo na potwierdzeniu nie zauwazylam zeby byl wogole adres podany :razz: Pzdr.

Na stronie jest napisane, że wystawa odbywa się w halach

Posted

[quote name='sylrwia']RATUNKU!!!
Czy ktoś może mnie wziąć do Brna w sobotę?

:-(:-(:-(
Mieliśmy się zabrać z jedna osobą ale jej coś wypadło i zostaliśmy bez możliwości dojazdu. A psa mam juz opłaconego i szkoda by było.:-(
Dojadę prawe w każde miejsce Polski byleby ktoś nas przygarnł.
Szukam kogoś z gr. I, III, IV, VI, VII, VIII, X (my jesteśmy z VII gr.)
Oczywiście dorzucam sie do kosztów paliwa. Pies nie ma choroby lokomocyjne, jeździ w bagażniku, na siedzeniach jak i w nogach czy z tylu czy z przodu bez różnicy.

Moglibyśmy Cię wziąć. Tylko my wyruszamy w piątek i nocujemy gdzieś za granicą czeską.

Posted

wystawa jest organizowana na halach na BVV- w Brnie sa znaki BVV na teren wystawy. Sa to dosyc duze i w miare nowoczesne hale, duzo miejsc parkingowych. Bardzo lubie ta wystawe, jest dobrze zooganizowana.

Ja w niedziele walcze na ringu nr 24;) mamy jedna konkurentke.. z Polski;)

Posted

panienkabubu napisał(a):
flashka, no to się spotkamy :multi:

A na sobote tez jestes w Krakowie?:) Ja po krakowskiej nocuje w Bytomiu i w nocy wyjazd na Brno;) my w prawdzie juz prawie łyse, ale wystawy opłacone to jedziemy;)

Posted

Błyskotka napisał(a):
Jak to jest tam gdzie wystawa lutowa to przy wjeździe do Brna teren wystawy jest oznakowany.

Tak jak pisalam wczesniej sa znaki na BVV- czyli teren wystawy;)

Posted

Bardzo dziękuje forumowej dorota-ta-dorota za pomoc i przygarnięcie mnie do autka, bez Ciebie nie mielibyśmy szans na występ w Brnie. :buzi:

Foryś z Tałchejów doskonała CAC, resCACIB

Na wystawę było zgłoszonych 24 wyżełki węgierskie, nie to co u nas :) było na co popatrzeć. Jestem bardzo zadowolona z zajęcia drugiego miejsca wśród 14 rudych samców.:multi: Rozpoczelismy Championat Czech.

Posted

[quote name='musia']Mam prośbę.

Podobno był jakiś gończy polski w Brnie.

Sprawdzicie mi , kto zacz?

Wrzucili Gończe Polskie do grupy VII:evil_lol:
Były dwie suki jednej właścicelki p. Joanny Woźniewicz
kl.baby
KUSZA ze Słonecznej Dąbrowy
kl użytkowa
BORA Piękna Wieś

Posted

Jest jako Trida stenat wiec myślałam ze klasa szczeniat ale faktycznei ramki wiekowe sa 4-6 miesięcy.
A szczenieta to trida dorostu6-9 m.
Przepraszam za błąd, juz poprawiam.

Posted

U nas ogromny sukces!

Frania (MY LOVELY Dreams Become A Reality FCI) - w stawce z suką - V1, CAJC - i tym samym mamy "duzy" wniosek do mlodziezówki

Halszka (HALSZKA Dar Świętego Bernarda FCI) - w stawce z suką - V1, CAC - oraz w porównaniu z suką z pośredniej - CACIB! To już trzeci do Intera!