Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basia bonnie napisał(a):
Przepraszam za pytanie... Ale jak daleko od granicy jest Brno?:oops:

Jeżeli jechałabyś z Bielska Białej, to byłoby ok. 230 km ;)

Posted

Co do opłat mi zawsze przychodzilo do zaplacenia w Euro to bylo ok 40-50 euro za psa a w Brnie bylam juz kilka razy z rzędu. Poniewaz to jest intercanis to jak pamietam wszystkie ringi byly w srodku hali, wtedy tez byly wystawy koni, ptactwa itd. w innych halach.

A zna ktos moze jakies tanie noclegi pod Brnem? Bo moj ulubiony pensjonat juz nie przyjmuje z psiakami:roll:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Jak można sprawdzić czy zgłoszenia dotarły?

Też szukam noclegu. Z soboty na niedzielę i z niedzieli na poniedziałek. Może nawet do wtorku. Taniego - dla dwóch psów i dwóch osób.

my dostalysmy maila z potwierdzeniem.

Posted

panienkabubu napisał(a):
No kurczę oby... Bo już chcę załatwić sobie nocleg.

I co panienkabubu otrzymalas jakas informacje z Brna-:razz:--wogole to ciezko sie z nimi dogadac tez pisalam chyba 3 razy i nic konkretnego sie nie dowiedzialam wiec dalam sobie spokoj jak nic nie otrzymam to poprostu nie pojade:roll:.Pzdr

Posted

Franka napisał(a):
I co panienkabubu otrzymalas jakas informacje z Brna-:razz:--wogole to ciezko sie z nimi dogadac tez pisalam chyba 3 razy i nic konkretnego sie nie dowiedzialam wiec dalam sobie spokoj jak nic nie otrzymam to poprostu nie pojade:roll:.Pzdr

Tak właśnie wczoraj dostałam info, że obie przyjęte, jedziemy:multi:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Tak właśnie wczoraj dostałam info, że obie przyjęte, jedziemy:multi:

No to super :lol: ja jeszcze poczekam i tak bym jechala bez noclegu bo mam blisko Pzdr

Posted

Franka napisał(a):
No to super :lol: ja jeszcze poczekam i tak bym jechala bez noclegu bo mam blisko Pzdr

Ja najwyżej przenocuję w aucie :evil_lol:

Chyba, że znacie jakieś tanie noclegi w Brnie, dla dwoch bernardynów i prawdopodobnie jednej osoby?

Posted

panienkabubu napisał(a):
Ja najwyżej przenocuję w aucie :evil_lol:

Chyba, że znacie jakieś tanie noclegi w Brnie, dla dwoch bernardynów i prawdopodobnie jednej osoby?

Przeciez masz tez niedaleko :lol:

Posted

RATUNKU!!!
Czy ktoś może mnie wziąć do Brna w sobotę?

:-(:-(:-(
Mieliśmy się zabrać z jedna osobą ale jej coś wypadło i zostaliśmy bez możliwości dojazdu. A psa mam juz opłaconego i szkoda by było.:-(
Dojadę prawe w każde miejsce Polski byleby ktoś nas przygarnł.
Szukam kogoś z gr. I, III, IV, VI, VII, VIII, X (my jesteśmy z VII gr.)
Oczywiście dorzucam sie do kosztów paliwa. Pies nie ma choroby lokomocyjne, jeździ w bagażniku, na siedzeniach jak i w nogach czy z tylu czy z przodu bez różnicy.

Posted

Hura w piatek dostalam juz potwierdzenia na Brno - mam pytanie czy ta wystawa odbywa sie w halach ??????? bo na potwierdzeniu nie zauwazylam zeby byl wogole adres podany :razz: Pzdr.