Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z całego serca polecam Brno - z Katowic macie niedaleko,więc warto uwzględnić te wszystkie dodatkowe atrakcje.
W ubiegłym roku były także targi pszczelarskie - przywiozłyśmy pyyyszne miody za świetną cenę.
Była też wystawa świnek morskich (i myszy i szczurków) - cuuudne,byli czołowi czescy hodowcy i było co pooglądać. O mistrzostwach w woltyżerce już nie wspomnę...
Aaa...i była jeszcze wystawa kotów...

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze,zastanawiam sie,młoda by była w młodziezy,juz jako tako młodziezowa,do Kraka jedziemy,jestesmy w sobote to czemu nie spóbowac do BRNA w niedziele...
Hmmm jak znajde transport z wystawy z Krakowa(z soboty-po wysatwie- na niedziele-i spowrotem tez :D ) do Brna to zgłosze.(byłaby to pierwsza wysatwa zagraniczna,troche sie boje)

Wiec jesli ktoś miał by miejsce w autku na jedną osobe + czarną terierke(niekonfliktową,spokojną i wbrew wielkości, zajmujaca mało miejsca) to prosze o kontakt

• 2 weeks later...
Posted

och jaka szkoda
ja jestem z Tychów ale szukam na sobotę do Brna i ewentualnie na niedzielę do Krakowa
Czy ktoś może z sobotnich grup miałby miejsce dla małej psiny i właścicielki ??? ;)

• 2 weeks later...
Posted

Szukam transportu na sobotę z Wrocławia, Krakowa (choć w sumie może inne miejsca też by mi pasowały).
Szukam kogoś z gr. I, III, IV, VI, VII, VIII, X (my jesteśmy z VII gr.)
Oczywiście dorzucam sie do kosztów paliwa. Pies nei ma choroby lokomocyjne, jeździ w bagażniku, na siedzeniach jak i w nogach czy z tylu czy z przodu bez różnicy.

Posted

sylrwia napisał(a):
Szukam transportu na sobotę z Wrocławia, Krakowa (choć w sumie może inne miejsca też by mi pasowały).
Szukam kogoś z gr. I, III, IV, VI, VII, VIII, X (my jesteśmy z VII gr.)

Ja jadę na grupę I i przez Wrocław. Miejsca Ci u mnie dostatek i to nie w bagażniku :p

Posted

panienkabubu napisał(a):
Czy można opłacić tą wystawę NA WYSTAWIE?
Bo tam coś chyba pisze, że nie? :hmmmm:

Nie wiem ale na pierwszej stronie Elitesse napisala ...

Elitesse napisał(a):
przy platnosci na miejscu placi sie jak za 2 termin - 900 koron

Elitesse napisał(a):
nsa niemieckiej ulotce jest zdanie ze placac w dniu wystawy placi sie jak za drugi termin - tylko tyle wyczytalam

Posted

panienkabubu napisał(a):
A czyli można chyba :cool3: Hmmmmm :hmmmm: Pisałam do oddziału, ale nie odpisywali :cool3:

Mozna ja tam np. bede placic na miejscu:lol:Pzdr

• 2 weeks later...
Posted

Czy ktoś z Was przesyłał może zgłoszenie mailem. I czy wogóle można wysłać mailem.
Ja wysłałam ale nie potwierdzili czy doszło:placz: i nie wiem czy wysyłąsć jeszcze pocztą??

Posted

LUBA napisał(a):
Czy ktoś z Was przesyłał może zgłoszenie mailem. I czy wogóle można wysłać mailem.
Ja wysłałam ale nie potwierdzili czy doszło:placz: i nie wiem czy wysyłąsć jeszcze pocztą??

Ja wysyłałam pocztą tradycyjną i emailem. Potwierdzenie otrzymałam, że wszystko OK i, że płacić na miejscu można :)