panienkabubu Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Czy ktoś z Was ma informacje na temat tej wystawy? Strona www.intercanis.cz na razie nie działa. A i tak nie ma tam info o tej wystawie. Quote
panienkabubu Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Pojawiły się informacje o tej wystawie: http://www.intercanis.cz/propozice/08ipropoziceA.pdf Zgłoszenie: http://www.intercanis.cz/prihlasky/08iprihlaska.pdf Ktoś się wybiera? Quote
aga616 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 czyli rozumiem że koszt za pierwszego psa, w pierwszym terminie to 700 koron?? czy można płacić na miejscu? ktoś wie czy wtedy jest drożej czy nie? płaci się na miejscu w euro? Quote
panienkabubu Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Tak, 700 koron w pierwszym terminie. Hm - no właśnie, można płacić na miejscu? Quote
Elitesse Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 przy platnosci na miejscu placi sie jak za 2 termin - 900 koron Quote
panienkabubu Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Elitesse napisał(a):przy platnosci na miejscu placi sie jak za 2 termin - 900 koron I normalnie za drugiego psa tą mniejszą stawkę? Quote
Elitesse Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 nsa niemieckiej ulotce jest zdanie ze placac w dniu wystawy placi sie jak za drugi termin - tylko tyle wyczytalam Quote
aleb Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Szkoda, że ta wystawa jest w tym samym czasie co w Krakowie... :lookarou: Quote
aleb Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 panienkabubu napisał(a):Dni Ci się pokrywają?:cool3: No, niestety :roll: Quote
Błyskotka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 A czy na tej czerwcowej wystawie jest tak samo mało miejsca i tłoczno co na tej lutowej czy ringi są też na innych halach ??? Quote
Elitesse Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 ta czerwcowa robi ten sam organizator co wrzesniowa krajowke - a na niej czesc ringow jest na dworze Quote
Błyskotka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 No to ta wrześniowa by nas jak już bardziej interesowała skoro warunki lepsze. W czerwcu jeszcze nie dam rady :shake:. Quote
simbik Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Nie wiem jak w tym roku, ale w zeszłym roku tej wystawie towarzyszyło sporo innych imprez :lol:. Było co oglądać: zawody woltyżerki, wystawa gryzoni, targi artykułów zwierzęcych itp. Ja byłam bardzo zadowolona i mimo posiadania dużego psa żadnego ścisku nie zaobserwowałam, a wręcz na hali na której były dogi było bardzo dużo wolnej przestrzeni. Może czerwcowe Brno ma inny rozkład ringów ? Może mniejszą frekwencję ? W każdym razie my mamy się ochotę jeszcze raz wybrać :lol:. Quote
Elitesse Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 hmm musze pomyslec czy Waciak nie bedzie zbyt zarosniety na ta wystawe :roll: Quote
simbik Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 My rok temu łączyliśmy wystawę w Krakowie z Brnem i w tym roku raczej też tak zrobimy :lol:. Odległość między tymi miastami nie taka duża, a zawsze dwie wystawy międzynarodowe w jeden weekend. Nam akurat, tak jak w zeszłym roku grupy się nie pokrywają. Quote
Różyczka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Miałby ktoś może wolne miejsce na 29.06 najlepiej z okolic Katowic, ale mogłabym podjechać w okolice np.Krakowa? Quote
Musiałek Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 No to bedziemy sie widziec w Brnie i Krakowie :lol: Quote
panienkabubu Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Musiałek napisał(a):No to bedziemy sie widziec w Brnie i Krakowie :lol: Może i my podobnie :) Quote
cockermanka Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='aleb']No, niestety :roll: Hmm...zawsze VIII gr była w Brnie w sobotę,a w Krakowie w niedzielę...czy są jakieś zmiany w Krakowie w tym roku? Nie wiem jak w tym roku, ale w zeszłym roku tej wystawie towarzyszyło sporo innych imprez :lol:. Było co oglądać: zawody woltyżerki, wystawa gryzoni, targi artykułów zwierzęcych itp. Dokładnie - aż żal było wracać do domu :cool3: Quote
panienkabubu Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 VIII grupa w Krakowie jest w niedzielę. A w Brnie w sobotę. Quote
aleb Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 panienkabubu napisał(a):VIII grupa w Krakowie jest w niedzielę. A w Brnie w sobotę. O kurcze, to ja źle wcześniej przeczytałam... :shake: W takim razie może będą jakieś szanse przyjazdu :) Do kiedy jest zgłaszanie? Quote
aleb Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Fajnie. Jeżeli dobrze nam pójdzie w Ostravie, to i w Brnie powinniśmy zawitać :) Quote
Recommended Posts