Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czyli rozumiem że koszt za pierwszego psa, w pierwszym terminie to 700 koron?? czy można płacić na miejscu? ktoś wie czy wtedy jest drożej czy nie? płaci się na miejscu w euro?

Posted

Nie wiem jak w tym roku, ale w zeszłym roku tej wystawie towarzyszyło sporo innych imprez :lol:. Było co oglądać: zawody woltyżerki, wystawa gryzoni, targi artykułów zwierzęcych itp.
Ja byłam bardzo zadowolona i mimo posiadania dużego psa żadnego ścisku nie zaobserwowałam, a wręcz na hali na której były dogi było bardzo dużo wolnej przestrzeni. Może czerwcowe Brno ma inny rozkład ringów ? Może mniejszą frekwencję ? W każdym razie my mamy się ochotę jeszcze raz wybrać :lol:.

• 2 weeks later...
Posted

My rok temu łączyliśmy wystawę w Krakowie z Brnem i w tym roku raczej też tak zrobimy :lol:. Odległość między tymi miastami nie taka duża, a zawsze dwie wystawy międzynarodowe w jeden weekend. Nam akurat, tak jak w zeszłym roku grupy się nie pokrywają.

Posted

[quote name='aleb']No, niestety :roll:
Hmm...zawsze VIII gr była w Brnie w sobotę,a w Krakowie w niedzielę...czy są jakieś zmiany w Krakowie w tym roku?

Nie wiem jak w tym roku, ale w zeszłym roku tej wystawie towarzyszyło sporo innych imprez :lol:. Było co oglądać: zawody woltyżerki, wystawa gryzoni, targi artykułów zwierzęcych itp.

Dokładnie - aż żal było wracać do domu :cool3:

Posted

panienkabubu napisał(a):
VIII grupa w Krakowie jest w niedzielę.

A w Brnie w sobotę.

O kurcze, to ja źle wcześniej przeczytałam... :shake:
W takim razie może będą jakieś szanse przyjazdu :)

Do kiedy jest zgłaszanie?