Hund Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Kończy się żwirek :p wczoraj jak przyszłam to miałam całą zawartość kuwety rozsypaną po kuchni. To chyba była zemsta za samotność :evil_lol: Posiedziałam z nią godzinę żeby się zrehablilitować , zbiła mnie głową jak zwykle :evil_lol: i poszczerzyła resztki zębów na początek , potem już tylko łasiła się i prosiła o głaskanie. Myślę że jakby miała innego kota tam to szalałaby z zachwytu. Ale niestety po godzinie została znowu sama i pewnie sąsiedzi zatykają uszy żeby jej nie słyszeć. Quote
Jola_K Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 trzymam kciuki za dobre wyniki :ok: glaski przesylam Quote
Hund Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Jutro wyniki , a ty czasem atka pewnie drze pyszczek w pustym mieszkaniu. Oj jak miŁo mieć sąsiadów. Quote
jayo Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Bidusia..... jakby byla zdrowa....to na pewno jakis towarzysz by sie znalazl... Quote
Hund Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Jakby byŁa zdrowa to mamy dla niej tymczas więc trzymajcie kciuki! A do mieszkania przyjedzie nsatepna bida na leczenie. Quote
jayo Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Hund napisał(a):Jakby byŁa zdrowa to mamy dla niej tymczas więc trzymajcie kciuki! A do mieszkania przyjedzie nsatepna bida na leczenie. trzymamy kciuki ... Quote
Hund Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Dzięki ! Łatka powinna już być w domku a nie dziczeć w samotności. kotku trzymaj się . Quote
Hund Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Nowy bazarek na utrzymanie Łatki perfumy : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9666381#post9666381 Quote
_bubu_ Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 są już wyniki badań Łatki. Na szczęście wszyskie są dobre. niestety żeby nie było za pięknie, katar wraca - trzeba powtórzyć leczenie :( Quote
Hund Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Pierwszy zastrzyk już za nami. Niestety Łatka dziczeje coraz bardziej :( uganianie się za nią jest tragedią. Apetyt ma ogromny więc jedzenie znika bŁyskawicznie. Uwiebia też kocie mleczko ;) Quote
Kluska4 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Czyli nie wiadomo dlaczego dziąsła są białe? Quote
_bubu_ Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 dzisiaj jedziemy na drugi zastrzyk, porozmawiam jeszcze z doktorem.. A po wizycie zawiozę Łatkę do kamili na tymczasik. W końcu Łatka będzie miała towarzystwo. Kolega Dyzio już na nią czeka . Quote
_bubu_ Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Znalazłam jeszcze stare zdjęcia Łatki ze schroniska: A tutaj z Julią która nadal jest w schronsiku Quote
Jola_K Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 bidulka slodka na tym ostatnim zdjeciu jest z Bunia? Quote
_bubu_ Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Jola_K napisał(a):bidulka slodka na tym ostatnim zdjeciu jest z Bunia? nie, to Julia z krzywym oczkiem . Jest też na pierwszej stronie wątku dorosłych kotów. Quote
_bubu_ Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 :p:p:p_bubu_ napisał(a):dzisiaj jedziemy na drugi zastrzyk, porozmawiam jeszcze z doktorem.. A po wizycie zawiozę Łatkę do kamili na tymczasik. W końcu Łatka będzie miała towarzystwo. Kolega Dyzio już na nią czeka . :p:p:p Quote
Hund Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Łatka jest już w drodze do domku :) I akurat dziś musiaŁa ją odkryć moja rodzina. ZaczęŁo się od babci która zobaczyŁa Łatkę siedzącą w oknie :evil_lol:. Babcia widziaŁa ją z zewnątrz i wpadŁa na genialny pomysŁ że jakiś bezdomny kot dostaŁ się do mieszkania :roll: i teraz umiera z gŁodu :evil_lol: więc trzeba go ratować i wydostać z mieszkania. ZrobiŁa raban i tym sposobem póŁ mojej rodziny zostaŁo zawiadominej w celu wydostania kota.Na szczęście moja mama :multi: wpadŁa na pomysŁ że zapewne jest to jakiś kot schroniskowy na leczeniu:p. Quote
Jola_K Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 dzieki bubu za wyjasnienie, ja juz nie ogarniam wszystkiego :oops: z doskoku latam i czytam na chybil trafil... :roll: a to bede ja miala blisko, juz nie dlugo.. Quote
Jola_K Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Hund napisał(a):Łatka jest już w drodze do domku :) I akurat dziś musiaŁa ją odkryć moja rodzina. ZaczęŁo się od babci która zobaczyŁa Łatkę siedzącą w oknie :evil_lol:. niezla historia :lol: przypomnialo mi sie jak ja koty ukrywalam u siebie moj tata w koncu sie dowiedzial i zapytal tylko: "ile ich tam masz?" ale uwazac trzeba, na dlusza mete by to nie przeszlo :shake: im mniej wiedza tym lepiej Quote
_bubu_ Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Łatkę już zawiozłam do Kamili. Całą drogę usiłowała się wydostać z torby :evil_lol: Także jedną ręką trzymałam kierownice a drugą torbę :p Kicia jest na etapie zwiedzania mieszkania. Coś czuję że kamila się dzisiaj nie wyśpi bo Łacia bardzod zisiaj rozmowna . Czeka ją jeszcze 5 zastrzyków a później sterylka także nadal prosimy o wsparcie finansowe. Quote
Jola_K Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 pomoge bazarkowo jak wroce, przygotujcie jak cos macie, juz w sobote moge odebrac jadac z Warszawy Quote
Recommended Posts