Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kończy się żwirek :p wczoraj jak przyszłam to miałam całą zawartość kuwety rozsypaną po kuchni. To chyba była zemsta za samotność :evil_lol: Posiedziałam z nią godzinę żeby się zrehablilitować , zbiła mnie głową jak zwykle :evil_lol: i poszczerzyła resztki zębów na początek , potem już tylko łasiła się i prosiła o głaskanie. Myślę że jakby miała innego kota tam to szalałaby z zachwytu. Ale niestety po godzinie została znowu sama i pewnie sąsiedzi zatykają uszy żeby jej nie słyszeć.

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Hund napisał(a):
Jakby byŁa zdrowa to mamy dla niej tymczas więc trzymajcie kciuki! A do mieszkania przyjedzie nsatepna bida na leczenie.

trzymamy kciuki ...

Posted

Pierwszy zastrzyk już za nami. Niestety Łatka dziczeje coraz bardziej :( uganianie się za nią jest tragedią. Apetyt ma ogromny więc jedzenie znika bŁyskawicznie. Uwiebia też kocie mleczko ;)

Posted

dzisiaj jedziemy na drugi zastrzyk, porozmawiam jeszcze z doktorem..
A po wizycie zawiozę Łatkę do kamili na tymczasik. W końcu Łatka będzie miała towarzystwo. Kolega Dyzio już na nią czeka .

Posted

Jola_K napisał(a):
bidulka slodka

na tym ostatnim zdjeciu jest z Bunia?

nie, to Julia z krzywym oczkiem . Jest też na pierwszej stronie wątku dorosłych kotów.

Posted

:p:p:p

_bubu_ napisał(a):
dzisiaj jedziemy na drugi zastrzyk, porozmawiam jeszcze z doktorem..
A po wizycie zawiozę Łatkę do kamili na tymczasik. W końcu Łatka będzie miała towarzystwo. Kolega Dyzio już na nią czeka .

:p:p:p

Posted

Łatka jest już w drodze do domku :) I akurat dziś musiaŁa ją odkryć moja rodzina. ZaczęŁo się od babci która zobaczyŁa Łatkę siedzącą w oknie :evil_lol:. Babcia widziaŁa ją z zewnątrz i wpadŁa na genialny pomysŁ że jakiś bezdomny kot dostaŁ się do mieszkania :roll: i teraz umiera z gŁodu :evil_lol: więc trzeba go ratować i wydostać z mieszkania. ZrobiŁa raban i tym sposobem póŁ mojej rodziny zostaŁo zawiadominej w celu wydostania kota.Na szczęście moja mama :multi: wpadŁa na pomysŁ że zapewne jest to jakiś kot schroniskowy na leczeniu:p.

Posted

dzieki bubu za wyjasnienie, ja juz nie ogarniam wszystkiego :oops:

z doskoku latam i czytam na chybil trafil... :roll:

a to bede ja miala blisko, juz nie dlugo..

Posted

Hund napisał(a):
Łatka jest już w drodze do domku :) I akurat dziś musiaŁa ją odkryć moja rodzina. ZaczęŁo się od babci która zobaczyŁa Łatkę siedzącą w oknie :evil_lol:.

niezla historia :lol:

przypomnialo mi sie jak ja koty ukrywalam u siebie
moj tata w koncu sie dowiedzial i zapytal tylko: "ile ich tam masz?"

ale uwazac trzeba, na dlusza mete by to nie przeszlo :shake:
im mniej wiedza tym lepiej

Posted

Łatkę już zawiozłam do Kamili. Całą drogę usiłowała się wydostać z torby :evil_lol:
Także jedną ręką trzymałam kierownice a drugą torbę :p
Kicia jest na etapie zwiedzania mieszkania. Coś czuję że kamila się dzisiaj nie wyśpi bo Łacia bardzod zisiaj rozmowna .
Czeka ją jeszcze 5 zastrzyków a później sterylka także nadal prosimy o wsparcie finansowe.