Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

_bubu_ napisał(a):
dzisiaj napisała do mnie Pani zainteresowana Łatką. Może to właśnie ten domek? bardzo bym chciała.. poczekamy na wizyte, zobaczymy..

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: no nie wierzę!
trzymam kciuki z całych sił!
Łatka już tyle się naczekała :roll:
bubu, a skąd ten domek?

Posted

_bubu_ napisał(a):
no ja tez nie wierze, tymbardziej że domek jest w Bielsku :-o i brzmi całkiem sensownie, no ale jeszcze sie nie cieszmy..

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:

• 1 month later...
Posted

Chciałam pochwalić się przed wszystkimi, że w zeszłym tygodniu byłam u naszej Łatki w odwiedziny :)

Dziewczyna zaaklimatyzowała się bardzo szybko. W ogóle się nie bała, leżała rozłożona w pościeli, gdy przyszłam :) Pani jest zadowolona. Wspominała, że Łatka bardzo szybko przełamała z nimi "pierwsze lody", obwąchała cały domek i już wiedziała, że to jej ;) Grzecznie korzysta z kuwety i jest w pełni zdrowa. Wszyscy domownicy przekonali się do niej i ponoć już nie wyobrażają sobie, że mogłoby jej tam nie być :) Łatka śpi z Panią każdej nocy, a w dzień nawet nie składają pościeli, bo nasza ulubienica potrafi tam przeleżeć cały dzień ;) Ku zaskoczeniu wszystkich często zdarza się, że budzi ich w nocy, bo... chce się bawić :diabloti: W domu na podłodze leżało pełno piłeczek, myszek, piórek... Łatka przeżywa swoją drugą młodość :) Jestem przekonana, że jest szczęśliwa.

Zdjęć mam tylko 3 i dość kiepskich, ale zaraz po przyjściu rozładował mi się aparat :angryy: