BUDRYSEK Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 :kociak::kociak::kociak: Szukam domku!!! Quote
peate Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 o jak miło Budrysku, że odwiedziłaś Łatkę :loveu: miło wiedzieć, że jednak czasem ktoś do niej zagląda :roll: Quote
peate Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 miesiące mijają, a Łatka szuka, i szuka, i szuka .... :-( Quote
_bubu_ Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 dzisiaj napisała do mnie Pani zainteresowana Łatką. Może to właśnie ten domek? bardzo bym chciała.. poczekamy na wizyte, zobaczymy.. Quote
peate Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 _bubu_ napisał(a):dzisiaj napisała do mnie Pani zainteresowana Łatką. Może to właśnie ten domek? bardzo bym chciała.. poczekamy na wizyte, zobaczymy.. :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: no nie wierzę! trzymam kciuki z całych sił! Łatka już tyle się naczekała :roll: bubu, a skąd ten domek? Quote
_bubu_ Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 no ja tez nie wierze, tymbardziej że domek jest w Bielsku :-o i brzmi całkiem sensownie, no ale jeszcze sie nie cieszmy.. Quote
peate Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 _bubu_ napisał(a):no ja tez nie wierze, tymbardziej że domek jest w Bielsku :-o i brzmi całkiem sensownie, no ale jeszcze sie nie cieszmy.. :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
peate Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 wiem, że jestem bardzo niecierpliwa, ale kiedy ta wizyta :cool3: Quote
_bubu_ Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 w poniedziałek idziemy z kamilą :) Quote
_bubu_ Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 wizyta udana :) w środe Łatka się przeprowadza :loveu: :loveu: Quote
peate Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 super :laola: na reszcie :multi: czyli jednak zawsze trzeba mieć nadzieję do końca :lol: Quote
peate Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 chyba można już tytuł zmienić :cool3: a wiadomo co nowego u Łatki? zaaklimatyzowała się już w nowym domku? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Chciałam pochwalić się przed wszystkimi, że w zeszłym tygodniu byłam u naszej Łatki w odwiedziny :) Dziewczyna zaaklimatyzowała się bardzo szybko. W ogóle się nie bała, leżała rozłożona w pościeli, gdy przyszłam :) Pani jest zadowolona. Wspominała, że Łatka bardzo szybko przełamała z nimi "pierwsze lody", obwąchała cały domek i już wiedziała, że to jej ;) Grzecznie korzysta z kuwety i jest w pełni zdrowa. Wszyscy domownicy przekonali się do niej i ponoć już nie wyobrażają sobie, że mogłoby jej tam nie być :) Łatka śpi z Panią każdej nocy, a w dzień nawet nie składają pościeli, bo nasza ulubienica potrafi tam przeleżeć cały dzień ;) Ku zaskoczeniu wszystkich często zdarza się, że budzi ich w nocy, bo... chce się bawić :diabloti: W domu na podłodze leżało pełno piłeczek, myszek, piórek... Łatka przeżywa swoją drugą młodość :) Jestem przekonana, że jest szczęśliwa. Zdjęć mam tylko 3 i dość kiepskich, ale zaraz po przyjściu rozładował mi się aparat :angryy: Quote
_bubu_ Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Łatka w pościeli wygląda prześlicznie :loveu::loveu: Widać , że dobrze trafiła :loveu: Warto było tak długo czekać. Quote
black_cat Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 no to widzę że u łatki wszystko ok :) Quote
Recommended Posts