Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Puszek ma ok 2,5 - 3 mce. Jest ślicznym, młodym pieskiem. Trafił do mnie wczoraj ale niestety nie może u mnie zostać - opis psa, który dostałam przed jego przyjazdem kłóci się nieco ze stanem faktycznym.

Prosze o pomoc w szukaniu Puszkowi DS lub DT.

Mały jest zdrowy, zaszczepiony, odroabczony. Nienauczony czystości, nie umie zostawać sam w domu. Niepotrafi tez chodzic na smyczy. Do psow grzeczny ( choc moja Hexa go dusi) na koty nie zwraca uwagi. Bedzie srednim psem.

prosze o pomoc w ogloszeniach.

allegro Puszek ma.

oto Puszek:

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

śliczny tyle, ze on nie umie chodzic na smyczy a ja mam na brzuchu dwa szwy
nie mam jak go nosic na dwor - w dodatku kiedy chce wyjsc z suka on zaczyna wyc i kolko sie zamyka, gdybym byla zdrowa nie byloby problemu
myslalam, ze choc wewnatrz dogo mozna ufac ludziom i temu co mowia

Posted

nie, nie
tak mi szkoda tego psiaka, ale wlasnie czara sie przelala
sasiedzi naslali na mnie wczoraj wieczorem Straz Miejska - jezeli do wieczora ktos nie zaopiekuje sie psem pojedzie na Paluch
u mnie na klatce jest remont - wyja, stukaja, pukaja - to tylko wzmaga jego piski i wycie..:shake:

Posted

u mnie na klatce jest remont - wyja, stukaja, pukaja - to tylko wzmaga jego piski i wycie..:shake:[/QUOTE]
On wyje tylko pod Twoją nieobecność czy jak usłyszy coś na klatce schodowej?

Posted

tylko pod moja nieobecnosc
dzis rano przebieglam sie po sasiadach i powiedzialam, ze przepraszam i ze to ostatni dzien

mysle, ze on nie wylby gdyby byl z jakims psem chociaz - niestety moja Hexa go dusi i gryzie i musialam ich odseparowac