Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skórne problemy Murka powoli się kończą, swędzenie zmniejszyło się dość znacznie, w przerzedzonych miejscach pojawia się nowa sierść, wkrótce Muruś wylinieje i zmieni szatę na piekną nową. Waży już prawie 10 kg.
Jeden dobry domek już był gotowy, ale się wycofał ... szkoda ...

Posted

No ładnie :mad: Domek był i... domku nie ma :shake:. Martwi mnie to trochę, że nikt nie chce pokochać Murka. Myślałam, że adopcje młodych piesków są łatwiejsze niż tych wiekowych a tu takie rozczarowanie. Mam tylko nadzieje, że Mariolki to nie zniechęci.

Posted

widocznie to nie byly odpowiedni domek dla pieska:shake:
przyjdzie czas ,ze znajdzie swojego "Pana"ja nie boleje ,ze szybko nie adoptuje psiaka ,gdyz musze znalezc taki dom z ktorego piesek juz do mnie nie wroci spowrotem.
Uwazam ,ze nalezy byc cierpliwym,a po pieska zglosza sie odpowiedzialni nowi opiekunowie.:lol:

Posted

mariolazakiewicz-to podziel sie watpliwosciami?jezeli przyszli opiekunowie czytaja watek to lepiej na PW,jezeli nie to mozesz pisac na watku.
Zaradzimy wspolnie:lol:

Posted

cały czas trzymamy -napisz coś , co sie szykuje . Koleżanka która wystawiła go na allegro ma wciąz meile w jego sprawie , podaj mi nr gg i Swojego meila , uzupełnimy na allegro