wandul 66 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 nie podałam linkow , ale jest jeszcze ogłoszony na 5 innych portalach!!! Quote
TYGRYS-ica. Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 na dobranoc hopaj Murek na 1 !! :cool3: Quote
halbina Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Murek fajniutki! I z opisu wynika, że bystrzacha! trzymam kciuki! Quote
mariolazakiewicz Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Skórne problemy Murka powoli się kończą, swędzenie zmniejszyło się dość znacznie, w przerzedzonych miejscach pojawia się nowa sierść, wkrótce Muruś wylinieje i zmieni szatę na piekną nową. Waży już prawie 10 kg. Jeden dobry domek już był gotowy, ale się wycofał ... szkoda ... Quote
amakor Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 No ładnie :mad: Domek był i... domku nie ma :shake:. Martwi mnie to trochę, że nikt nie chce pokochać Murka. Myślałam, że adopcje młodych piesków są łatwiejsze niż tych wiekowych a tu takie rozczarowanie. Mam tylko nadzieje, że Mariolki to nie zniechęci. Quote
TYGRYS-ica. Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 ludzie sa dziwni.. jak jest do adopcji starszy pies to wykrecaja sie szczeniakiem a jak domku szuka szczeniak to sie wykrecaja znow :shake: podnosze Murka!! ;) Quote
mariolazakiewicz Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 No cóż, różne są sytuacje, tak w życiu bywa... czekamy... pojawił się drugi chętny domek ... ale ... zobaczymy... Quote
TYGRYS-ica. Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 mariolazakiewicz napisał(a):pojawił się drugi chętny domek ... ale ... zobaczymy... oj oj a moze to ten ... a moze sie uda :diabloti: Quote
TYGRYS-ica. Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 no jak to brak :shake: moze jeszcze jest szansa!! no wiec jak z tym domkiem ?? jest czy nie ma?? ;) Quote
TYGRYS-ica. Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 czyli znowu nie wypal?? co sie takiego stalo?? :-( Quote
xxxx52 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 widocznie to nie byly odpowiedni domek dla pieska:shake: przyjdzie czas ,ze znajdzie swojego "Pana"ja nie boleje ,ze szybko nie adoptuje psiaka ,gdyz musze znalezc taki dom z ktorego piesek juz do mnie nie wroci spowrotem. Uwazam ,ze nalezy byc cierpliwym,a po pieska zglosza sie odpowiedzialni nowi opiekunowie.:lol: Quote
mariolazakiewicz Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Kolejny dom jest zdecydowany, ale ja mam trochę wątpliwości ... jeszcze będziemy rozmawiać. Czy ktoś wie co się dzieje ze stroną www.owczarek. pl? od kilku dni nie można jej otworzyć... Quote
xxxx52 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 mariolazakiewicz-to podziel sie watpliwosciami?jezeli przyszli opiekunowie czytaja watek to lepiej na PW,jezeli nie to mozesz pisac na watku. Zaradzimy wspolnie:lol: Quote
TYGRYS-ica. Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 no to nawet i lepiej przeciez najwazniejsze zeby psiak trafil do dobrego domku ;) czasami warto troche dluzej poczekac :roll: ps. a ta stronka co ja podalas chodzi bez problemu :evil_lol: Quote
wandul 66 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 cały czas trzymamy -napisz coś , co sie szykuje . Koleżanka która wystawiła go na allegro ma wciąz meile w jego sprawie , podaj mi nr gg i Swojego meila , uzupełnimy na allegro Quote
xxxx52 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ale przed -kontrola bylaby bardzo wskazana:oops: Quote
TYGRYS-ica. Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 :thumbs: kciuki sa caly zas zeby Murek znalazl dobry koffany domek :thumbs: Quote
mariolazakiewicz Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Nowa rodzina czeka na Murka. W sobotę chce zobaczyć miejsce, a więc wiadomości będą po niedzieli Quote
xxxx52 Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 :kciuki::kciuki::kciuki: za kontrole przedadopcjna dla psiaczka. www.psiakiuwandy.ovh.org Quote
Recommended Posts