Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dariaopole napisał(a):
no z taką reklamą to domku będzie długo szukać. Musisz ruda pisać że to słodki aniołek jest a nie tam awanturnica :evil_lol:

oj Daria to kochana awanturnica:loveu: a słodki aniołek to swoją drogą jak jest juz bardzo śpiąca:eviltong:

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andzia69 napisał(a):
przeciez ta pileczka jest większa od tej malizny!:evil_lol: weź kup jej jakąś w jej rozmiarach:eviltong:

ją piłeczki zupełnie nie interesują:eviltong:ale daj jej tylko ręce to będzie bardzo happy:loveu:

Posted

[quote name='dariaopole']no z taką reklamą to domku będzie długo szukać. Musisz ruda pisać że to słodki aniołek jest a nie tam awanturnica :evil_lol:

słodka?

powiedzcie teraz, ze nie jest słodka:loveu:

Posted

[quote name='andzia69']przeciez ta pileczka jest większa od tej malizny!:evil_lol: weź kup jej jakąś w jej rozmiarach:eviltong:

mowisz i masz;) Kupiona specjalnie dla niej:eviltong: ponoc jakis hit :pale ją mało interesuje:eviltong:

Posted

doddy napisał(a):
Te niebieskie gumowe zabawki to hicior ;) Lepsze niż kong.
I w fajnych kształtach. :cool1:

moze i hiciory to one są bo chyba z USA ;)ale to nie zmienia faktu, ze staffiki rozprawiają się z nimi równie szybko.
Juz przerobilismy taki niebieskie coś duze ze sznurkiem ;)takie jak ma Sally tylko większe również:eviltong:

Ale mają jedną zabawkę taki zielony hantelek, ktory jest wykonany z super tworzywa, ze nie dają mu rady:shake:

Posted

wreszcie zabaweczka teraz jest w jej rozmiarze:evil_lol: a ten kot to też rozmiar maximini???:eviltong:

kiedyś baba w sklepie zoologicznym, jak szukalam super piłek niezniszczalnych z pedigree zaproponowała mi nowość - super pilka czyszczaca zęby o zapachu miętowym skladajaca się z kilku częsci - pytalam ją jak wytrzymala ta piłka, bo koszt jej byl coś ok 35 zeta - no wytrzymała niby...Zgredek rozpracował ją w parę minut, a Tora w ogóle nie chciala się tym bawić - więc nie kupujcie bialo-zielona z ząbkami w kilku częściach - dziadostwo...no chyba, że dla takich szczęk jak ma Salcia:evil_lol:

Posted

doddy napisał(a):
Skoro znajduje się w dziele "Psy do adopcji" to nie. ;)
Jest kilku chętnych ale jest konkurs na super dom.

bo to jest naprawdę super sunieczka:loveu:i miała super duzo szczęscia,że zyje;)

Posted

a to jest wpomniany wczesniej hantelek;) Dostałam go w hurtowni, bo był wystawiony jako wzór i naprawdę polecam włascicielom bullowatych.;)
Psy walczą z nim ( ślady widoczne) juz chyba ze 2 miesiące i nie sa w stanie go pokonac:multi:

Posted

Staffik(taka mniejsza wersja amstaffa) mojego brata potrafi rozłożyć na czynniki pierwsze praktycznie wszystko:diabloti: Kiedyś kupiłam mu u weta taką ciężką piłkę-chyba z jakiejś zagęszczonej "pianko-gumy"-naprawdę twarda i ciężka- Bullet miał zajęcie na dwa dni(rekord), a wg słów weterynarza, powinna wystarczyć na conajmniej dwa miesiące. Cóż...:mad:
Z innych zdobyczy- piłeczka golfowa-30 minut:razz: Dzięki pieskowi wiem, jak jest w środku zbudowana:cool3:
Krótko bawił się też kulą bilardową-trochę ją poharatał, ale został szybko pozbawiony tej zabawki, bo niszczy zęby.

Posted

doddy napisał(a):
Raju, niech ta Sally idzie już do domu bo od tych debili to ja samobójstwo popełnie...
Dziś pół nocy walczyłam z półgłówkami w wieku 16 lat...

ja wiedziałam co robię:eviltong: podając Twoj nr telefonu :evil_lol: