ruda76 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 dariaopole napisał(a):no z taką reklamą to domku będzie długo szukać. Musisz ruda pisać że to słodki aniołek jest a nie tam awanturnica :evil_lol: oj Daria to kochana awanturnica:loveu: a słodki aniołek to swoją drogą jak jest juz bardzo śpiąca:eviltong: Quote
ruda76 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 andzia69 napisał(a):przeciez ta pileczka jest większa od tej malizny!:evil_lol: weź kup jej jakąś w jej rozmiarach:eviltong: ją piłeczki zupełnie nie interesują:eviltong:ale daj jej tylko ręce to będzie bardzo happy:loveu: Quote
ruda76 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='dariaopole']no z taką reklamą to domku będzie długo szukać. Musisz ruda pisać że to słodki aniołek jest a nie tam awanturnica :evil_lol: słodka? powiedzcie teraz, ze nie jest słodka:loveu: Quote
ruda76 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='andzia69']przeciez ta pileczka jest większa od tej malizny!:evil_lol: weź kup jej jakąś w jej rozmiarach:eviltong: mowisz i masz;) Kupiona specjalnie dla niej:eviltong: ponoc jakis hit :pale ją mało interesuje:eviltong: Quote
doddy Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Te niebieskie gumowe zabawki to hicior ;) Lepsze niż kong. I w fajnych kształtach. :cool1: Quote
Tengusia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 nie no ta jej mordka mnie rozbraja :loveu: Quote
ruda76 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 doddy napisał(a):Te niebieskie gumowe zabawki to hicior ;) Lepsze niż kong. I w fajnych kształtach. :cool1: moze i hiciory to one są bo chyba z USA ;)ale to nie zmienia faktu, ze staffiki rozprawiają się z nimi równie szybko. Juz przerobilismy taki niebieskie coś duze ze sznurkiem ;)takie jak ma Sally tylko większe również:eviltong: Ale mają jedną zabawkę taki zielony hantelek, ktory jest wykonany z super tworzywa, ze nie dają mu rady:shake: Quote
Karilka Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 ruda76 ale teraz będzie szczeniaków bullowatych na naszej ulicy:cool3:. Quote
ruda76 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Karilka napisał(a):ruda76 ale teraz będzie szczeniaków bullowatych na naszej ulicy:cool3:. rozumiem, ze niebawem bedziesz DT dla jakiegoś bullowatego:cool3: Quote
doddy Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Rany julek, Ruda ja już mam dość debili co do mnie dzwonią i piszą o Sally :placz: Sms - ów dostaje mase. Quote
paulakijas Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 czy ten maluszek znalazl juz domek? Quote
doddy Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Skoro znajduje się w dziele "Psy do adopcji" to nie. ;) Jest kilku chętnych ale jest konkurs na super dom. Quote
andzia69 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 wreszcie zabaweczka teraz jest w jej rozmiarze:evil_lol: a ten kot to też rozmiar maximini???:eviltong: kiedyś baba w sklepie zoologicznym, jak szukalam super piłek niezniszczalnych z pedigree zaproponowała mi nowość - super pilka czyszczaca zęby o zapachu miętowym skladajaca się z kilku częsci - pytalam ją jak wytrzymala ta piłka, bo koszt jej byl coś ok 35 zeta - no wytrzymała niby...Zgredek rozpracował ją w parę minut, a Tora w ogóle nie chciala się tym bawić - więc nie kupujcie bialo-zielona z ząbkami w kilku częściach - dziadostwo...no chyba, że dla takich szczęk jak ma Salcia:evil_lol: Quote
ruda76 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 doddy napisał(a):Skoro znajduje się w dziele "Psy do adopcji" to nie. ;) Jest kilku chętnych ale jest konkurs na super dom. bo to jest naprawdę super sunieczka:loveu:i miała super duzo szczęscia,że zyje;) Quote
ruda76 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 a to jest wpomniany wczesniej hantelek;) Dostałam go w hurtowni, bo był wystawiony jako wzór i naprawdę polecam włascicielom bullowatych.;) Psy walczą z nim ( ślady widoczne) juz chyba ze 2 miesiące i nie sa w stanie go pokonac:multi: Quote
JagnaP Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Staffik(taka mniejsza wersja amstaffa) mojego brata potrafi rozłożyć na czynniki pierwsze praktycznie wszystko:diabloti: Kiedyś kupiłam mu u weta taką ciężką piłkę-chyba z jakiejś zagęszczonej "pianko-gumy"-naprawdę twarda i ciężka- Bullet miał zajęcie na dwa dni(rekord), a wg słów weterynarza, powinna wystarczyć na conajmniej dwa miesiące. Cóż...:mad: Z innych zdobyczy- piłeczka golfowa-30 minut:razz: Dzięki pieskowi wiem, jak jest w środku zbudowana:cool3: Krótko bawił się też kulą bilardową-trochę ją poharatał, ale został szybko pozbawiony tej zabawki, bo niszczy zęby. Quote
doddy Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Raju, niech ta Sally idzie już do domu bo od tych debili to ja samobójstwo popełnie... Dziś pół nocy walczyłam z półgłówkami w wieku 16 lat... Quote
JagnaP Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Cóż...można się było tego spodziewać....zawsze to dla takiego oszczędność 200zł i ma gotowy Postrach Osiedla za darmochę:mad::mad::mad::mad::mad: Quote
dariaopole Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 przynajmniej Ci się nie nudziło :eviltong: trochę atrakcji każdemu się należy :evil_lol: Quote
doddy Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Daria ja to mam ubaw i podziwiam ich ze marnują kase na to bym robiła z nich debili.... Z 4 numerów ta sama osoba potrafi dzwonic. Quote
ruda76 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 doddy napisał(a):Raju, niech ta Sally idzie już do domu bo od tych debili to ja samobójstwo popełnie... Dziś pół nocy walczyłam z półgłówkami w wieku 16 lat... ja wiedziałam co robię:eviltong: podając Twoj nr telefonu :evil_lol: Quote
ruda76 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 a swoja drogą myslę, ze dziewucha powoli moze pakowac walizkę;) Quote
Recommended Posts