dariaopole Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 doddy napisał(a): Aaaa i jeszcze naszego Blutka chciała dziewczyna dla chłopaka na prezent i sie dziwi, że jej pomóc nie chcemy... niedobra ciocia....a dziewczyna chciała być romantyczna biedna :diabloti: Quote
ruda76 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 dariaopole napisał(a):eee tam od razu wariatki...po prostu wiemy jak to jest jak DT zamienia się w DS :diabloti: a ruda ma stanowczo za malo psów !!!!:eviltong: a poza tym cwaniary ruda nie będzie mogła wtedy nic wziąc jak będzie podbramkowa sytuacja :eviltong: a tak to jest zawsze jakas szansa. Quote
ruda76 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 doddy napisał(a):Ja zawsze mówiłam, że jak ma się już 3 psy to więcej nie robi różnicy. Tylko domek z duużym ogrodem, gosposią i basenem potrzebny :cool1: i koniecznie Doddy na etacie u ktorej dorosłe psy wprowadzane do stada śpią na wspolnym łozku:eviltong: Quote
karmelek Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 no to przedstawiam sprawe mała w kazdej chwili moze przyjechac do krakowa przyjaciołka powiedziała ze ją bierze troche się boi bo to malenstwo ale powiedziałam jej ze będę doglądac ona mieszka niedaleko to jak by cos to prosze mi napiszc kiedy sprawdzanie przedadopcyjne z tym ze ja ręcze głową za nią no i mała będzie miała paka raile i spajka do zabawy a raila nie dłuzo starsza od niej więc czekamy na decyzje :loveu: Quote
andzia69 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 no to super!!!!! to kto człapie na wizytę przedadopcyjną?:lol: Quote
Tengusia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Karmelek to wspaniale wiesci :grins: Quote
doddy Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Karmelek a ona sobie poradzi i ma czas na karmienie Sally w dzień i w nocy? Bo to taki psi noworodek. W razie co może zostać u Rudej76 jeszcze troszkę. I jak z wymogiem kastracji? Napisz mi na pw coś więcej o niej. Poprosze. Quote
karmelek Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 kastracja obowiąskowa juz o tym wie pojdzie mięsia po mojej raili bo będzie chodziła do tego samego weta na pierwszą wizyte pojdę z nią:loveu: i wszystko dopilnuje Quote
doddy Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Karmelek czy obrazicie się jak zrobimy tak, że... Sally zostanie jeszcze troszkę u Rudej76 na mamusinym garnuszku a... Was będziemy bardzo brać pod uwagę w adopcji ale zarazem ją jeszcze ogłaszać? W razie co by mieć coś w zanadrzu w razie "wypadku" jakiegokolwiek. Ja lubię być zabezpieczona w razie co dopóki pies nie trafi do adopcji. Nie odbierz tego źle ale zawsze dmucham na zimne i wyobrażam sobie najczarniejsze scenariusze. Quote
karmelek Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 nie obrazimy się rób tak zeby było dobrze dla suni a my poczekamy ;) Quote
karmelek Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 to samo pisałam modliszce w sprawie raili ale ja osobiscie jestem bardzo szczęsliwa ze to moj dom został wybrany dla gluta :multi: i mysle ze cioteczki z pabianic sie nie zawiodą bo jak ją zobacą na zywo to jest nie do poznania dlatego ja jestem takiego zdania czeba robic to co się uwaza za słuchne zwłaścza w sprawie adopcji naszych psiaków Quote
ruda76 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 chyba się nikomu niestety nie podoba:roll: Quote
dariaopole Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 podoba sie podoba:evil_lol: Jest cudna:loveu: Quote
Tengusia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Sylwia duma mnie ropiera jak widze te nowe foteczki w temacie Kazia i Sally :evil_lol: a Sally jak kazdy maluch pocieszna i slodka, ma swietna mordke - umaszczenie, taka czarna maske ... supcio :loveu: Quote
ruda76 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Tengusia napisał(a):Sylwia duma mnie ropiera jak widze te nowe foteczki w temacie Kazia i Sally :evil_lol: a Sally jak kazdy maluch pocieszna i slodka, ma swietna mordke - umaszczenie, taka czarna maske ... supcio :loveu: W temacie Kisia to chyba więcej nie zobaczysz:eviltong: bo on się anty foto zrobił:evil_lol:Jak tylko widzi:-o. ze podchodzę z aparatem to juz daje nogę:evil_lol: Quote
ruda76 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Nikt nie chce małej awanturnicy:loveu: Quote
ruda76 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Dzis byłyśmy u Buni ;)-Sally jest zaszczepiona :loveu: Quote
andzia69 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 przeciez ta pileczka jest większa od tej malizny!:evil_lol: weź kup jej jakąś w jej rozmiarach:eviltong: Quote
dariaopole Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 ruda76 napisał(a):Nikt nie chce małej awanturnicy:loveu: no z taką reklamą to domku będzie długo szukać. Musisz ruda pisać że to słodki aniołek jest a nie tam awanturnica :evil_lol: Quote
Recommended Posts