Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

doddy napisał(a):

Aaaa i jeszcze naszego Blutka chciała dziewczyna dla chłopaka na prezent i sie dziwi, że jej pomóc nie chcemy...

niedobra ciocia....a dziewczyna chciała być romantyczna biedna :diabloti:

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dariaopole napisał(a):
eee tam od razu wariatki...po prostu wiemy jak to jest jak DT zamienia się w DS :diabloti:
a ruda ma stanowczo za malo psów !!!!:eviltong:

a poza tym cwaniary ruda nie będzie mogła wtedy nic wziąc jak będzie podbramkowa sytuacja :eviltong: a tak to jest zawsze jakas szansa.

Posted

doddy napisał(a):
Ja zawsze mówiłam, że jak ma się już 3 psy to więcej nie robi różnicy.
Tylko domek z duużym ogrodem, gosposią i basenem potrzebny :cool1:

i koniecznie Doddy na etacie u ktorej dorosłe psy wprowadzane do stada śpią na wspolnym łozku:eviltong:

Posted

no to przedstawiam sprawe mała w kazdej chwili moze przyjechac do krakowa przyjaciołka powiedziała ze ją bierze troche się boi bo to malenstwo ale powiedziałam jej ze będę doglądac ona mieszka niedaleko to jak by cos to prosze mi napiszc kiedy sprawdzanie przedadopcyjne z tym ze ja ręcze głową za nią no i mała będzie miała paka raile i spajka do zabawy a raila nie dłuzo starsza od niej więc czekamy na decyzje :loveu:

Posted

Karmelek a ona sobie poradzi i ma czas na karmienie Sally w dzień i w nocy? Bo to taki psi noworodek. W razie co może zostać u Rudej76 jeszcze troszkę.

I jak z wymogiem kastracji?

Napisz mi na pw coś więcej o niej. Poprosze.

Posted

Karmelek czy obrazicie się jak zrobimy tak, że... Sally zostanie jeszcze troszkę u Rudej76 na mamusinym garnuszku a... Was będziemy bardzo brać pod uwagę w adopcji ale zarazem ją jeszcze ogłaszać? W razie co by mieć coś w zanadrzu w razie "wypadku" jakiegokolwiek.

Ja lubię być zabezpieczona w razie co dopóki pies nie trafi do adopcji. Nie odbierz tego źle ale zawsze dmucham na zimne i wyobrażam sobie najczarniejsze scenariusze.

Posted

to samo pisałam modliszce w sprawie raili ale ja osobiscie jestem bardzo szczęsliwa ze to moj dom został wybrany dla gluta :multi: i mysle ze cioteczki z pabianic sie nie zawiodą bo jak ją zobacą na zywo to jest nie do poznania dlatego ja jestem takiego zdania czeba robic to co się uwaza za słuchne zwłaścza w sprawie adopcji naszych psiaków

Posted

Sylwia duma mnie ropiera jak widze te nowe foteczki w temacie Kazia i Sally :evil_lol:

a Sally jak kazdy maluch pocieszna i slodka, ma swietna mordke - umaszczenie, taka czarna maske ... supcio :loveu:

Posted

Tengusia napisał(a):
Sylwia duma mnie ropiera jak widze te nowe foteczki w temacie Kazia i Sally :evil_lol:

a Sally jak kazdy maluch pocieszna i slodka, ma swietna mordke - umaszczenie, taka czarna maske ... supcio :loveu:

W temacie Kisia to chyba więcej nie zobaczysz:eviltong: bo on się anty foto zrobił:evil_lol:Jak tylko widzi:-o. ze podchodzę z aparatem to juz daje nogę:evil_lol: