Jump to content
Dogomania

Śliczny, malutki terrierek... Idealny charakter!

Recommended Posts

Posted

Wklejam link do aukcji na allegro...
Mieszkał bidul na kartonie, bo hurtownię w której miał "stróżować " zamknięto, wszystko zabrali a Asik został ze starą suńką... Niestety ona wpadła pod samochód, a on drżał na kawałku kartonu... :(
http://www.allegro.pl/item309507799_malutki_terrier_terrierek_cudo_.html

Zdjecie kiepskie, on jest baardzo mały i śliczny... Postaram się niedługo zrobić lepsze....

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

Witam Tosiu....Zawolałam Mamę by przetłumaczyla mniej więcej bo zna rosyjski:"gra o tytule ...... wyjdzie w listopadzie 2008roku.Grać w nią można będzie bezpłatnie.U graczy będzie można kupić przedmioty do gry za monety,przez jakis tam system opłat.Oczekuje się,ze rosyjsko języczna wersja tej gry zbierze 80 tysięcy graczy,z których do 50 tysięcy będzie grać on - line."
nie jestem pewna cz tak ale mniej więcej...:oops::roll:

Posted

ostatnio zauważyłam,że często są takie przypadki nawet na naszej klasie...ludzie starają sie reklamować gdzie popadnie,ale po co rejestrować sie na dogomanii,gdzie są inne ważne sprawy i problemy do rozwiązania niż gry..Mama mówi,że te pierwsze zdanie możew i ma cos wspoólnego z psem,ale nie wie co to znaczy więc nie mam pojęcia:shake:

Posted

Zwykły troll, który rejestruje się na forum, aby spamować. Już usunięty.

Następnym razem dajcie znać na PW, że ktoś taki pojawił się na dogo;)