Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak w ogóle jeśli w Krakowie aścik miałby lepsze warunki, to mrowa mogłaby go tam zawieźć :roll:
Koszty byłyby chyba podobne.
Do Mielca/Lublina trzeba jeszcze doliczyć mój dojazd.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Murka napisał(a):
Tak w ogóle jeśli w Krakowie aścik miałby lepsze warunki, to mrowa mogłaby go tam zawieźć :roll:
Koszty byłyby chyba podobne.

Jeśli ja mogę wtracic...też wydaje mi sie, ze tymczas w Krakowie byłby lepszy - bliżej wszędzie (gdyby jakiś ds się znalazł łatwiej o transport), większe mozliwosci w szukaniu ds - ogłoszenia na krakowskich zwierzakach, inne media, Kudel bury itd... no ale to moje zdanie...

Posted

[quote name='Murka']Mrowa, gdyby jechała mogłaby jechać Poznań-Warszawa-Mielec-Poznań. Mniej km, a my byśmy odebrali astka z Mielca. Mrowa z Mielca wzięłaby do Poznania suczke...

:mad::mad::mad: Moje Drogie, ja wysiadam z tego pociagu. JA JUZ nic nie odkrecam-zaplata jest w 'naturze' czyli karma!
To nie jest takie hop-siup i juz aby z urzedniikami cos zaltawic, niech ktos sam sprobuje i bedziemy rozmawiac..

Posted

andzia69 napisał(a):
Jeśli ja mogę wtracic...też wydaje mi sie, ze tymczas w Krakowie byłby lepszy - bliżej wszędzie (gdyby jakiś ds się znalazł łatwiej o transport), większe mozliwosci w szukaniu ds - ogłoszenia na krakowskich zwierzakach, inne media, Kudel bury itd... no ale to moje zdanie...

Byla sobata byla niedziela trzeba bylo pisac o tym....a nie teraz!:shake::shake::shake:

Posted

Murka napisał(a):
Czy ta psina ma jakieś szczepienia czy trzeba będzie wszystko porobić?

Ma byc zaszczepiony p/ wsciekliznie i prawdopodobnie bedzie zaczipowany:roll:

Posted

Murka napisał(a):

:evil_lol: ile ma byc workow karmy?!

I jaka stawk dzienna za hotel, za tego nieszczesnika:placz:

Posted

:Rose::Rose::Rose:[SIZE=6]Murko , Arko - bardzo, bardzo, bardzo dziękuję!

W takim razie szukamy sponsora, ktory pomoże w opłaceniu hotelu. No i oczywiście domu dla psa.

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

andzia69 napisał(a):
Ponieważ Piterek znalazł domek, przemianowałam mój bazarek naklejkowy na potrzeby utrzymania asta u Murki!

:loveu:dzieki "ciocia" andzia!

Posted

Z p. Iwona juz dzwoniła, jesteśmy umówione.

Przypominam, że aścik przyjeżdża do mnie w sytuacji awaryjnej i warunki będzie miał średnie. Trzeba mu szukać nawet innego tymczasu, nie tylko domu stałego...
Z tego co mówiła p.Iwona (rozmawiała z hyclem) to nie ma mowy o umieszczeniu go w boksie obok innego psa.

Posted

Przepraszam,że tu piszę,ale nie umiem robić własnego tematu :-(
Jeśli komuś ten post będzie przeszkadzał,to go usunę:painting:
A to teraz coś napiszę.
Nazywam się Ula i mam 10 lat.Mój pies to Ałek i ma 8 lat.Jest rasy York.
Baardzo go kocham.I jeśli ktoś z moich głupich kolegów z podwórka go kopnie lub coś źle o nim powie ,to biada mu,oj biada:mad::mad:
A teraz zdjęcia Ałeńka:
http://img170.imageshack.us/my.php?image=obraz020od7.jpg
nie mogę ich inaczej wkleić:(
http://img509.imageshack.us/my.php?image=obraz045as3.jpg

http://img267.imageshack.us/my.php?image=maj097mc1.jpg
Na działce z Deisy i z zółwiem:)
Na razie nie daję więcej zdjęć,bo nie wiem czy będzie je można oglądać.
A i Teqquila mi poleciła to forum,bo kiedy u mnie jest,to wchodzi na nią a ja ją oglądam:)
Pozdrawiam Was ,i wasze psiaki też!:p
Więcej zdjęć,dam innym razem

Posted

Witaj na forum! :loveu: Ałek piękny. Jeśli chcesz zalożyćwłasny temat to wejdź w dział "Foto blogi" i klikinij w okienko "nowy post". W ten sposób zaczniesz nowy wątek.

Posted

Frotka napisał(a):
Kto zrobi astowi Allegro (z danymi Murki)?

Frotko, z allegro nie bedzie problemu. Moge zrobic ja, moze Murka jak znajdzie czas.Jest nas kilka ciotek aktywistek allegrowych ;) Tylko zdjecia potrzebne i opis charakteru.

Posted

Obecnie chyba allegro robi malawaszka :roll:

Jeśli chodzi o charakter, to p.Iwona (poinformowana przez hycla), nas nieco postraszyła, ale zobaczymy, może nas nie zje :roll:
W każdym razie jeszcze dziś montujemy kratkę w naszym krążowniku ;)

Co do innego tymczasu to jest to konieczne, bo on nie może w nieskończoność siedzieć w zamknięciu... Na pewno mu to nie posłuży :shake: A domu stałego szybko nie znajdzie, o ile w ogóle :roll:
A ten boks w Krakowie co był wolny?
Można przecież szukać transportu od nas do Krakowa :roll: