Murka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Tak w ogóle jeśli w Krakowie aścik miałby lepsze warunki, to mrowa mogłaby go tam zawieźć :roll: Koszty byłyby chyba podobne. Do Mielca/Lublina trzeba jeszcze doliczyć mój dojazd. Quote
andzia69 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Murka napisał(a):Tak w ogóle jeśli w Krakowie aścik miałby lepsze warunki, to mrowa mogłaby go tam zawieźć :roll: Koszty byłyby chyba podobne. Do Mielca/Lublina trzeba jeszcze doliczyć mój dojazd. Jeśli ja mogę wtracic...też wydaje mi sie, ze tymczas w Krakowie byłby lepszy - bliżej wszędzie (gdyby jakiś ds się znalazł łatwiej o transport), większe mozliwosci w szukaniu ds - ogłoszenia na krakowskich zwierzakach, inne media, Kudel bury itd... no ale to moje zdanie... Quote
ARKA Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Murka']Mrowa, gdyby jechała mogłaby jechać Poznań-Warszawa-Mielec-Poznań. Mniej km, a my byśmy odebrali astka z Mielca. Mrowa z Mielca wzięłaby do Poznania suczke... :mad::mad::mad: Moje Drogie, ja wysiadam z tego pociagu. JA JUZ nic nie odkrecam-zaplata jest w 'naturze' czyli karma! To nie jest takie hop-siup i juz aby z urzedniikami cos zaltawic, niech ktos sam sprobuje i bedziemy rozmawiac.. Quote
ARKA Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 andzia69 napisał(a):Jeśli ja mogę wtracic...też wydaje mi sie, ze tymczas w Krakowie byłby lepszy - bliżej wszędzie (gdyby jakiś ds się znalazł łatwiej o transport), większe mozliwosci w szukaniu ds - ogłoszenia na krakowskich zwierzakach, inne media, Kudel bury itd... no ale to moje zdanie... Byla sobata byla niedziela trzeba bylo pisac o tym....a nie teraz!:shake::shake::shake: Quote
ARKA Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Murka napisał(a): Mrowa z Mielca wzięłaby do Poznania suczke... :evil_lol: to moze ta suczke dac p.Iwonie do W-wy, do Jablonnej czy co?:roll: Quote
ARKA Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Murka napisał(a):Czy ta psina ma jakieś szczepienia czy trzeba będzie wszystko porobić? Ma byc zaszczepiony p/ wsciekliznie i prawdopodobnie bedzie zaczipowany:roll: Quote
ARKA Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Murka napisał(a):Do Mielca/Lublina trzeba jeszcze doliczyć mój dojazd. :evil_lol: ile ma byc workow karmy?! I jaka stawk dzienna za hotel, za tego nieszczesnika:placz: Quote
mrowa23 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 skad dokad ma byc pies przewieziony? w jakim terminie? troche balagan jest na watku i niewiele z tego rozumiem co i jak szczerze mowiac. Quote
ARKA Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 mrowa23, pies jedzie w srode do Lublina to juz wlasciwie jest zaklepane,dograne. W-wa -Lublin. Murko.p.Iwona bedzie dzwonila do Ciebie jutro. Quote
Murka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Do Lublina i z powrotem (150 km) to będzie koszt 50 zł :roll: Z Frotką uzgodniliśmy dobę dla psiny 12 zł. Na telefon czekam ;) Quote
Frotka Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 :Rose::Rose::Rose:[SIZE=6]Murko , Arko - bardzo, bardzo, bardzo dziękuję! W takim razie szukamy sponsora, ktory pomoże w opłaceniu hotelu. No i oczywiście domu dla psa. :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Ulka18 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Sponsorow moze byc kilku-kilkunastu :p My sie wlasnie w ten sposob skladamy na mieleckie psiaki. A jest nas tylko kilka osob. Jakos dajemy rade. Quote
ARKA Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Moze juz trzeba zacząc robic alllegro cegielkowe?;) Quote
andzia69 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ponieważ Piterek znalazł domek, przemianowałam mój bazarek naklejkowy na potrzeby utrzymania asta u Murki! Quote
ARKA Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 andzia69 napisał(a):Ponieważ Piterek znalazł domek, przemianowałam mój bazarek naklejkowy na potrzeby utrzymania asta u Murki! :loveu:dzieki "ciocia" andzia! Quote
emilia2280 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Andzia, a podasz link do tego bazarku? Mama sié zdziwi jak zaczná przychodzic moje bazarki dla niej :evil_lol: Quote
Murka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Z p. Iwona juz dzwoniła, jesteśmy umówione. Przypominam, że aścik przyjeżdża do mnie w sytuacji awaryjnej i warunki będzie miał średnie. Trzeba mu szukać nawet innego tymczasu, nie tylko domu stałego... Z tego co mówiła p.Iwona (rozmawiała z hyclem) to nie ma mowy o umieszczeniu go w boksie obok innego psa. Quote
Ula i Ałek Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Przepraszam,że tu piszę,ale nie umiem robić własnego tematu :-( Jeśli komuś ten post będzie przeszkadzał,to go usunę:painting: A to teraz coś napiszę. Nazywam się Ula i mam 10 lat.Mój pies to Ałek i ma 8 lat.Jest rasy York. Baardzo go kocham.I jeśli ktoś z moich głupich kolegów z podwórka go kopnie lub coś źle o nim powie ,to biada mu,oj biada:mad::mad: A teraz zdjęcia Ałeńka: http://img170.imageshack.us/my.php?image=obraz020od7.jpg nie mogę ich inaczej wkleić:( http://img509.imageshack.us/my.php?image=obraz045as3.jpg http://img267.imageshack.us/my.php?image=maj097mc1.jpg Na działce z Deisy i z zółwiem:) Na razie nie daję więcej zdjęć,bo nie wiem czy będzie je można oglądać. A i Teqquila mi poleciła to forum,bo kiedy u mnie jest,to wchodzi na nią a ja ją oglądam:) Pozdrawiam Was ,i wasze psiaki też!:p Więcej zdjęć,dam innym razem Quote
Frotka Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Witaj na forum! :loveu: Ałek piękny. Jeśli chcesz zalożyćwłasny temat to wejdź w dział "Foto blogi" i klikinij w okienko "nowy post". W ten sposób zaczniesz nowy wątek. Quote
Frotka Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Kto zrobi astowi Allegro (z danymi Murki)? Murko - tak jak pisałam wcześniej z innym domem tymczasowym będzie bardzo ciężko. Quote
Ula i Ałek Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Fajnie ,że Ałek Ci się podoba:oops::sweetCyb: I dziękuję,za wytłumaczenie:) Quote
Ulka18 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Frotka napisał(a):Kto zrobi astowi Allegro (z danymi Murki)? Frotko, z allegro nie bedzie problemu. Moge zrobic ja, moze Murka jak znajdzie czas.Jest nas kilka ciotek aktywistek allegrowych ;) Tylko zdjecia potrzebne i opis charakteru. Quote
andzia69 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='emilia2280']Andzia, a podasz link do tego bazarku? Mama sié zdziwi jak zaczná przychodzic moje bazarki dla niej :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102158 Quote
Murka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Obecnie chyba allegro robi malawaszka :roll: Jeśli chodzi o charakter, to p.Iwona (poinformowana przez hycla), nas nieco postraszyła, ale zobaczymy, może nas nie zje :roll: W każdym razie jeszcze dziś montujemy kratkę w naszym krążowniku ;) Co do innego tymczasu to jest to konieczne, bo on nie może w nieskończoność siedzieć w zamknięciu... Na pewno mu to nie posłuży :shake: A domu stałego szybko nie znajdzie, o ile w ogóle :roll: A ten boks w Krakowie co był wolny? Można przecież szukać transportu od nas do Krakowa :roll: Quote
Recommended Posts