malawaszka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 o moją kochaną Bangitkę też nikt nie pyta :placz: Quote
doddy Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Chyba ogólnie jest jakiś zastój. My ogłaszamy psy hurtowo, w kilka osób, w necie, w gazetach itd. a telefonów też brak... Ale oby los się odmienił. Ksera, a jak Fobos u Ciebie się sprawuje? Quote
Frotka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 ARKA napisał(a):Przeciez to taki piekny pies i mily,madry. Moze ublagam rybke aby mu kampanie ogloszeniową zrobila. Bardzo prosimy! A jaką kampanię robi rybka? Quote
Frotka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 doddy napisał(a):Ksera, a jak Fobos u Ciebie się sprawuje? Zapsiliśmy Kserę więc nie wiem czy znjadzie czas, zeby odpisać. Z tego co mi mówiła sprawuje się bez zmian - do ludzi jest w porządku, do psów potrafi przegryźć się przez ścianę. Żyje trochę w swoim świecie. Quote
Ksera Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Fobos w sumie bez zmian, jest spokojny i grzeczny dopóki obcego psa nie ma w pobliżu. Na spacerach nie ciągnie, jak widzisz wokół conajmniej 100 m to można go spuścić, nie oddala się wogóle, wraca na zawołanie, ale to tylko opcja na wiejskich polach, on faktycznie ma swój świat, lubi spacery, głaskanie, ale jak zostaje sam to potrafi się "zawiesić". Wygląda nadal dobrze a nawet za dobrze. Chciałam być dobra i w mrozy wzięłam go na noc do domu, był w pokoju w klatce, gdzie inne psy nie wchodzą, rozniósł kennel w drzazgi, bo wiedział, że za drzwiami są psy. Krótko mówiąc kocha ludzi, nienawidzi zwierząt. Quote
andzia69 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 bidulek czeka i czeka...czy się doczeka?:-( Quote
Frotka Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Zgłosiła się Pani ze Śląska. Jutro umówiłam się z nią na dłuższą rozmowę. Quote
andzia69 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Frotka']Zgłosiła się Pani ze Śląska. Jutro umówiłam się z nią na dłuższą rozmowę.[/quote] mam cichą nadzieję, ze tułaczka Fobcia dobiegnie końca....allegro cały czas wystawiam:-( Quote
agaga21 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='andzia69']mam cichą nadzieję, ze tułaczka Fobcia dobiegnie końca....allegro cały czas wystawiam:-([/quote] taaak? bo ja też wystawiam...właśnie wznowiłam i weszłam na watek żeby poprosić o nowe fotki do allegro... :hmmmm: Quote
Frotka Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Na razie nie. Nie mogę się do tej Pani dodzwonić.:cool1: Quote
andzia69 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Frotka - co z Fobciem???? cały czas wysyłam allegro...i dzisiaj dostałam e-maila: " Treść wiadomości: jestem zainteresowany wzieciem do siebie Fobosa widze ze jest to bardzo piekny pies moge powiedziec ze będzie mu u mnie bardzo dobrze mieszkam koło krakowa mam duży dom z ogromnym ogrodzonym ogrodem ponad 2h bardzo kocham zwierzeta piesek mieszkał by w domu ponieważ nie uznaje wiazania psów na łancuchu nie mam nic przeciw by piesek był odwiedzany żeby można sie przekonac ze jest mu u mnie dobrze bardzo prosze o kontakt mejlowy murzynowie@interia.pl" czy mozesz w razie co skontaktować się z państwem? Quote
Frotka Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Napisali do mnie. Odpisałam im. Dziękuję! Zgłosił się też jeden pan, którego interesowało przede wszystkim to czy Fobos ma przycięte uszy i ogon, co zresztą można było zobaczyć na zdjęciach. Quote
Frotka Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Z innych domów nic nie wyszło. Pani ze śląska wiecej nie odebrała. A szkoda, bo sprawiała dobre wrażenie... Quote
Murka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='andzia69']Frotka - co z Fobciem???? cały czas wysyłam allegro...i dzisiaj dostałam e-maila: " Treść wiadomości: jestem zainteresowany wzieciem do siebie Fobosa widze ze jest to bardzo piekny pies moge powiedziec ze będzie mu u mnie bardzo dobrze mieszkam koło krakowa mam duży dom z ogromnym ogrodzonym ogrodem ponad 2h bardzo kocham zwierzeta piesek mieszkał by w domu ponieważ nie uznaje wiazania psów na łancuchu nie mam nic przeciw by piesek był odwiedzany żeby można sie przekonac ze jest mu u mnie dobrze bardzo prosze o kontakt mejlowy murzynowie@interia.pl" czy mozesz w razie co skontaktować się z państwem? Trzymam kciuki, brzmi rozsądnie! :razz: Quote
Ksera Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 I co z tym mailem od Murki? Ten gość od Frotki nie miał ogrodzonego terenu, pies byłby w kojcu, ale jak usłyszał o wizycie i miał najpierw przyjechać do mnie psa obejrzeć to jakoś chętny nie był. Fobos już ponad rok czeka. Quote
Frotka Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Napisałam do tych Państwa z prośbą o podane numeru telefonu, pod który mogłybyśmy zadzwonić ale na razie nie odpisali. Quote
Frotka Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Nie wiem. Ci Państwo wiecej się nie odezwali, mimo że pisała do nich Ksera i ja też. Quote
agaga21 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 a może udało by się znowu jakieś foteczki nowe wstawić?moze allegro po odświeżeniu nowymi fotkami by kogos ruszyło...może ktos w końcu pokocha foboska? Quote
Recommended Posts