Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba ogólnie jest jakiś zastój. My ogłaszamy psy hurtowo, w kilka osób, w necie, w gazetach itd. a telefonów też brak...
Ale oby los się odmienił.

Ksera, a jak Fobos u Ciebie się sprawuje?

Posted

ARKA napisał(a):
Przeciez to taki piekny pies i mily,madry. Moze ublagam rybke aby mu kampanie ogloszeniową zrobila.

Bardzo prosimy! A jaką kampanię robi rybka?

Posted

doddy napisał(a):
Ksera, a jak Fobos u Ciebie się sprawuje?

Zapsiliśmy Kserę więc nie wiem czy znjadzie czas, zeby odpisać. Z tego co mi mówiła sprawuje się bez zmian - do ludzi jest w porządku, do psów potrafi przegryźć się przez ścianę. Żyje trochę w swoim świecie.

Posted

Fobos w sumie bez zmian, jest spokojny i grzeczny dopóki obcego psa nie ma w pobliżu. Na spacerach nie ciągnie, jak widzisz wokół conajmniej 100 m to można go spuścić, nie oddala się wogóle, wraca na zawołanie, ale to tylko opcja na wiejskich polach, on faktycznie ma swój świat, lubi spacery, głaskanie, ale jak zostaje sam to potrafi się "zawiesić". Wygląda nadal dobrze a nawet za dobrze. Chciałam być dobra i w mrozy wzięłam go na noc do domu, był w pokoju w klatce, gdzie inne psy nie wchodzą, rozniósł kennel w drzazgi, bo wiedział, że za drzwiami są psy. Krótko mówiąc kocha ludzi, nienawidzi zwierząt.

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Frotka']Zgłosiła się Pani ze Śląska. Jutro umówiłam się z nią na dłuższą rozmowę.[/quote]

mam cichą nadzieję, ze tułaczka Fobcia dobiegnie końca....allegro cały czas wystawiam:-(

Posted

[quote name='andzia69']mam cichą nadzieję, ze tułaczka Fobcia dobiegnie końca....allegro cały czas wystawiam:-([/quote]
taaak?
bo ja też wystawiam...właśnie wznowiłam i weszłam na watek żeby poprosić o nowe fotki do allegro... :hmmmm:

• 3 weeks later...
Posted

Frotka - co z Fobciem????
cały czas wysyłam allegro...i dzisiaj dostałam e-maila:

" Treść wiadomości:
jestem zainteresowany wzieciem do siebie Fobosa widze ze jest to bardzo piekny pies moge powiedziec ze będzie mu u mnie bardzo dobrze mieszkam koło krakowa mam duży dom z ogromnym ogrodzonym ogrodem ponad 2h bardzo kocham zwierzeta piesek mieszkał by w domu ponieważ nie uznaje wiazania psów na łancuchu nie mam nic przeciw by piesek był odwiedzany żeby można sie przekonac ze jest mu u mnie dobrze bardzo prosze o kontakt mejlowy murzynowie@interia.pl"

czy mozesz w razie co skontaktować się z państwem?

Posted

Napisali do mnie. Odpisałam im. Dziękuję!

Zgłosił się też jeden pan, którego interesowało przede wszystkim to czy Fobos ma przycięte uszy i ogon, co zresztą można było zobaczyć na zdjęciach.

Posted

[quote name='andzia69']Frotka - co z Fobciem????
cały czas wysyłam allegro...i dzisiaj dostałam e-maila:

" Treść wiadomości:
jestem zainteresowany wzieciem do siebie Fobosa widze ze jest to bardzo piekny pies moge powiedziec ze będzie mu u mnie bardzo dobrze mieszkam koło krakowa mam duży dom z ogromnym ogrodzonym ogrodem ponad 2h bardzo kocham zwierzeta piesek mieszkał by w domu ponieważ nie uznaje wiazania psów na łancuchu nie mam nic przeciw by piesek był odwiedzany żeby można sie przekonac ze jest mu u mnie dobrze bardzo prosze o kontakt mejlowy murzynowie@interia.pl"

czy mozesz w razie co skontaktować się z państwem?

Trzymam kciuki, brzmi rozsądnie! :razz:

Posted

I co z tym mailem od Murki? Ten gość od Frotki nie miał ogrodzonego terenu, pies byłby w kojcu, ale jak usłyszał o wizycie i miał najpierw przyjechać do mnie psa obejrzeć to jakoś chętny nie był. Fobos już ponad rok czeka.