Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiu upaly Fobosowi na pewno nie sluza ale wczoraj jak byłam i wypuscilam go koło 18 30 na wybieg i chcialam mu zrobic zdjecie do gazety to mi sie nie udalo bo po znalezieniu kości najpierw szukał miejsca zeby ja zakopac ,potem ja zakopał ,a potem nie pomogły prosby żeby postał troszke w miejscu i ładnie pozowal do zdjec bo biegal od końca jednego murka do drugiego probujac dostac sie do kojca gdzie sa inne psy i warczal na nie przez ten murek,:loveu:tak ze chyba jest z nim juz całkiem nie zle

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Fobos jest w bardzo dobrej kondycji ,a dzisiaj jest w krakowskiej wiec prosze o kciuki żeby przeczytał o nim milosnik amstafów i Fobos znalazl w koncu swojego czlowieka bo żal patrzec jak sie w nas wpatruje ,a tutaj tyle psiaków do wygłaskania i z każdym mozna posiedziec tylko chwilke.

Posted

:loveu::loveu::loveu:Foksia :loveu::loveu::loveu: ma jednego chętnego na Fobosa!!!!

Zobaczymy co z tego wyjdzie bo na razie widział go tylko na zdjęciu. Umówił się z Foksią na oglądanie psa w hotelu.

Fobos już w pełni zdrowy.

Posted

[quote name='Frotka']
:loveu::loveu::loveu:Foksia :loveu::loveu::loveu: ma jednego chętnego na Fobosa!!!!

Zobaczymy co z tego wyjdzie bo na razie widział go tylko na zdjęciu. Umówił się z Foksią na oglądanie psa w hotelu.

Trzymam kciuki :cool2:

Posted

andzia69 napisał(a):
Wasiu - dziękuję:loveu::loveu::loveu::loveu:

wasiu srasiu :eviltong::diabloti: nie dziękuj - oby to był dobry początek sprzedaży cegiełek!!! zaraz podeślę linka kilku osobom co pytały o cegiełki dl moich głodów, a dla nich nie wystawiałam więcej

Posted

malawaszka napisał(a):
zaciskam :kciuki: za Foboska!!!

To zaciskaj az do piatku .Jetem umówiona na spotkanie w piatek,pan tez jest ponformowany ,że Fobos bedzie oddany tylko po sprawdzeniu domu,nie mia nic przeciwko ale zobaczymy ,ja sie nie nastawiam bo przez telefon ludzie rózne rzeczy mowia ,a adopcja Fobosa wiaze sie z duza odpowiedzialnościa wiec napewno nie dostanie go nikt tylko dlatego ,ze pies mu sie spodoba .

Posted

Niestety pan wczoraj sie nie odezwał ,a do hotelu nie dotarł ,podobnie jak pani ktora zadzwoniła wczoraj czy ogłoszenie o fobosa jest aktualne.
Mysle ,ze w zwiazku z tym nie były to powazne telefony i jak usłyszeli o kontroli w domu przed i po adopcji to sie wycofali i bardzo dobrze:diabloti:

Posted

Ludzie nie odezwali się w sprawie terminu kotroli przedadopcyjnej. Widocznie z jakiś powodów nie checieli jej przechodzić.

Natomiast bianka0 :Rose::Rose::Rose: zebrała dużo informacji o domu w Janowie Lubelskim. Myślę, że można ten dom sprawdzić.

Posted

Czyli mozna poprosic Mureczkę albo Shermana, żeby sprawdzili domek!:multi:
Co za zbieg okoliczności - jak Fobosek siedział w tamtych okolicach to cisza...jak pojechał do Krakowa to chętni stamtąd:lol:

Posted

Nie do końca są to chętni na Fobosa. Chcieli jakiegokowliek psa w typie amstaffa. Fobosa nie widzieli. Nie jest powiedziane, że przypadnie im do gustu.

Posted

Właśnie wróciłam od pana Mieczysława.Domek dobry,pan ma bzika na punkcie psów,ale spóżniliśmy się parę dni.Tydzień temu kupił w Lublinie dwa amstafowate szczeniaczki.Pokazałam mu przygotowane zdjęcia Fobosa,bardzo mu się podobał,kastracja mu nie przeszkadzała,ale za póżno.Szczeniaczki słodkie,dobrze że będą miały porządny dom.