Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18 napisał(a):
Tak to bywa. Wejsc jest duzo, a nikt nie pisze, znamy to chyba wszyscy wystawiajacy zwierzaki na allegro.

no niestety...ja mam parę allegro z bullowatymi, wyswietlen dużo, obserwujących po 3-5 i...cisza jak makiem zasiał:-(

A Foboska dług rośnie....

Posted

chalimala napisał(a):
Witajcie :) a jak Fobos zareagowalby na towarzystwo innych psów?

Chyba źle, dokładniej odpowie Ci Murka. Masz jakąś propozycję dla Fobosa?:loveu:

Posted

Frotka napisał(a):
Chyba źle, dokładniej odpowie Ci Murka. Masz jakąś propozycję dla Fobosa?:loveu:

Oni zastanawiają się nad Foboskiem...ale maja w domu sunie spanielkę;)

Posted

malawaszka napisał(a):
cholera - dzisiejsze pogryzienie 10 latki przez ASTa Foboskowi na pewno nie pomoże :-( znowu nagonka :shake:

:shake::shake::shake: nie pomoze. 10 m-c dziecko a nie 10 lat, tak dla scislosci:shake::shake::shake:

Posted

Kurcze, niedobrze :placz: Staram się przenosić ciągle ogłoszenia, żeby lądowało na początku, a tu cisza...
A media też nie pomagają. Przyznam szczerze, że dziś pierwszy raz spotkałam się z taką agresją ludzi wobec psa i mnie. Do tej pory nic takiego mnie nie spotkało. Albo nikt nie reagował, albo się zachwycał. A dziś nagle drze ktoś na mnie ryja...szok. Nawet nie warto pisać, bo to ciemnogród jakiś, naprawdę.
A jak dług na dziś?? Postaram się jeszcze coś wygrzebać, ale najpierw muszę się poprzeliczać i trafia też do mnie sunia ze Szczecina na tymczas. Ale na "niebieskim" napiszę. Jak będą widzieć konkretną sumę, to może chętniej coś wpłacą

Posted

Dług na dzień dzisiejszy to niecałe 80 zł :roll:

A teraz trochę wiosennego Foboska ;)

Fobosek bada plac budowy, co mu tu kurna za góry porobili na JEGO terenie!

W zieleni :loveu:

Posted

A.. zapomniałabym.
Fobosek sika tylko na spacerkach :roll:
I tu nie chodzi tylko o znaczenie terenu, tylko o sikanie dla wysikania. Zauważyliśmy, że w stajni nie siusia, zdarza mu się jedynie koopkę zrobić.
Także myślę, że ewentualna nauka czystości w mieszkaniu to nie będzie problem.

Teraz musimy go przenieść ze stajni, to będziemy tam robić wylewkę. Spróbujemy go umieścić w kojcu, bo jeden chwilowo jest wolny. Jak będzie kiepsko, to Fobosek zamieszka na kilka dni w stodole.

Posted

malawaszka napisał(a):
cudny w zieleni :loveu::loveu::loveu:

No cudny ten TZ Murki. Widziałam na żywo. :p

Ale za dużo nie piszmy, bo Arka znowu zacznie z poklepywaniem...

Posted

No i niestety kojec odpadł :shake:
Ulokowaliśmy Foboska na pół godziny w kojcu i przez te całe pół godziny chciał zjeść kolegę zza siatki :shake: Zbyt duże ryzyko i stres dla psów.
Może gdyby obok była suka... ale niestety nie mamy teraz możliwości tak rozlokować psów, aby Foboska umieścić w sąsiedztwie suki.