malawaszka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 na allegro ponad 4200 wejść i dwóch obserwujących - czego ludzie szukają jak takiego cuda nie chcą?:roll: Quote
Ulka18 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Tak to bywa. Wejsc jest duzo, a nikt nie pisze, znamy to chyba wszyscy wystawiajacy zwierzaki na allegro. Quote
chalimala Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Witajcie :) a jak Fobos zareagowalby na towarzystwo innych psów? Quote
andzia69 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Ulka18 napisał(a):Tak to bywa. Wejsc jest duzo, a nikt nie pisze, znamy to chyba wszyscy wystawiajacy zwierzaki na allegro. no niestety...ja mam parę allegro z bullowatymi, wyswietlen dużo, obserwujących po 3-5 i...cisza jak makiem zasiał:-( A Foboska dług rośnie.... Quote
Frotka Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 chalimala napisał(a):Witajcie :) a jak Fobos zareagowalby na towarzystwo innych psów? Chyba źle, dokładniej odpowie Ci Murka. Masz jakąś propozycję dla Fobosa?:loveu: Quote
andzia69 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Frotka napisał(a):Chyba źle, dokładniej odpowie Ci Murka. Masz jakąś propozycję dla Fobosa?:loveu: Oni zastanawiają się nad Foboskiem...ale maja w domu sunie spanielkę;) Quote
Murka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Wg mnie dom z innym psem/suką odpada niestety :shake: Quote
malawaszka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 cholera - dzisiejsze pogryzienie 10 latki przez ASTa Foboskowi na pewno nie pomoże :-( znowu nagonka :shake: Quote
ARKA Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 malawaszka napisał(a):cholera - dzisiejsze pogryzienie 10 latki przez ASTa Foboskowi na pewno nie pomoże :-( znowu nagonka :shake: :shake::shake::shake: nie pomoze. 10 m-c dziecko a nie 10 lat, tak dla scislosci:shake::shake::shake: Quote
malawaszka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 pomyliłam się faktycznie :oops: i tak sie rodzi plotka :splat: Quote
jolly_ Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Kurcze, niedobrze :placz: Staram się przenosić ciągle ogłoszenia, żeby lądowało na początku, a tu cisza... A media też nie pomagają. Przyznam szczerze, że dziś pierwszy raz spotkałam się z taką agresją ludzi wobec psa i mnie. Do tej pory nic takiego mnie nie spotkało. Albo nikt nie reagował, albo się zachwycał. A dziś nagle drze ktoś na mnie ryja...szok. Nawet nie warto pisać, bo to ciemnogród jakiś, naprawdę. A jak dług na dziś?? Postaram się jeszcze coś wygrzebać, ale najpierw muszę się poprzeliczać i trafia też do mnie sunia ze Szczecina na tymczas. Ale na "niebieskim" napiszę. Jak będą widzieć konkretną sumę, to może chętniej coś wpłacą Quote
Murka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Dług na dzień dzisiejszy to niecałe 80 zł :roll: A teraz trochę wiosennego Foboska ;) Fobosek bada plac budowy, co mu tu kurna za góry porobili na JEGO terenie! W zieleni :loveu: Quote
Murka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 A tu usiłowaliśmy zrobić Foboskowi sesję zdjęciową w zawilcach, ale niestety Fobosek nie chciał współpracować ;) Quote
andzia69 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 nawet ule pasują do Foboska:evil_lol: kto chce miziaka!!!!:placz: Quote
Murka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 A.. zapomniałabym. Fobosek sika tylko na spacerkach :roll: I tu nie chodzi tylko o znaczenie terenu, tylko o sikanie dla wysikania. Zauważyliśmy, że w stajni nie siusia, zdarza mu się jedynie koopkę zrobić. Także myślę, że ewentualna nauka czystości w mieszkaniu to nie będzie problem. Teraz musimy go przenieść ze stajni, to będziemy tam robić wylewkę. Spróbujemy go umieścić w kojcu, bo jeden chwilowo jest wolny. Jak będzie kiepsko, to Fobosek zamieszka na kilka dni w stodole. Quote
Frotka Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 malawaszka napisał(a):cudny w zieleni :loveu::loveu::loveu: No cudny ten TZ Murki. Widziałam na żywo. :p Ale za dużo nie piszmy, bo Arka znowu zacznie z poklepywaniem... Quote
Ulka18 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Piekne zdjecia :loveu: :loveu: :loveu: Moze za ich pomoca znajdziemy dom dla Foboska :kciuki: Quote
Murka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 No i niestety kojec odpadł :shake: Ulokowaliśmy Foboska na pół godziny w kojcu i przez te całe pół godziny chciał zjeść kolegę zza siatki :shake: Zbyt duże ryzyko i stres dla psów. Może gdyby obok była suka... ale niestety nie mamy teraz możliwości tak rozlokować psów, aby Foboska umieścić w sąsiedztwie suki. Quote
orzemek75 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 ma śliczne oczka.. podnoszę Foboska.. pozdrawiam.. :-)) Quote
Recommended Posts