Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki za ogłaszanie Foboska ;)
Dostałam dzisiaj SMSa w jego sprawie: "Ja w sprawie amstafa za ile go mozna kupic"
Mi się nie chciało odpisywać ani oddzwaniać, jak ktoś chce, mogę podać numer :lol:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
w górę kochany - coś mało tu miłośników ASTów - a taki cudny pies :loveu:

:roll::loveu:jak to malo!?? Jestesmy! Ja rozwieszam plakaciki Fobosa, ktore Emilka zrobila!;)

Posted

malawaszka napisał(a):

a w ogóle to na allegro ponad 4700 wejść i 6 obserwatorów i????? NIC?!

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: to Fobos tylko chyba gwiazda medialna:placz::placz:

Posted

Niektóre ogłoszenia będą aktywne po kliknięciu na link aktywacyjny. Ponieważ podaję Twój mail, Murko, to będą one przychodzić do Ciebie. Bardzo proszę Cię o zaakceptowanie ich. Linki powinny przyjść m.in. z www.petworld.pl i i www.ogloszenia.yellowpages.pl.
Przed zamieszczeniem ogłoszenia nie wiedziałam, że tak to jest, bo robię to pierwszy raz.:oops:

Posted

Andziu - wyślę zdjęcie Fobosa do "Kundla burego", ale obawiam się, że będą po niego dzwonić dziwni ludzie. Ostatnio nawet po "normalne" psy dzownią dziwni a co dopiero po asta :shake:.

Posted

Frotka napisał(a):
Andziu - wyślę zdjęcie Fobosa do "Kundla burego", ale obawiam się, że będą po niego dzwonić dziwni ludzie. Ostatnio nawet po "normalne" psy dzownią dziwni a co dopiero po asta :shake:.

ale spróbować nie zaszkodzi;) dzieki!:loveu:

Posted

Dzwonić nikt nie dzwoni, ale znów dostałam SMSa ;)
Mogę się tylko domyślić, że chodzi o Fobosa...
W sumie to lepiej, że autorzy tych SMSów nie dzwonią, tylko piszą SMSy :evil_lol:
Cytuję dosłownie:
"Idziem dobry gdzie ten pies jest"

Posted

w sumie to nie wiem czy śmiać się czy płakać :shake: jak ostatnio ogłaszałam starszą sznaucerkę, ale było magiczne "z rodowodem" to też był smsy typu: czy sznaucerka jeszcze jest? bo chętnie wezme :evil_lol:

Posted

o jeża a co to za psiaki???? daj mi na pw wszystko o nich - skąd są, jaki kontakt na opiekuna - mam nadzieję, że nie z czyjejś "domowej hodowli" bo takich nie daję na stronę z zasady :mad:

Posted

andzia69 napisał(a):
Murka...a dzwoniła do ciebie dziewczyna w sprawie Foboska, której telefon do ciebie dała doddy?

My dzwoniliśmy do nich :p
Tzn. jeśli chodzi o tych Państwa z Rzeszowa :roll:
Wytłumaczyliśmy jaka jest sytuacja z Fobosem i innymi psami i osobiście czarno widzę przebywanie w jednym mieszkaniu Fobosa z pitbulką :roll:
Ale sprawdzic nie zaszkodzi, zwłaszcza, że Ci Państwo chcą koniecznie przyjechać i spróbować psy ze sobą zapoznać.
Dla nas to żaden problem.

Także czekamy na telefon od nich kiedy będą mogli przyjechać.

Posted

Ale sprawdzic nie zaszkodzi, zwłaszcza, że Ci Państwo chcą koniecznie przyjechać i spróbować psy ze sobą zapoznać.

Moze Fobosek zakocha sie w tej sunieczce? I dogada sie z nia?
Oby tak bylo :kciuki:

Posted

To są ludzie z forum amstaffów. Śledzą wątek Fobosa od początku i wiedzą, że pies wykazuje agresję do psów. Chcą jednak przyjechać i spróbować. Jeśli psy się dogadają chcą go adoptować.

Warto spróbować ich poznać bo blisko.