doddy Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Moim zdaniem najlepiej by było najpierw się po Żabiej Woli rozejrzeć, zapytać sąsiadów czy go nie kojarzą. Pies ma kilka lat, jest gruby jak bella - myślę, że miał jakiegoś właściciela. A amstaffy raczej ludzie kojarzą. Ja niestety nie mam jak jechac do Zabiej Woli. Quote
andzia69 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 znalazłam tylko jedną lecznicę - z Żabiej Woli, w Petrykozach nie znalazłam... Kontakt Gabinet Weterynaryjny Marcin Sidor 96-321 Żabia Wola, Ogrodowa 2 - woj. mazowieckie tel. 0 501 618 702 dzwoniłam, ale nikt nie odbiera:shake: Quote
ARKA Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Dwie lekarki z Zabiej Woli nie znaja tego astka szukaja tez jakiegos lokum na cito, dla niego. Nie wiem jak posprawdzac-jakie sa okoliczne gminy zabiej woli? Mogl przejsc tez z innej gminy....Podkowa Lesna i co jeszcze, Mszczonow?:roll: Quote
doddy Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Radziejowice, Mszczonów, Grójec, gm. Pniewy, Tarczyn. Quote
andzia69 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='ARKA']Dwie lekarki z Zabiej Woli nie znaja tego astka szukaja tez jakiegos lokum na cito, dla niego. Nie wiem jak posprawdzac-jakie sa okoliczne gminy zabiej woli? Mogl przejsc tez z innej gminy....Podkowa Lesna i co jeszcze, Mszczonow?:roll: Podkowa Leśna, Milanówek, Grodzisk Maz.,Tarczyn, Mszczonów...to takie większe dookoła...bo chyba Zyrardów to nie bardzo..za daleko Quote
orzemek75 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 smutna minka.. jak można tak po prostu dać do uśpienia.. najprostrze rozwiazanie.. przecież patrząc na fotki wygląda bardzo dobrze i nie wierzę że jest chory tak poważnie ze trzeba go zabić.. bo to było by zabujstwo.. trzymam kciuki za psinkę.. Quote
ARKA Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Lekarka znalazla no takie juz w ostatecznosci bardzo, bardzo awaryjne miejsce dla niego-podaje Ci na pw. kontakt..dziewczyna nie ma doswiadczenia z astami ale z psami tak, wogole.. Quote
andzia69 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 jak widzę na transportowym to szuka sie transportu z Krzyczek dla małej suni - też do Poznania...to już 2 istoty miałyby szansę... cholera - taka ta W-wa duza i nikt nie ma samochodu? przecież jeśli gmina dałaby jeszcze na paliwo to już zupełnie nie rozumiem.... idę poszukac na innych forach Quote
doddy Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Dobra, kombinuje jak koń pod górę ale może na niedzielę załatwię transport. Jutro będę wiedzieć, bo muszę poszukać czegoś jeszcze. Quote
doddy Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Na razie nie ma transportu. Transport może będzie jeśli wydadzą sunie z Korabiewic, której nie chcą wydać od 2 miesięcy. Wtedy ludzie, którzy po nią przyjeżdżają zabraliby amstaffa. Quote
andzia69 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 doddy napisał(a):Na razie nie ma transportu. Transport może będzie jeśli wydadzą sunie z Korabiewic, której nie chcą wydać od 2 miesięcy. Wtedy ludzie, którzy po nią przyjeżdżają zabraliby amstaffa. Nooo - to moze Arka załatwi ta sunie z Korabiewic - ma tam wpływy:razz: Quote
emilia2280 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 No nie, w ten sposób to oni mogá tej suni nigdy nie dostac z tych Korabiewic (????) i amstaff moze czekac do us.anej... Nie wiem jak jeszcze szukac. Jakies pomysly? Quote
ARKA Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 doddy napisał(a):Na razie nie ma transportu. Transport może będzie jeśli wydadzą sunie z Korabiewic, której nie chcą wydać od 2 miesięcy. Wtedy ludzie, którzy po nią przyjeżdżają zabraliby amstaffa. :roll:,eh. A rozmawialas z p.Lucyną, prezesem Fundacji? Quote
agata-air Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Które amstafke?? Jakby co jutro i w niedzile bede w korabiewicach ps. bede miała dla ciebie Doddy ciasteczko w żyrardowie:) Ładny, rudy, młody, kopiowane uszy, łagodny. ale to pod koniec lutego bo teraz mamy kwaranntane Quote
ARKA Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Aga, chodzi chyba o tą dziewczynke ale ona jest od polowy stycznia dopiero w schronisku.Jest tez pies, on jest dlugo ale podobno gresywny. Szkoda tego psa czy naprawde agresywny? Ta sunia: http://dajmudom.pl/futro.php?id=1328 http://dajmudom.pl/futro.php?id=1329 Quote
doddy Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Ale mi nie chodzi o amstaffy. Z wyciągnieciem amstaffów nie ma najmniejszych problemów. Quote
ARKA Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 doddy napisał(a):Ale mi nie chodzi o amstaffy. Z wyciągnieciem amstaffów nie ma najmniejszych problemów. Dzwon do p.Lucyny jak masz problemy. My jakos problemow nie mamy, z Agą. Quote
agata-air Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 astki sa w tej chwili tylko agresywne. a co do suni juz z doddy sie skontaktowalysmy. mam nadzieje ze jutro sie uda ja zabrac bez problemow Quote
Frotka Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 W Żabiej Woli nikt go nie kojarzy. Zmienię wątek na "szukamy transportu" Quote
doddy Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Dom w Pile na razie odpadł... Transportu nie było. Pies jest u hycla nadal. Quote
Frotka Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Trudno, tak bywa. Musimy szukać dalej. Quote
Ziutka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Czy ktoś z Was jest w stałym kontakcie z hyclem ? Jesteście pewne, że go nie uśpi :cool1: Quote
emilia2280 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 No wlasnie, czyli jestesmy w punkcie wyjscia znowu. Ktos ma jakis pomysl? Quote
kasiaprodex Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Pies nadal czeka na decyzje. Ciotki on naprawde tam nie moze zostac. On nie jest przyjazny do innych psów a nie jest tam sam. Przykro mi to pisac ale decyzje trzeba podjać co z nim mamy zrobic. Pisanie że kwarantanna i td to nie rozwiazuje sprawy bo to nie jest miejsce do przetrzymywania psiakow. Jak sie nie myle to osoba ma umowe na odłowienie psa i zawiezienie do schroniska. Do Krzyczek. Nikt z jednym psem do schronu nie bedzie jechał tylko pojada jeszcze inne. Poprostu pojedzie 5 Quote
Recommended Posts