Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moim zdaniem najlepiej by było najpierw się po Żabiej Woli rozejrzeć, zapytać sąsiadów czy go nie kojarzą.
Pies ma kilka lat, jest gruby jak bella - myślę, że miał jakiegoś właściciela. A amstaffy raczej ludzie kojarzą.

Ja niestety nie mam jak jechac do Zabiej Woli.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dwie lekarki z Zabiej Woli nie znaja tego astka szukaja tez jakiegos lokum na cito, dla niego.
Nie wiem jak posprawdzac-jakie sa okoliczne gminy zabiej woli? Mogl przejsc tez z innej gminy....Podkowa Lesna i co jeszcze, Mszczonow?:roll:

Posted

[quote name='ARKA']Dwie lekarki z Zabiej Woli nie znaja tego astka szukaja tez jakiegos lokum na cito, dla niego.
Nie wiem jak posprawdzac-jakie sa okoliczne gminy zabiej woli? Mogl przejsc tez z innej gminy....Podkowa Lesna i co jeszcze, Mszczonow?:roll:

Podkowa Leśna, Milanówek, Grodzisk Maz.,Tarczyn, Mszczonów...to takie większe dookoła...bo chyba Zyrardów to nie bardzo..za daleko

Posted

smutna minka.. jak można tak po prostu dać do uśpienia.. najprostrze rozwiazanie.. przecież patrząc na fotki wygląda bardzo dobrze i nie wierzę że jest chory tak poważnie ze trzeba go zabić.. bo to było by zabujstwo..
trzymam kciuki za psinkę..

Posted

Lekarka znalazla no takie juz w ostatecznosci bardzo, bardzo awaryjne miejsce dla niego-podaje Ci na pw. kontakt..dziewczyna nie ma doswiadczenia z astami ale z psami tak, wogole..

Posted

jak widzę na transportowym to szuka sie transportu z Krzyczek dla małej suni - też do Poznania...to już 2 istoty miałyby szansę...

cholera - taka ta W-wa duza i nikt nie ma samochodu? przecież jeśli gmina dałaby jeszcze na paliwo to już zupełnie nie rozumiem....
idę poszukac na innych forach

Posted

Na razie nie ma transportu.
Transport może będzie jeśli wydadzą sunie z Korabiewic, której nie chcą wydać od 2 miesięcy. Wtedy ludzie, którzy po nią przyjeżdżają zabraliby amstaffa.

Posted

doddy napisał(a):
Transport może będzie jeśli wydadzą sunie z Korabiewic, której nie chcą wydać od 2 miesięcy. Wtedy ludzie, którzy po nią przyjeżdżają zabraliby amstaffa.

Nooo - to moze Arka załatwi ta sunie z Korabiewic - ma tam wpływy:razz:

Posted

doddy napisał(a):

:roll:,eh. A rozmawialas z p.Lucyną, prezesem Fundacji?

Posted

Które amstafke?? Jakby co jutro i w niedzile bede w korabiewicach

ps. bede miała dla ciebie Doddy ciasteczko w żyrardowie:) Ładny, rudy, młody, kopiowane uszy, łagodny. ale to pod koniec lutego bo teraz mamy kwaranntane

Posted

doddy napisał(a):
Ale mi nie chodzi o amstaffy. Z wyciągnieciem amstaffów nie ma najmniejszych problemów.

Dzwon do p.Lucyny jak masz problemy. My jakos problemow nie mamy, z Agą.

Posted

Pies nadal czeka na decyzje.
Ciotki on naprawde tam nie moze zostac. On nie jest przyjazny do innych psów a nie jest tam sam.
Przykro mi to pisac ale decyzje trzeba podjać co z nim mamy zrobic.
Pisanie że kwarantanna i td to nie rozwiazuje sprawy bo to nie jest miejsce do przetrzymywania psiakow. Jak sie nie myle to osoba ma umowe na odłowienie psa i zawiezienie do schroniska. Do Krzyczek. Nikt z jednym psem do schronu nie bedzie jechał tylko pojada jeszcze inne. Poprostu pojedzie 5