emilia2280 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Frotko, prowizja jest zadna w irlandzkim banku, polskie banki robiá róznie - od prawie zadnej w PKO BP do zdzierstwa (Murki poprzednie konto- nie pamiétam nazwy banku, stád przerzucilam sié na TZ Murki :cool3:). W sumie prowizja to i tak jest niewiele, zazwyczaj jest to prawie nawet niezauwazalne. Quote
emilia2280 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Frotka! zdejmij mnie z tytulu proszé! ale kicha -dopiero zobaczylam. naprawdé proszé! Quote
Murka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 emilia, ja mam właśnie konto w PKO BP :roll: Chyba, że INTELIGO rządzi się swoimi prawami :cool3: Fobosek wylizał dzisiaj TZa od stóp do czubka głowy :lol: Chyba się odstresował zupełnie, bo mimo latek zaczął się bawić :cool3: Quote
andzia69 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Murka napisał(a): Fobosek wylizał dzisiaj TZa od stóp do czubka głowy :lol: Chyba się odstresował zupełnie, bo mimo latek zaczął się bawić :cool3: :multi::multi::multi::multi: super odstresownany:loveu::loveu::loveu: on naprawdę nie wyglada na 6 czy 7 lat;) moja suka skonczy w tym roku 7 lat i gdyby nie jej chory staw to mogłaby się bawic i bawić - a tak to niestety zła pańcia musi myślec za nią i nie daje się bawić:mad: Quote
Murka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 W czwartek jesteśmy umówieni na odjajcowywanie Foboska :cool3: A teraz troche dowodów na odstresowanie Foboska ;) Przeciąąąąganie Końskie pieszczoty ;) Quote
Ulka18 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Boze, jakie cudne te zdjecia :bigcry: Niesamowita jest odmiana, ktora przeszedl Fobosek :klacz: Murka, wycaluj plisss Mariusza za tak niesamowita opieke nad Foboskiem. Quote
ARKA Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 :placz:Ale on wpatrzony w Twojego TZ, milooosc bezgraniczna. Quote
emilia2280 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 tak patrzé i rzeczywiscie te jajeczka dosc mikre sié wydajá. :turn-l:nawet nie zauwazy chlopak kiedy bédá z nich wydmuszki :roflt: Quote
ARKA Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 emilia2280 napisał(a):tak patrzé i rzeczywiscie te jajeczka dosc mikre sié wydajá. :turn-l:nawet nie zauwazy chlopak kiedy bédá z nich wydmuszki :roflt: :crazyeye::roll: a gdzies Ty jego "klejnoty" zauwazyla, chyba pod mikroskopem:evil_lol: Ja tylko widze super "kanape" do poklepania, moze on jednak kastrat jest i kanapa dlatego jak trza:evil_lol: Quote
andzia69 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Czy to jest miłosć, czy to jest kochanie?:loveu: Murka - w sumie to tz się myć nie musi - Fobosek go wymyje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Boshe - jakbym chciała, żeby on miał takiego pana jak ten twój tz:placz: Quote
ARKA Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='andzia69']Czy to jest miłosć, czy to jest kochanie?:loveu: Murka - w sumie to tz się myć nie musi - Fobosek go wymyje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Boshe - jakbym chciała, żeby on miał takiego pana jak ten twój tz:placz: :placz:ja tez tak bym chciala, zeby takiego pana mial:placz: Quote
emilia2280 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 ARKA napisał(a)::placz:ja tez tak bym chciala, zeby takiego pana mial:placz: Arka, przyznaj sié, ze tez chcialabys takiego pana (a nie "zeby mial takiego pana") :evil_lol: Quote
ARKA Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 emilia2280 napisał(a):Arka, przyznaj sié, ze tez chcialabys takiego pana (a nie "zeby mial takiego pana") :evil_lol: :evil_lol: "glodnemu chleb na mysli". Przestan, Murka przestanie zdjecia wstawiac.:evil_lol: Quote
andzia69 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 a ja przypomnę o bazarku z fajną naklejką: na hotelik Foboska!!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9129321#post9129321 Quote
Tygrysek ^^ Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Piękny piesio :loveu: A tych kolorowych plam można się pozbyć? Quote
Murka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 TZa nie oddam :mad::mad::mad: A fotki będę umieszczać! Na złość! Żebyscie mi zazdrościły :diabloti: Plamki się już powoli ścierają ;) Ja tylko czekam aż w końcu zacznie sierść odrastać. Quote
Frotka Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 ARKA napisał(a):Ja tylko widze super "kanape" do poklepania Fiu,fiu.. Śmiałe wyznanie. Arko, nie podejrzewałam Cię. Reszty Twojej wypowiedzi do TZ Murki nie cytuję, bo nie wypada. Quote
ARKA Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Frotka napisał(a):Fiu,fiu.. Śmiałe wyznanie. Arko, nie podejrzewałam Cię. Frotko chyba zle zrozumialas, cos:oops: Ja naprawde lubie jak jest co u psiny poklepac, tzn. nie kazda rasa "ma warunki". Moja Felka wlasnie jest taka, do poklepania, chlopaki to chudziny. Do TZ, Murki? Ja tylko Emilke strofowalam wlasnie, ze nie bedzie zdjec przez to Foboska. No "pieknie wyszlo":roll: Quote
Murka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Wiadomo co z tym Płońskiem? :roll: Dzisiaj miałam jeszcze jeden telefon w sprawie Foboska, gość chciał go wziąć do bloku i potem "wywieźć na wieś" :roll: Na wzmiankę o wizycie przedadopcyjnej (żeby np. sprawdzić czy dobry płot jest na tej wsi, bo Fobosek lubi kopać), było krótkie "to ja się jeszcze odezwę" i się rozłączył...:roll: Kastracja została przesunięta, bo dzisiaj wet zadzwonił, że mu wypadł pogrzeb w rodzinie i jutro nie da rady. W piątek my nie możemy, bo mamy wyjazd z psami i po psa, więc umówiliśmy się na poniedziałek, uff. Quote
ARKA Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Murka napisał(a):Wiadomo co z tym Płońskiem? :roll: Jutro dopytam. Quote
Recommended Posts