Frotka Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Andziu, Malawaszko, Emilio- dziękuję za ogłoszenia! Murko - wysłalam przelew na kastarcję. Napisz proszę ile wyniosły koszty wizyty weterynaryjnej. Czy macie pomysły na znalezienie środków na hotel? Zobowiązałam się względem Murki, że te koszty pokryję, ale gdyby ktoś wpadł na pomysł jak mi w tym pomoc to byłabym wdzięczna. Może cegiełki? Quote
andzia69 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Ja juz wystawiłam bazarek na ten cel, wystawię jeszcze jutro drugi;) wierzę, ze ten pies odzyska wiarę w człowieka...tylko czy człowiek wart tego psa sie znajdzie? Murka - czy do anonsów dawac???? bo wiem, ze często różne debile dzwonią z takich gazet:cool3: Quote
Frotka Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='andzia69']Ja juz wystawiłam bazarek na ten cel, wystawię jeszcze jutro drugi;) Widziałam. Dziękuję! Quote
Murka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Doszedł ;) Dzięki! Jutro się będę ugadywać na termin ciachania. andzia, anonse może sobie darujmy... jak dawałam tam psy niebullowate do adopcji to było zero odzewu... Ja wyślę psinę do kącika adopcyjnej GW lubelskiej. Umieszczę też psinę na adopcje.org i wywieszę plakat w lecznicy w Stalowej Woli. Quote
niufa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Murka, jak będziesz miała plakat to wyslij mi na maila. Oddrukuję i powieszę w 2 gabinetach (LSM) i postaram się na klinikach AR. Quote
Murka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 niufa, dzięki ;) Ja już dałam znać znajomemu doktorowi z weterynarii z Lublina, żeby popytał czy ktoś "nie potrzebuje" piknego astka ;) Fobos, wygląda na to, to bardzo zrównoważony i spokojny misiek. Jest bardzo posłuszny i grzeczny. Mam nadzieję, że jak się zaklimatyzuje nie zmieni swojego zachowania... Quote
Tygrysek ^^ Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Podnosze piesia!! Niech nie zchodzi z pierwszej!! Quote
Murka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 andzia, jest chyba coś takiego jak Kurier Lubelski, ale ja ani tego nie czytuję, ani nie mam tam żadnego kontaktu :roll: Fobos macha już ogonkiem, cieszy się i pozwala się głaskać ;) Robi się z niego normalny bullek :lol: Miał spotkanie z psami sąsiadów za płotem. Zaszczekały, Fobos przystanął i zastrzygł uszami. Odwołany odszedł bez problemu i dostał smakołyk ;) Ciachać będziemy chyba w przyszłym tygodniu, bo jutro mamy sterylkę suni i wolimy dobrze zająć się jednym psem po zabiegu :cool3: Jedyne co nas z TZem martwi to to, że Fobos siedzi w tej stajni większość czasu :-( On jest spokojny, ale mimo wszystko go szkoda w tej ciemnicy. Nie zanosi się żeby nam się coś zwolniło, żeby go choć można było przenieść do domku drewnianego... Dlatego rozglądajcie się proszę za choćby innym DT dla niego. Quote
Murka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Acha, jeszcze mam pytanie odnośnie ewentualnej adopcji. Na jakiej zasadzie ma się odbyć, jakieś warunki, datek (gdyby ktoś pytał)? Mam taką standardową umowę adopcyjną, a może w przypadku astka trzeba coś specjalnego dopisać? Quote
andzia69 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 a ty masz Mureczko umowę taka..osobistą czy fundacyjna? biedny ascik - ona na pewno chcialby byc przy ludziach....:-( Quote
Murka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Mam taką standardową swoją, w przypadku psów, dla których nie mam nic innego. Jak macie coś specjalnego, fundacyjnego i mogę tego użyć to poproszę ;) prytek@tg.home.pl Quote
Frotka Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='Murka'] Dlatego rozglądajcie się proszę za choćby innym DT dla niego. Cały czas się rozglądam, ale na razie nic nie mam. :-( Emilia wydrukowała piękne plakaty Fabosa. Są zdeponowane u Arki. Czy jest w Żabiej Woli ktoś (oprócz Kariny) kto mógłby je rozwiesić? Quote
ARKA Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Dzwonilo do mnie dwoch fecetow odnosnie Fabosa. Krotko mowiac skreslilam ich. Jedne ma suczke astke 8 m-c i chcial "chodoffle" zalozyc a drugi dwa asty stracil; bo zle psy zabezpieczyl wg.zalecenia 'weta' i psy odeszly na babeszje.:shake::shake::shake: Byl bardzooo zdesperowany, dzis, byl gotow przyjechac po asta, z Plonska i ..ma dziecko 6 letnie:roll: Milosnik astow? z ogloszen, oddam psa...:roll: Quote
Frotka Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Arko - jeszcze raz BARDZO Ci dziękuję za pomoc w sprawie Fabosa. Gdyby nie Twoje telefony do gminy być może już by go nie było.:roll: Quote
Murka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Kochani, Fobos, nie Fabos :eviltong: Dobrze, że jest choć jakiekolwiek zainteresowanie :roll: Mam nadzieję, że odezwie się ktoś sensowny. Ja będę się brać za robienie plakatów i w sobotę wywieszę w lecznicy w Stalowej. W przyszłym tygodniu wyślę info do GW. Na adopcje.org już Fobosik jest ;) Quote
emilia2280 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Te zdjécia które wydrukowalam na plakacie sá dosyc slabej rozdzielczosci. Mogé jutro dodrukowac nowych (pod baczná krytyká Arki :evil_lol:),z lepszymi zdjéciami, ulepszonych wersji ogloszen i wyslac pocztá. Arka miala mi podac adres pani, która zgodzila sié rozwieszac po okolicy, ale mogé takze podeslac komu tylko potrzeba. Quote
Tygrysek ^^ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 No ja nie mieszkam w Żabiej Woli to niestety niemoge pomuc w rozwieszaniu plakatów... Quote
ARKA Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 emilia2280 napisał(a):Te zdjécia które wydrukowalam na plakacie sá dosyc slabej rozdzielczosci. Mogé jutro dodrukowac nowych (pod baczná krytyká Arki :evil_lol:),z lepszymi zdjéciami, ulepszonych wersji ogloszen i wyslac pocztá. Arka miala mi podac adres pani, która zgodzila sié rozwieszac po okolicy, ale mogé takze podeslac komu tylko potrzeba. Emilko ta Pani co chce rozwieszac to zdjecia psow z Krzyczek a nie astka! Quote
Frotka Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Widziałam Fobosa na stronie GW z krakowskimi zwierzakami.:loveu: Skoro nawet tutaj dotarł to dom musi się znleźć.:loveu: Quote
andzia69 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Frotka napisał(a):Widziałam Fobosa na stronie GW z krakowskimi zwierzakami.:loveu: Skoro nawet tutaj dotarł to dom musi się znleźć.:loveu: ja go dałam od razu na krakowskie w necie! - a oni drukują te ogłoszenia też w wydaniu papierowym? mam nadzieję, że znajdzie dom;) Quote
Frotka Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Niektóre drukują. Camra decyduje o tym, co idzie do druku. Napiszę do Niej z prośbą o Fobosa. Quote
Recommended Posts