Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Frotka napisał(a):
Tak, to Łukasz, 23 lata. Niedobrze?

ja nie wiem...coś tam dziewczyny pisały...ale on widać dzwoni o kazdego asta...a to dobrze raczej nie wróży:shake: no ale trzeba poczekać na Ab-Agnieszkę - to chyba ona z nim rozmawiała

Posted

Frotka napisał(a):
Tak, to Łukasz, 23 lata. Niedobrze?

frotka, ja nie wiem czy ten łukasz jest ok ale jaki by nie był to ja bym fobosa do młodego chłopaka nie dała...:shake:

Posted

Fobos dobrze reaguje na młodych chłopaków. To jest taka grupa ludzi która mu imponuje i do której podbiega w pierwszej kolejności. Młody chłopak może być dla Fobosa strzałem w dziesiątkę, pod warunkiem oczywiście, że będzie to odpowiedni młody chłopak.

• 1 month later...
Posted

ja mu od poczatku robię allegro i nie rozumiem - pies jest naprawdę piękny, a tu niewiele osób o niego pytało:placz:...

nie mam talentu do pisania tekstów...moze to by cos pomogło - sama nie wiem:-(

Posted

na numer podany w aukcji próbuje się dodzwonić pani w sprawie fobosa. odbiera kobieta i mówi że córki nie ma w domu....czy można prosić o bezpośredni numer do opiekunki fobosa?

Posted

agaga21 napisał(a):
na numer podany w aukcji próbuje się dodzwonić pani w sprawie fobosa. odbiera kobieta i mówi że córki nie ma w domu....czy można prosić o bezpośredni numer do opiekunki fobosa?

Fobos jest u Ksery, a w ogłoszeniach był podawany kontakt do Frotki chyba...
Moze zajrzy tu ktos z K-wa i poda numer, jeśli nie to ja postaram się dowiedzieć;)

Posted

rozmawiałam z panią...pani ma rocznego astka więc odpada ale jej znajomy też by go chciał .....ma w kojcu umierającego 19 letniego psa, KTÓREGO ICH WIEJSKI WET NIE CHCIAŁ UŚPIĆ, CHOĆ PODOBNO PIES LEżY, NIE JE, NIE PIJE :angryy:
fobosa pan chce do domu. mam mieszane uczucia, pani będzie wieczorem jeszcze dzwonić na numer z aukcji.

Posted

Fobos jest w Hotelu na Paskach. Ja tam jestem regularnie bo mamy tam swoich 20 psów. W tym Fobosa, więc jak ktoś chętny to bardzo proszę mój nr: 604454834

Posted

Achaja napisał(a):
Fobos jest w Hotelu na Paskach. Ja tam jestem regularnie bo mamy tam swoich 20 psów. W tym Fobosa, więc jak ktoś chętny to bardzo proszę mój nr: 604454834

a ten Hotel na Paskach to u Ksery czy nie...bo się juz pogubiłam:oops:

a znajomy tej pani powinien pojechać z psiakiem do innego weta....chyba, ze ma gdzies, ze pies cierpi...

Posted

no powinien, powinien...tylko to chyba taki prosty facet...wet powiedział że jak jesteśmy w unii to nie mają prawa usypiać psów:crazyeye: i chyba facet uwierzył z tego co zrozumiałam:roll:

Posted

Nie wiem kto to jest Ksera. W każdym razie Fobos u niej nie jest. Ja tam zrobiłam literówkę. Fobos jest w hoteliku na Piaskach w Krakowie. U Maćka.

Posted

Achaja napisał(a):
Nie wiem kto to jest Ksera. W każdym razie Fobos u niej nie jest. Ja tam zrobiłam literówkę. Fobos jest w hoteliku na Piaskach w Krakowie. U Maćka.

acha...czyli był najpierw w Krakowie (nie wiem czy u Macka czy nie, bo nie chce mi się szukac - była afera i go stamtąd zabrano razem z innymi psami), potem był u Magdy - Ksery z TOZu krakowskiego (przynajmniej kiedys tam była), a teraz to widzę 4 przeprowadzka biedaka:placz::placz::placz:

czy on kiedyś znajdzie dom??????

Posted

Fobos został przeniesiony do Maćka w momencie gdy wydawało się, że będzie miał dom a Pan, który miał go adoptować i chciał odwiedzać go w hotelu miał bliżej na Łużcką niż do Ksery. Z adopcji jednak nic nie wyszło i Fobos został na Łużyckiej.

Dzowniła Pani w sprawie Fobosa (mam wrażenie że ta sama która pytała o niego kilka tygodni temu) ale nie zostawiła numeru więc nie mam jak oddzwonić. Wyślijcie mi przez pw jej numer. Zadzownię, z tym, że Fobos absolutnie nie może mieszkać w innymi psami.

• 1 month later...
Posted

Z nieznanego numeru zadzwoniła dziś do mnie kobieta, która nagrała się na sekretarce z informacją, że jutro przyjeżdża z Mazur po Fobosa. Z uwagi na zasterzeżony numer z którego dzwoniła nie miałam jak poinformować jej o tym, że psa nie dostanie bez wcześniejszej kontroli i ustalenia, że pasuje do Fobosa.

Czy jest to ktoś polecony i sprawdzony przez kogoś z Was? Czy ktokolwiek wie cokolwiek na temat tej Pani?

Posted

Frotka napisał(a):
Z nieznanego numeru zadzwoniła dziś do mnie kobieta, która nagrała się na sekretarce z informacją, że jutro przyjeżdża z Mazur po Fobosa. Z uwagi na zasterzeżony numer z którego dzwoniła nie miałam jak poinformować jej o tym, że psa nie dostanie bez wcześniejszej kontroli i ustalenia, że pasuje do Fobosa.

Czy jest to ktoś polecony i sprawdzony przez kogoś z Was? Czy ktokolwiek wie cokolwiek na temat tej Pani?

Dorotko - do mnie nikt nie pisał ani nie dzwonił w sprawie Foboska:shake:

Posted

Do mnie też nie. Mam nadzieję, że ta Pani nie jedzie specjalnie po Fobosa:cool3:. Gdyby okazała się do rzeczy to na Mazurach jest Achaja. Napewno nie odmówi, jeśli poprosimy ją o kontrolę tylko dobrze byłoby wiedzieć wcześniej co nieco o tej Pani.

Być może uda się załatwić duży artykuł o Fobosie.