Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyna nadal jest na tak, ale to nie ona opiekowałaby się psem. Babcia również jest na tak ale za kilka tygodni zostanie sama, bez wnuczki i musiałaby poradzić sobie o własnych siłach z Fobosem, co nie wydaje się możliwe, tym bardziej, że mieszka w bloku, a prawie wszyscy sąsiedzi mają psy. Nie wyobrażam sobie jak starsza osoba mogłaby mijać się z tymi psami na schodach i na spacerach, tak, żeby Fobos nie uszkodził ani psów ani ludzi (wystarczy że pociągnie tą panią i ją wywróci).

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

osoba która opiekuje się fobosem niech koniecznie napisze prośbę o kubrak dla niego tutaj:
http://www.dogomania.pl/forum/f938/cieple-zimowe-kubraki-dla-psow-bezdomnych-ktos-jeszcze-chetny-126514/

Posted

Na ile znam Kserę zabezpieczyła Fobosa przed mrozem ale dziękujemy za informację. Przekażę Kserze. Fobos miał piękny czerwony kubrak od ayla1 ale zaginął w poprzednim hotelu.

• 2 weeks later...
Posted

andzia, daj linka do allegro.
nie dam rady całego wątku przeczytać...jak do wieczora nie znajde asta bez allegro(ale takiego o którym duzo wiadomo) to zrobię to dodatkowe allegro foboskowi bo szkoda zeby się zmarnowało, a może akurat pomoże mu...

Posted

UWAGA!!!
dostałam taką wiadomość od basiaqk:

Dziś byłam na wizycie przedadopcyjnej w sprawie innego amstaffa. Tam w czasie rozmowy chętni pokazali mi różne psy z allegro, które ewentualnie by wzięli gdyby ta adopcja nie wyszła. Była ta Ajsi i Fobos. Pisałam już do Asta17. Niestety wyszło że są to ludzie niebezpieczni dla psów. Po prostu zwiazani z walkami psów. Poza tym dowiedzialam się, że źle traktują zwierzęta. W ich domu była bardzo duża rotacja i psy szybko znikają. Przestrzegam przed nimi.Są to ludzie z Tarnowa, dzwoni zazwyczaj dziewczyna Andżelika (mam bardzo młody głos). Jakby co mam numer telefonu więc gdyby się odezwali możemy porównać. Jeszcze raz przestrzegam bo szkoda cudnej suni.
Pozdr Basia