Magda 007 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Jak go widziałam wczoraj,to na sterroryzowanego nie wyglądał. Quote
florida_blue Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 o tak -my też widzielismy ciocie Madzie i Szczotke też. :razz: Fajna ta Szczotka, nawet miła, ale żebraczka z niej straszna - usiłowała wyłudzić od Izy chlebek ze smalcem, a Iza nie chciała sie podzielić. I jeszcze wczoraj dzwoniła ciocia Madzia wieczorem ze znalazła szczeniaczka z połamaną szczęką, pogryzionego... Ciocia Magda zawiozła małego do szpitala .... I jeszcze chciałem wam napisać ze pojechalismy z floridą i Matylda i ciocia Anią łapać jakiegoś collie, ale go nie bylo.... Za to znalezlismy młodą fajną sunie, florida wymiękła, samochód ruszał z przykościelnego parkingu - w środku pan z panią a z tyłu jakiś kudłaty piesek - i ta mała sunia starająca sie zajrzeć przez okno do nich, samochód ruszył a sunia za nim po ruchliwej ulicy - nie dogoniła go ... Biegała między samochodami i one trąbiły ... No i ciotki zgarneły ją do auta... I na koniec najważniejsze dla mnie - ciocia Matylda zawiozła nas do stajni i ie pozwolila mi wyjść a ja i tak wyskoczyłem z auta, bo mały jestem i florida mnie nie złapała - no i stało sie - dopadł mnie taki ogrooooomny pies, taki wielki był jak koń normalnie i mnie capnął ... Tak sie bałem strasznie - ale ciocia Matylda mnie uratowała na szczescie. I jeszcze mnie ciocia florida znowu wyzwała :-( Quote
Recommended Posts