Pusiakowa Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Pewnie ze jestesmy za :loveu::loveu::loveu: . To gdzie te fotki .? :eviltong: Quote
Rahl Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 No to macie fotasy:eviltong: Na spacerku było ok, tylko deszcz lał, ale to szczegół ;) Jeszcze na ogródku Tu też Niuch, niuch!;) Niuch!:loveu: Quote
Rahl Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 No złośnica, każe mi siadać!:mad: Znowu niuch niuch! Quote
Izabela124. Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 wItanko Widzilam mase slicznych fotek Ale piekny bannerek A jak go zrobilas? jak wycielas psiaka z fotki? Prosze o instrukcje Quote
Martunia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Śliczne zdjęcia. :loveu: Cały czas widzę, jak Bardo ma gdzieś jakąś gałązkę przyczepioną. :D Quote
Atkaaaa Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Sliczne foteczki! Pięny pies! U nas też sporo nowych :D Zapraszam... :) Quote
Rahl Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Izabela124. napisał(a):wItanko Widzilam mase slicznych fotek Ale piekny bannerek A jak go zrobilas? jak wycielas psiaka z fotki? Prosze o instrukcje Dziękujemy:loveu::loveu: Zaraz napiszę szczegółową instrukcję jak się robi banerek w programie photo filtre. Martunia napisał(a):Śliczne zdjęcia. :loveu: Cały czas widzę, jak Bardo ma gdzieś jakąś gałązkę przyczepioną. :D A no jak:diabloti: Jak się biega po polu to bez gałązek byłby cud :) Atkaaaa napisał(a):Sliczne foteczki! Pięny pies! U nas też sporo nowych :D Zapraszam... :) Witamy:multi: Dziękujemy, zaraz zobaczymy co tam macie w Waszej galerii:cool3: Quote
mago Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Hej Bardzo fajne fotki ale filmiki też :razz: Czy on sam sobie "odkręca" wodę do picia? Jest bardzo podobny do siostruni Buki :multi: oczywiście nie uwzględniając, że Buka ma skromniejsze ubranko. Pozdrawiamy i czekamy na więcej :lol: ps. chyba musisz wyrzucić zdjęcie węzełka na smyczy chyba, że on coś oznacza :evil_lol: Quote
Rahl Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 A więc oto instrukcja (pamiętaj żeby nie zamykać tych obrazków wszystkich!) 1. Włącz program photo filtre.(:evil_lol:) 2. Poszukaj interesującego Cię tła (1. pamiętaj 500x100px)(2. Często musisz zajrzeć do netu po tło) 3. Wybierz obrazki, które mają być na banerku. 4. Zmniejsz obrazki, które chcesz aby się zmieściły na banerku lub w części (1. u mnie jest to ok. 200x150 px...) (2. jeśli nie wiesz jak się zmniejsza, pisz) 5. Teraz najtrudniejsze- wytnij interesujące Cię rzeczy. (teraz dam screnny) a. poszukaj oznaczenia wielokąta b. Zacznij spokojnie i dokładnie objeżdżać tym wielokątem interesującą rzecz, aby powstało takie coś c. Dajesz kopiuj i wklejasz tą wyciętą rzecz na tło Kiedy już wkleiliśmy wykonaliśmy prawie całe zadanie. Jeśli chcesz, aby kontury obrazka nie były takie ostre, po prawej stronie ( w tym menu gdzie wielkokąt) jest taka kropelka. Klikasz w nią i objeżdżasz kontury psa. Potem najwyżej możemy dać jeszcze jakiś napis. Efekt całego zadania: JEŚLI COŚ JEST NIEZROZUMIAŁE, PISAĆ. Wiem, że nie każdy może zrozumieć mój sposób pisania. Quote
Rahl Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 mago napisał(a):Hej Bardzo fajne fotki ale filmiki też :razz: Czy on sam sobie "odkręca" wodę do picia? Jest bardzo podobny do siostruni Buki :multi: oczywiście nie uwzględniając, że Buka ma skromniejsze ubranko. Pozdrawiamy i czekamy na więcej :lol: ps. chyba musisz wyrzucić zdjęcie węzełka na smyczy chyba, że on coś oznacza :evil_lol: Dziękujemy:loveu: Tą wodę to my mu odkręcamy, on tylko o nią szczeka:cool3: A z tym zdjęciem to chciałam uwzględnić, że Barduśkowi strasznie się przyczepiają gałązki do sierści, ale wyszło na to, że zrobiło się zdjęcie węzełka :lol::roll::razz: Również pozdrawiamy :) Już za tydzień mają nam oddać aparat więc jak oddadzą, przygotujcie się na mase fotasów. Jutro Bardo będzie wywieziony w pole więc też mu porobie zdjęcia, ale jak biega ;) Tylko, że jutrzejsze to jeszcze komórkowe, ale chyba da się wytrzymać, nie?:cool3: Quote
agaciaaa Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Cześć :) Asia&gordonisko napisał(a):Przepraszam, że piszę już trzeci post z rzędu, ale jest pewna sprawa - czy Wy też macie taki problem jak ja? Zapewniam, że byłam zalogowana jako Asia&gordonisko Też mi sie tak zdarzało. Widziałam fotki :loveu: I dziekuje za instrukcje robienia bannerka, wprawdzie to nie ja o nią prosiłam, ale przy okazji skorzystam i spróbuje swoich sił ;) Quote
Rahl Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 agaciaaa napisał(a):Cześć :) Też mi sie tak zdarzało. Widziałam fotki :loveu: I dziekuje za instrukcje robienia bannerka, wprawdzie to nie ja o nią prosiłam, ale przy okazji skorzystam i spróbuje swoich sił ;) Dziękujemy:cool3: Próbuj, próbuj :lol: Teraz to ja mam dylemat- który wziąć- ten co zrobiłam w czasie robienia instrukcji czy ten z niebieskim tłem kilka stron wcześniej:razz:? Quote
Rahl Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 No i właśnie mam dylemat... O wiem- zrobię nowy:diabloti: Quote
agaciaaa Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Świetny pomysł :lol: przy okazji sobie poćwiczysz ;) tylko koniecznie pochwal sie rezultatem :) Quote
Rahl Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 No to już się chwalę:diabloti: Nadaje się? Kurcze, wydaje mi się, że zrobiłam za mocne kropelkowanie, nie? I wydaje mi się, że zamiast seter mogłam napisać gordon:roll: Chyba zrobię jeszcze raz:roll: Quote
agaciaaa Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 No troszke za mocno rozmazany jak na mój gust ;) poza tym zjadłaś "r" w imieniu ;) Quote
Rahl Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 agaciaaa napisał(a):No troszke za mocno rozmazany jak na mój gust ;) poza tym zjadłaś "r" w imieniu ;) a no właśnie:mad: No tak to już ze mną jest jak to tej pory siedze na kompie, robię nowy, do skutku:mad::diabloti: O- do trzech razy sztuka:cool3: Quote
Rahl Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Chyba teraz już lepiej:roll::cool3: Zaraz spadam :sleep2::sleeping: Dobranoc:loveu: Quote
Martunia Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Śliczny jest ten bannerek. :loveu: Ja też muszę popróbować jakieś porobić, może mi się kiedyś uda. :lol: Tak w ogóle to witam z rana! :loveu: Quote
Recommended Posts