Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia&gordonisko napisał(a):

EDIT: wniedziele nie mogłabym wstawić bo na zlot wyjeżdżam ;]
Właśnie dlatego Cię pośpieszałam, bo jakbyś nie zdążyła, to w niedzielę nie zdążysz i ty, i ja, bo mnie nie będzie. :cool3: To czekam. :diabloti:

Posted

Hej :)
Pozwólcie, że zdjęcia będą za 15 minut, bo akurat bateria padła i muszę ją podładować.
Co prawda, nowej karty jeszcze nie ma, tata mówi że jutro na serio już będzie, bo pracuje tylko do 15 :lol: (dzisiaj wrócił o 21...)
Ale przejdźmy do czego innego... otóż Bardo dzisiaj po raz pierwszy (lekko, no ale) pogryzł się...Aczkolwiek wina była Kaji, suczy histeryczki :roll:
NO a więc to było tak.
Siedzieliśmy z Bardem z tyłu na tarasie, kiedy to zobaczyliśmy Kaję chodzącą po naszym ogrodzie (jak ona się tam dostała to już nie chcę wiedzieć). Bardo od razu wstał i ją przepędził, no ale ta się zatrzymała przy płocie i zaczęła szczekać, to Bardo też szczeknął... no i w końcu Kajka go chapnęła, (ale mocno, bo znaleźliśmy na nosie Barda dwie rany :shake:) a ten jej... oddał :crazyeye: (Nigdy jeszcze tego nie zrobił, więc zdziwiłam się z mamą...) Wtedy ona się skuliła i uciekła do siebie (furtka była otwarta do niej)...

No ale Barduś bronił swojego terenu :cool3: Mam nadzieję, że dalej lubi inne psy :roll: Bo co by było na zlocie :-( Mam nadzieję, ze znowu jest to głupi wymysł spowodowany przerażeniem, zdziwieniem...

Posted

Czekamy w takim razie na tą długo oczekiwaną kartę oraz zdjęcia. ;)
Ooo Bardo jak wiernie pilnuje swojego terenu! Normalnie pies obronny! :cool3: Mam tylko nadzieję, że szybko zagoją się rany Bardowi. :kciuki:

Posted

[quote name='Martunia']Czekamy w takim razie na tą długo oczekiwaną kartę oraz zdjęcia. ;)
Ooo Bardo jak wiernie pilnuje swojego terenu! Normalnie pies obronny! :cool3: Mam tylko nadzieję, że szybko zagoją się rany Bardowi. :kciuki:
He he :lol::lol:
Zdjęcia obiecałam, to dam :) (rodzice kazali mi zejść z kompa i musiałam poczekać aż wszyscy posną :D )
Co prawda tylko Tyśka bo ona nocuje u mnie :) a nie chciałam budzić innych :)

cdn

Posted

:razz:[quote name='Martunia']Śliczna Tysia. :loveu: Jak Ty ją możesz tak męczyć aparatem o takiej późnej godzinie. :shake: :eviltong: Ładnie też i Ty wyszłaś. :)

[quote name='Kinia']Nareszcie fotki:)
Fajne;)
I super wyszłaś:)

[quote name='Acctiually']Ślicznotka z Tyśki:loveu:
A gdzie Bardo?:D
ładnie wyszłaś!:)

[quote name='Iza13']http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/001.jpg
Aleee ona ma oki :lol:

[quote name='agaciaaa']Śliczna Tyśka :loveu: Ty też ;)
Dziękujemy

Posted

Martunia napisał(a):
Ale biega z tym patykiem. :cool3: I jak się otrzepuje. :lol:

:lol::lol:

EDIT: Zapomniałam napisAć
Jest nowa kara pamięci :multi:
Ani razu się nie zablokowała :)