Martunia Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 No dziś pogoda piękna. :loveu: Ale szczęściara. ;) Też bym tak chciała, u mnie zależy od jednej oceny, z której kompletnie nie wiem, co dostanę. Jak 5 to pasek, jak 4 to kicha. :razz: Quote
Rahl Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Martunia napisał(a):No dziś pogoda piękna. :loveu: Ale szczęściara. ;) Też bym tak chciała, u mnie zależy od jednej oceny, z której kompletnie nie wiem, co dostanę. Jak 5 to pasek, jak 4 to kicha. :razz: Aha :) No to jak najbardziej życzę Ci piątaki ;) Quote
Rahl Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Wymagająca :shake::shake: :diabloti::diabloti: Jeśli zdążę przed skapnięciem się rodziców która godzina to coś dam :diabloti: Quote
Martunia Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Dodawaj! :D [SIZE="1"]PS. Znalazłam Cię na nk. :cool1: Bo w profilu dogmaniaków napisałaś, że to Ty. :evil_lol: Mogę Cię dodać? ;) Quote
Rahl Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Dobra, skapnęli się, że jest 22.30 to daję 5 fotosów i mykam :eviltong: :loveu::loveu::loveu:Dobranoc:loveu::loveu::loveu: Quote
Rahl Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='Martunia']Dodawaj! :D PS. Znalazłam Cię na nk. :cool1: Bo w profilu dogmaniaków napisałaś, że to Ty. :evil_lol: Mogę Cię dodać? ;) Spoko, spoko, dodaj ;) Quote
agaciaaa Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Wymagająca :shake::shake::diabloti: No co :roll: :evil_lol: Zazdroszcze wycieczki ;) a masz jakaś wycieczkową fotke, na której Ty jesteś? ;) Quote
Martunia Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [SIZE="1"]Wysłałam zaproszenie! :multi: Ładne zdjęcia. :) Czekamy na następne. :D Quote
Rahl Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 agaciaaa napisał(a):No co :roll: :evil_lol: Zazdroszcze wycieczki ;) a masz jakaś wycieczkową fotke, na której Ty jesteś? ;) Hi hih :lol: Owszem, Mam :) jeśli zdążę, to zaraz wstawię, ale już powoli sytuacja robi się napięta... :roll: Quote
Rahl Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='Martunia']Wysłałam zaproszenie! :multi: Ładne zdjęcia. :) Czekamy na następne. :D Daję moje jeszcze i koniec bo rozice ciągle się upominają :roll: [quote name='Martunia']Post mi hopnął, łeeee. :razz: ech... która to ja :PP ? Quote
agaciaaa Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 http://i29.tinypic.com/2zfjzwn.jpg noooo świetnie wyszłaś :cool3: :evil_lol: Ja wiem, która :multi: ;) Quote
Rahl Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='agaciaaa']http://i29.tinypic.com/2zfjzwn.jpg noooo świetnie wyszłaś :cool3: :evil_lol: Ja wiem, która :multi: ;) Hi hi ;) [quote name='Martunia']Ja też wiem! :multi: [quote name='Acctiually']A ja też wiem!!:) Jak tak piszecie, ze wiecie, to ktora to ja ?:diabloti: Quote
Rahl Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Martunia napisał(a):Druga od góry od prawej. :eviltong: Brawo :D :diabloti: agaciaaa napisał(a):Czesc :multi: heeeeeloł!! Quote
Rahl Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 chcecie jeszcze zdjęcia? :razz: ;);)bo mam jeszcze z 3miasta i Malborka :lol: Quote
Rahl Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 agaciaaa napisał(a):No pewnie że chcemy!! :) No to dam tylko muszę zresetować kompa bo mi się nie chce nic skopiować :-( Quote
Iza. Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Hej :multi: Widziałam zdjecia z wycieczki Czekam na następne :eviltong: Quote
Martunia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Kcemy kcemy! :multi: [SIZE="1"]Muszę Ci coś głupiego powiedzieć. :evil_lol: Jakiś Kacper B. (jest w Twojej klasie, widziałam na nk, dobrze mówię? ;)), zaprasza mnie do znajomych. Ja się pytam dlaczego, a on mnie obrażać zaczyna. :lol: Quote
Recommended Posts