Rahl Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):Mi sie nie pokazuja .. :placz: Tyko same krzyzyki :( . Mi też się nic nie pokazuje :placz: Quote
Pusiakowa Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Mi też się nic nie pokazuje :placz: chyba wiem dlaczego ... bo ladowalas no fotosiku , ja raz tez z photobucketa zmienilam na fotosika i sie nie pokazywalo wcale!. a jak na photo to pokazywalo!. Chyba musisz zrobic na photobuckecie . Quote
Pimpek Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Cześć ^^ Oj, szkoda z tymi zębami...Mam nadzieję że za parę godzin zobaczę tu twój post typu: "rodzice kupili Bardowi aparat na Dzień Dziecka!" XD Quote
Rahl Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='Izabela124.']Hej Mi też fotki się nie wyświetlają ech ;/ [quote name='Martunia']Nie wyświetlają mi sie zdjęcia. :-( [quote name='Pimpek']Cześć ^^ Oj, szkoda z tymi zębami...Mam nadzieję że za parę godzin zobaczę tu twój post typu: "rodzice kupili Bardowi aparat na Dzień Dziecka!" XD nie zobaczysz takowego :( [quote name='Selket']Cześć :loveu: Z okazji Dnia Dziecka :oops: Dziękuję bardzo :loveu: [quote name='agaciaaa']Ja też nie widze ani jednej fotki :shake: ech :( [quote name='Martynia&Pusio']chyba wiem dlaczego ... bo ladowalas no fotosiku , ja raz tez z photobucketa zmienilam na fotosika i sie nie pokazywalo wcale!. a jak na photo to pokazywalo!. Chyba musisz zrobic na photobuckecie . Dziękuję za szczegółowe wytłumaczenie :diabloti: Na dzień dziecka dostałam książkę "Marley i ja" :) teraz zdjęcia ładuję na tinypic :) Toruń teraz się wyświetlają? (mi tak :) ) potem dam więcej bo idę na dwór - piękniasta pogoda! :) Quote
Martunia Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 No piękniasta, gorąco jak w piekle. :roll: Ładnie tam było w Toruniu. :) Quote
Rahl Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='Martunia']No piękniasta, gorąco jak w piekle. :roll: Ładnie tam było w Toruniu. :) Na bielanach lekki wiaterek więc przyjemnie :) a no ładnie :) cd Torunia cdn ;] Quote
Pusiakowa Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Ladnie tam w Toruniu :loveu: . Teraz sie wyswietlaja ;) . Quote
Martunia Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 No u mnie również lekki wiaterek powiewa. :loveu: Ale jutro ma być deszcz. :razz: Quote
Rahl Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):Ladnie tam w Toruniu :loveu: . Teraz sie wyswietlaja ;) . a no ładnie :) To sie ciesze; ] Martunia napisał(a):No u mnie również lekki wiaterek powiewa. :loveu: Ale jutro ma być deszcz. :razz: :loveu::loveu: O nie! Asia nie lubia deszczu :placz: Quote
Martunia Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Ja też nie lubieć deszczu. :placz: One są be! :-( Mam nadzieję, że prognozy się mylą. :cool3: Quote
Rahl Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Martunia napisał(a):Ja też nie lubieć deszczu. :placz: One są be! :-( Mam nadzieję, że prognozy się mylą. :cool3: He he :) ja też mam taką nadzieję :) Quote
Rahl Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Na poprzedniej stronie Zdjęcia z wycieczki:) Quote
Pusiakowa Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 A u nas ni ma byc deszcz :multi::multi::multi: Quote
Martunia Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 No właśnie, nie ma deszczu! :multi: Wiedziałam, że się pomylą. :) Co u Was? :loveu: Quote
Rahl Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Ale supeer! Deszcza ni ma :loveu: Cieplutko, a jednocześnie milusi wiaterek :lol: Co u mnie? Jeżeli prognozy ocen się sprawdzą to będę miała 5.1 Na razie mam z kilku przedmiotów wystawione dlugopisem i idzie wszystko OK :) Jutro jeszce walczę z panem od muzy o 6... Byłoby 5.2 :) No cóż, trzymajcie kciukasy :D Quote
Rahl Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 agaciaaa napisał(a):Super fotki z Torunia, ładnie tam :) Taaaak :) Toruń bardzo mi się podobał :) Ale nie wiem czemu, najbardziej Sopot :) ( z którego zdjęć za wiele nie mam bo bateria tam padła :roll:) :) Quote
Rahl Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 I znowu hopają... Zła jestem na te posty :shake: Quote
Recommended Posts