Martunia Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Witam w ten jakże piękny i ciepły dzień. :loveu: Quote
agaciaaa Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Cześć :multi: to trzymam kciuki za Platynke :kciuki: Asia&gordonisko napisał(a):Dzięki za info , bo inaczej bym Ci nie odpisała :| Tak myślałam, że nawet nie zauważysz mego posta ;) Kiedy będą fotki? :razz: :loveu: Quote
Rahl Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Martunia napisał(a):Witam w ten jakże piękny i ciepły dzień. :loveu: Ja także :loveu: agaciaaa napisał(a):Cześć :multi: to trzymam kciuki za Platynke :kciuki: Tak myślałam, że nawet nie zauważysz mego posta ;) Kiedy będą fotki? :razz: :loveu: Hej ;) Trzymaj, trzymaj :roll: Miałaś wyczucie :eviltong: Fotki? Może dzisiaj... :lol: Zobaczę :razz: Quote
Izabela124. Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 HEjka Ale slicznie wyszlas. A Platynka zobaczysz, szybko wyzdriwieje Quote
Rahl Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Izabela124. napisał(a):HEjka Ale slicznie wyszlas. A Platynka zobaczysz, szybko wyzdriwieje Dzięks... Dzięki za pocieszenie Quote
Martunia Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Dobry wieczór. :cool3: Kiedy jakieś foty? :D I co tam u Was? :loveu: Quote
Magot Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Hej:loveu: Ale Platynka śmiesznie wygląda w tym 'wdzianku' :evil_lol::loveu: A jak z Bardusiem Ci do twarzy:loveu::cool3: Quote
Rahl Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Martunia napisał(a):Dobry wieczór. :cool3: Kiedy jakieś foty? :D I co tam u Was? :loveu: magda_drakkar napisał(a):Hej:loveu: Ale Platynka śmiesznie wygląda w tym 'wdzianku' :evil_lol::loveu: A jak z Bardusiem Ci do twarzy:loveu::cool3: Dzięń Dąbry :loveu: Nareszcie dgm mi się włączyło! Już nie mogłam wejść Ale odkryłam sposób, który mam nadzieję, że działa :roll: Quote
Pusiakowa Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Witam :) . O co chodzi .?! Jaka rana ?!?! :crazyeye: Fajnie w tym kubraku wyglada http://img376.imageshack.us/img376/6983/itakieitakie195pc0.jpg :loveu: . A to jest na ogródku czy na spacerku .? :razz: Quote
Rahl Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Witam :) . O co chodzi .?! Jaka rana ?!?! :crazyeye: Fajnie w tym kubraku wyglada http://img376.imageshack.us/img376/6983/itakieitakie195pc0.jpg :loveu: . A to jest na ogródku czy na spacerku .? :razz: Dzień dogowy :loveu: Rana po operacji którą Platyna sobie rozlizała :roll: Jakoś na żywo lepiej jej bez kubraczka ;) :lol: Oczywicho, że na 'ogródku' :p Quote
Pusiakowa Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Witancio Asiolciu :loveu: . Ojej . :-( Bidacek :-( Quote
Rahl Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):Witancio Asiolciu :loveu: . Ojej . :-( Bidacek :-( Selket napisał(a):Witanko :multi: :multi: Hejo :loveu: Quote
Martunia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Nareszcie dgm mi się włączyło! Już nie mogłam wejść Ale odkryłam sposób, który mam nadzieję, że działa :roll: Zdradzisz mi? :cool3: Quote
agaciaaa Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Cześć :multi: coś dawno fotek nie było :razz: :diabloti: Quote
Martunia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Dołączam się. ;) Tak dawno fotek nie było! :mad: Quote
Rahl Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Martunia napisał(a):Zdradzisz mi? :cool3: Daję zapamiętaj moje logowanie i po sprawie ;D (pisałam o tym na wątku) agaciaaa napisał(a):Cześć :multi: coś dawno fotek nie było :razz: :diabloti: Izabela124. napisał(a):hejka No wlasnie o fotki prosimy Martunia napisał(a):Dołączam się. ;) Tak dawno fotek nie było! :mad: Martynia&Pusio napisał(a):I ja ! I ja ! :diabloti: :razz: . Zaraz, zaraz...! Muszę znaleźć kabelek od aparatu, zgrać je na fotobuketa... Quote
Rahl Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 No już macie... najpierw z ogródka wczorajsze początek wczorajszego spaceru cdn Quote
Rahl Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Kurde :( Prawie wszystkie wcozrajsze foty wyszły zamazane :( cdn :( Quote
Recommended Posts