Rahl Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 agaciaaa napisał(a):Niestety nie mój :eviltong: :loveu: Bo pewnie bede pracować w wakacje :cool3: Ahaaa :razz: To szkoda, chętnie bym Was poznała ;) Quote
Rahl Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Izabela124. napisał(a):Hejka Widze drugiego maniaka wody po Bobim na zlocie się na pewno zgrają i będą razem plywac ;] Quote
Izabela124. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):na zlocie się na pewno zgrają i będą razem plywac ;] Na pewno A my razem z nimi:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Rahl Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Izabela124. napisał(a):Na pewno A my razem z nimi:evil_lol::evil_lol::eviltong: Jak będzie ciepło i będzie można się kąpać - czemu nie?;) Quote
Izabela124. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Jak będzie ciepło i będzie można się kąpać - czemu nie?;)Tylko jeszcze musisz nauczyc mnie pywac:eviltong::evil_lol: Quote
Rahl Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Izabela124. napisał(a):Tylko jeszcze musisz nauczyc mnie pywac:eviltong::evil_lol: Spoko:eviltong::eviltong::cool1: Quote
Izabela124. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Spoko:eviltong::eviltong::cool1:Serio, nauczysz?:razz: :multi::multi::multi: Bede wdzieczna Quote
Rahl Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Izabela124. napisał(a):Serio, nauczysz?:razz: :multi::multi::multi: Bede wdzieczna Nauczę, bo ja pływam bardo dobrze, ale dużo zależy od ucznia tzn. czy jest chętny do nauki czy nie :diabloti: Quote
Izabela124. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Nauczę, bo ja pływam bardo dobrze, ale dużo zależy od ucznia tzn. czy jest chętny do nauki czy nie :diabloti:Ja bardzo chetna do nauki:loveu::loveu: Quote
Rahl Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Izabela124. napisał(a):Ja bardzo chetna do nauki:loveu::loveu: To wspaniale:loveu: Quote
Rahl Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko koteczku Co u ciebie slychac? hej ;) a dobrze wszystko :) Quote
Rahl Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Jak dowiem się gdzie jest aparat, jak odrobię lekcje, jak znajdę kabelek do aparatu :grins: Quote
Rahl Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Zdjęcia, zdjęcia... Ja i Bardo ( ja po lekcjach w mundurku szkolnym...) ojoj.. Asi głowę ucieło :crazyeye::crazyeye::evil_lol: Platyna musi chodzić znowu w kubraczku, bo rozlizała sobie ranę i nieładnie ta rana wyglądała :placz::mad: KURDE :angryy: photobucket nie dziala, imageszak tez nie! :angryy::angryy: Cud ze na wrzucie zaladowalam filmik:angryy: http://gordis.wrzuta.pl/film/7Q5BMDokHi/ Quote
Rahl Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Acctiually napisał(a):Ślicznie wyglądacie:loveu: U biedna Platynka:( Dzięki ;] A maleńka biedna, biedna, ale sama sobie narobiła :mad: Quote
Martunia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Witam. :) Ślicznie z Bardem wyszłaś na zdjęciach. :) Ojej, szkoda mi Platynki. :( Mam nadzieję, że będzie niedługo wszytsko dobrze. ^^ Wymiziaj zwierzaki ode mnie. :D :loveu: Quote
agaciaaa Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Asiu, śliczna z Ciebie dziewczyna :) http://img376.imageshack.us/img376/6983/itakieitakie195pc0.jpg śmiesznie Platynka wygląda w kubraczku ;) Mam nadzieje, że wszystko ładnie jej sie zagoi. Quote
Rahl Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Martunia napisał(a):Witam. :) Ślicznie z Bardem wyszłaś na zdjęciach. :) Ojej, szkoda mi Platynki. :( Mam nadzieję, że będzie niedługo wszytsko dobrze. ^^ Wymiziaj zwierzaki ode mnie. :D :loveu: Hej ;] Dzięki Mi też jej szkoda :-( Wymiziam :lol: Quote
agaciaaa Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Mego posta przesunęło na poprzednią strone :roll: :razz: Quote
Rahl Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 [quote name='agaciaaa']Asiu, śliczna z Ciebie dziewczyna :) http://img376.imageshack.us/img376/6983/itakieitakie195pc0.jpg śmiesznie Platynka wygląda w kubraczku ;) Mam nadzieje, że wszystko ładnie jej sie zagoi. Dziękuję :oops: Też mam nadzieję, że ładnie się zagoi :roll: Jutro albo pojutrze jedziemy na wizytę kontrolną z Platynką, oby nie było już żadnych problemów :roll: Mego posta przesunęło na poprzednią strone :roll: :razz: Dzięki za info , bo inaczej bym Ci nie odpisała :| Quote
Rahl Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Selket napisał(a):Dzień dobry przyszłam powiedzieć :evil_lol: hej ;] :loveu: Quote
Recommended Posts