Pusiakowa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Asia&gordonisko napisał(a): Hyyym... pisałam, że nie uchwyciłam tego momentu, bo padła karta :roll: Moja Kochana :loveu:. Przeciez wiem :P . Ale Kiedy indziej [!] . Np. Dzis ;). Quote
Rahl Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):Moja Kochana :loveu:. Przeciez wiem :P . Ale Kiedy indziej [!] . Np. Dzis ;). właśnie się wybieram z Bardonem :) oby karta nie padła :-x:-x Quote
Martunia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):hyym... jakby Ci wytłumaczyć miejsce obwodnicy... Ona będzie przebiegała za parkiem handlowym Bielany... Za tym parkiem handlowym są nasze tereny do spacerków :-( No to czekamy na foteczki. :cool3: Hmm... jakoś nie kojarzę tego miejsca, bo nie byłam w tych Bielanach... Jestem jakiś market niedaleko? Może będę wiedziała. Quote
Rahl Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Martunia napisał(a):No to czekamy na foteczki. :cool3: Hmm... jakoś nie kojarzę tego miejsca, bo nie byłam w tych Bielanach... Jestem jakiś market niedaleko? Może będę wiedziała. Hym... jest tam w tym parku handlowym tesco, auchan, Ikea, castorama... Kfc, McDonald... pizza hat :roll: Sporo tego :eviltong: Selket napisał(a):Witanko :multi: witanko :multi: Quote
Martunia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Hym... jest tam w tym parku handlowym tesco, auchan, Ikea, castorama... Kfc, McDonald... pizza hat :roll: Sporo tego :eviltong: A no to już wiem, gdzie to jest. ;) Szkoda, że nowa obwodnica będzie, takie fajne miejsce do spacerków miał Bardo. :-( A tak w ogóle... kiedy fotki? :cool3: Quote
Rahl Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Martunia napisał(a):A no to już wiem, gdzie to jest. ;) Szkoda, że nowa obwodnica będzie, takie fajne miejsce do spacerków miał Bardo. :-( A tak w ogóle... kiedy fotki? :cool3: Kiedy fotki.......... Bardo był na spacerku, porobiłam zdjęcia, ale...:-( pod koniec uciekł:angryy: szukałam go pół godziny [to i tak mało:roll:] :angryy::angryy: Quote
Martunia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ojej, to straszne. :( Ale się znalazł? ;) Musisz też nam dać te obiecane fotki z bażantami. :cool3: Quote
Rahl Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Martunia napisał(a):Ojej, to straszne. :( Ale się znalazł? ;) Musisz też nam dać te obiecane fotki z bażantami. :cool3: Znalazł, znalazł ;) Dzisiaj nie było bażantów (znaczy były, ale wytropił je w wielkich chaszczach i nie mogłam zrobić zdjęć), sarenka jedna była i to w dodatku przebiegła ze trzy metry przede mną, ale mam taki refleks, że jak była 20 m ode mnie to dopiero podniosłam aparat do zrobienia zdjęcia:roll::oops:... zajączka dzisiaj nie byłob :D Już zgrywam zdjęcia, ale mam w domu problemy... mama zobowiązała się wysłać jakiś ważny dokument przez e-maila, ale komputer piotrka [brata] a dokładniej monitor siadł i nie mam jak zeskanować :roll: Zgubiły się sterowniki i na moim też się nie da... Windows Update nie może znaleźć tego sterownika 'u siebie':-( Oooooo! Mama znalazła sterownik! No to najpierw zeskanuję to, a potem dam zdjęcia :) Quote
Pusiakowa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Znalazł, znalazł ;) Dzisiaj nie było bażantów (znaczy były, ale wytropił je w wielkich chaszczach i nie mogłam zrobić zdjęć), sarenka jedna była i to w dodatku przebiegła ze trzy metry przede mną, ale mam taki refleks, że jak była 20 m ode mnie to dopiero podniosłam aparat do zrobienia zdjęcia:roll::oops:... zajączka dzisiaj nie byłob :D Już zgrywam zdjęcia, ale mam w domu problemy... mama zobowiązała się wysłać jakiś ważny dokument przez e-maila, ale komputer piotrka [brata] a dokładniej monitor siadł i nie mam jak zeskanować :roll: Zgubiły się sterowniki i na moim też się nie da... Windows Update nie może znaleźć tego sterownika 'u siebie':-( Oooooo! Mama znalazła sterownik! No to najpierw zeskanuję to, a potem dam zdjęcia :) ech .. :glaszcze: Szkoda ze nie zrobilas sarenki :placz: . Czekamy na fotki :loveu: . Ps: To dobrze ze chociaz sterowniki sie znalazly :) . Ps2: Dobrze ze Bardon sie znalazl ;) . Ps3:Co robicie .? :] Quote
Martunia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 No szkoda, że sarence zdjęcia nie zrobiłaś, ale co tam. ;) Czekamy na zdjęcia. :cool3: Quote
Rahl Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']ech .. :glaszcze: Szkoda ze nie zrobilas sarenki :placz: . Czekamy na fotki :loveu: . Już się zgryają foty :) będą za jakieś 10 minut ;) No szkoda, że sarence zdjęcia nie zrobiłaś, ale co tam. ;-) Czekamy na zdjęcia. :cool3: Zaraz będą :) Quote
Rahl Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 na razie dam tylko jedno zdjęcie, pozostałe się łądują (przeprzaszam za opóźnienie, ale wieczorem fotobukt odmówił posłuszeństwa:roll:) Quote
Rahl Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Jaki śliczny kiciuś dziękujemy :) nareszcie się załądowały :multi: (ale tylko 11 sie zrobło):eviltong: cdn ;) Quote
Rahl Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 część zdjęć na poprzedniej stronie :) kwiatusek:p cdn jak zdjęcia siem załądują :lol: Quote
Rahl Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='magda_drakkar']Śliczne 2 łóżkowce:loveu: hi hi :p :loveu::loveu: następne się łądują :) Quote
Rahl Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Zapraszam na filmik :D http://gordis.wrzuta.pl/film/pah3LpySoC/ no i zobaczcie, co sie dzieje z tym fotobuketem :roll: (zahostingowane na imageszaku) Quote
Martunia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Śliczne foteczki. :loveu: Jak się Bardo musiał wybiegać. :cool3: I jaki piękny zachód i fajna żabcia. :D Głupi photobucket. :mad: Quote
Rahl Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Martunia napisał(a):Śliczne foteczki. :loveu: Jak się Bardo musiał wybiegać. :cool3: I jaki piękny zachód i fajna żabcia. :D Głupi photobucket. :mad: Hejka :lol: Dzięki:loveu: A no gł€pi fotobuket, głupi Quote
Recommended Posts