Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

Posted

Asia&gordonisko napisał(a):

Hyyym... pisałam, że nie uchwyciłam tego momentu, bo padła karta :roll:

Moja Kochana :loveu:. Przeciez wiem :P .
Ale Kiedy indziej [!] .
Np. Dzis ;).

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martynia&Pusio napisał(a):
Moja Kochana :loveu:. Przeciez wiem :P .
Ale Kiedy indziej [!] .
Np. Dzis ;).

właśnie się wybieram z Bardonem :) oby karta nie padła :-x:-x

Posted

hyym... jakby Ci wytłumaczyć miejsce obwodnicy... Ona będzie przebiegała za parkiem handlowym Bielany... Za tym parkiem handlowym są nasze tereny do spacerków :-(

No to czekamy na foteczki. :cool3:
Hmm... jakoś nie kojarzę tego miejsca, bo nie byłam w tych Bielanach... Jestem jakiś market niedaleko? Może będę wiedziała.

Posted

Martunia napisał(a):
No to czekamy na foteczki. :cool3:
Hmm... jakoś nie kojarzę tego miejsca, bo nie byłam w tych Bielanach... Jestem jakiś market niedaleko? Może będę wiedziała.

Hym... jest tam w tym parku handlowym tesco, auchan, Ikea, castorama... Kfc, McDonald... pizza hat :roll: Sporo tego :eviltong:
Selket napisał(a):
Witanko :multi:

witanko :multi:

Posted

Hym... jest tam w tym parku handlowym tesco, auchan, Ikea, castorama... Kfc, McDonald... pizza hat :roll: Sporo tego :eviltong:

A no to już wiem, gdzie to jest. ;) Szkoda, że nowa obwodnica będzie, takie fajne miejsce do spacerków miał Bardo. :-(
A tak w ogóle... kiedy fotki? :cool3:

Posted

Martunia napisał(a):
A no to już wiem, gdzie to jest. ;) Szkoda, że nowa obwodnica będzie, takie fajne miejsce do spacerków miał Bardo. :-(
A tak w ogóle... kiedy fotki? :cool3:

Kiedy fotki.......... Bardo był na spacerku, porobiłam zdjęcia, ale...:-( pod koniec uciekł:angryy: szukałam go pół godziny [to i tak mało:roll:] :angryy::angryy:

Posted

Martunia napisał(a):
Ojej, to straszne. :( Ale się znalazł? ;)
Musisz też nam dać te obiecane fotki z bażantami. :cool3:

Znalazł, znalazł ;)
Dzisiaj nie było bażantów (znaczy były, ale wytropił je w wielkich chaszczach i nie mogłam zrobić zdjęć), sarenka jedna była i to w dodatku przebiegła ze trzy metry przede mną, ale mam taki refleks, że jak była 20 m ode mnie to dopiero podniosłam aparat do zrobienia zdjęcia:roll::oops:... zajączka dzisiaj nie byłob :D
Już zgrywam zdjęcia, ale mam w domu problemy... mama zobowiązała się wysłać jakiś ważny dokument przez e-maila, ale komputer piotrka [brata] a dokładniej monitor siadł i nie mam jak zeskanować :roll:
Zgubiły się sterowniki i na moim też się nie da... Windows Update nie może znaleźć tego sterownika 'u siebie':-(

Oooooo! Mama znalazła sterownik! No to najpierw zeskanuję to, a potem dam zdjęcia :)

Posted

Znalazł, znalazł ;)
Dzisiaj nie było bażantów (znaczy były, ale wytropił je w wielkich chaszczach i nie mogłam zrobić zdjęć), sarenka jedna była i to w dodatku przebiegła ze trzy metry przede mną, ale mam taki refleks, że jak była 20 m ode mnie to dopiero podniosłam aparat do zrobienia zdjęcia:roll::oops:... zajączka dzisiaj nie byłob :D
Już zgrywam zdjęcia, ale mam w domu problemy... mama zobowiązała się wysłać jakiś ważny dokument przez e-maila, ale komputer piotrka [brata] a dokładniej monitor siadł i nie mam jak zeskanować :roll:
Zgubiły się sterowniki i na moim też się nie da... Windows Update nie może znaleźć tego sterownika 'u siebie':-(

Oooooo! Mama znalazła sterownik! No to najpierw zeskanuję to, a potem dam zdjęcia :)

ech .. :glaszcze:
Szkoda ze nie zrobilas sarenki :placz: .
Czekamy na fotki :loveu: .
Ps: To dobrze ze chociaz sterowniki sie znalazly :) .
Ps2: Dobrze ze Bardon sie znalazl ;) .
Ps3:Co robicie .? :]

Posted

[quote name='Martynia&Pusio']ech .. :glaszcze:
Szkoda ze nie zrobilas sarenki :placz: .
Czekamy na fotki :loveu: .
Już się zgryają foty :) będą za jakieś 10 minut ;)

No szkoda, że sarence zdjęcia nie zrobiłaś, ale co tam. ;-)
Czekamy na zdjęcia. :cool3:

Zaraz będą :)

Posted

na razie dam tylko jedno zdjęcie, pozostałe się łądują (przeprzaszam za opóźnienie, ale wieczorem fotobukt odmówił posłuszeństwa:roll:)

Posted

Martunia napisał(a):
Śliczne foteczki. :loveu: Jak się Bardo musiał wybiegać. :cool3:
I jaki piękny zachód i fajna żabcia. :D
Głupi photobucket. :mad:

Hejka :lol:
Dzięki:loveu:
A no gł€pi fotobuket, głupi