Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hejka wszystkim!
Nie pisałam wam tego żeby nie robić zamieszania, ale Barduś przez ostatnie dwa tygodnie chorował... :(
Codziennie wymiotował a do tego miał chore uszy. Zanim wymiotował, byliśmy z nim u weta, który dał nam lek na uszy (jeśli dobrze pamiętacie, to rok temu też miał coś z uszami...), odrobaczył i zaszczepił. Właśnie po wecie się zaczęły wymioty. Możliwe, że to od tabletki na odrobaczanie.
Ale na szczęście już od 4 dni nie wymiotuje i tylko marzy żeby go wywieźć w pole.. :):)

Posted

świeże fotki sprzed 15 minut...
Oczywiście, zakładając, że dalej choruję na zaćmienie fotne fotki są ciemne :grins: (u mnie na kompie w ogóle nie widać pyszczka, ale wysłałam ewie żeby mi powiedziała i mówi, że Bardyk jest widoczny, więc wstawiam :multi:)

Posted

Koniec :):)...
dawno was tak nie rozpieszczałam fotkami :evil_lol:.
Doceńcie mój trud i wysiłek! :multi:

A co u mnie?
Jestem w Ic gimnazjum, z fajnym składem (czyt. będzie śmiesznie na lekcjach :evil_lol:) i wczoraj założyłam klasę mojej klasie na naszej-klasie... :evil_lol: Ale jak na razie tylko Aleksander (Sandra... ;-) ) się zapisał... :P

Posted

Ten pies zawsze ma taką minę... Wiecznie obrażony... no, może tylko na spacerach fafle latają w górę i w dół :evil_lol:

PS!!!! Na poprzedniej stronie fotki!!! Nie wierzysz?! Sprawdź! :evil_lol:

Posted

Powiem szczerze, że nie mogłam uwierzyć :evil_lol:. Ale weszłam i zobaczyłam, no i tym samym uwierzyłam :cool1:.
U mnie nie są tak ciemne, ale...Trochę ciemne. Jednak nie zminia faktu, że Pan Obrażalski wyszedł super :loveu:. No, no. Zaraz wchodzę do mojej cielakowej galerii zobaczyć co się dzieje i dać w końcu foty:roll:
Pozdrawiamy.

Posted

Widzicie! Minerva potwierdziła, że są foty! :multi: Teraz to już musicie wejść i zobaczyć... :P

Jak tylko dasz foty, to skomentuję... ;) (no chyba, że brat powróci i zawladnie kompem... :placz: )
Wooo!! Już 4 osoby (oczywiście łącznie z mła) wpisały się do mojej klasy, a do tego jeszcze dwóch gości.... :D:D Rekordy! :evil_lol: W sumie, patrząc na to, że założyłam klasę wczoraj... :razz:

Posted

gordonowa napisał(a):

A co u mnie?
Jestem w Ic gimnazjum, z fajnym składem (czyt. będzie śmiesznie na lekcjach :evil_lol:) i wczoraj założyłam klasę mojej klasie na naszej-klasie... :evil_lol: Ale jak na razie tylko Aleksander (Sandra... ;-) ) się zapisał... :P

Ja w Ia:diabloti:
Przenieśli wam wszystkich?
Bo u nas tylko do Bolka i Lolka <szkoła dla na prawdę debili :evil_lol:> dwójka i dwie dziewczyny do innej klasy, a tak to wszystkich mamy i 7 doszło:cool1:
Ładne fotki :loveu:

Posted

C&B napisał(a):
Ja w Ia:diabloti:
Przenieśli wam wszystkich?
Bo u nas tylko do Bolka i Lolka <szkoła dla na prawdę debili :evil_lol:> dwójka i dwie dziewczyny do innej klasy, a tak to wszystkich mamy i 7 doszło:cool1:
Ładne fotki :loveu:

U mnie większość osób jest z VIb, kilka z mojej poprzedniej klasy i kilka z VIc ;). No i jeden w ogóle nowy jakiś jest :eviltong::eviltong:
Dzięki :lol:
Minerva napisał(a):
To ja się pochwalę, że jestem w 1b :evil_lol: Też gimnazjum :cool3:.

No proszę, mamy A,B i C :lol::lol::evil_lol:.

Wiecie co, cud normalnie, brat do mnie podszedł i się zapytał: Chcesz na 10 minut kompa?

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: