Minerva Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Też sobie nie wyobrażam lubić matmy :shake:. Quote
Pusiakowa Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 NO ZEJDZCIE JUZ Z TEJ SZKOLY! :diabloti: Quote
Rahl Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 NIE zejdziemy! :multi: Bo to jest temat, o którym mogę rozmawiać godzinami, ale go nienawidzę.. :loveu: Quote
LadyK Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [CENTER]Weszłam, witam się i wychodzę :diabloti: Wakacje jeszcze są :eviltong:[/CENTER] Quote
Bewarka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Hah, z tym sie trzeba urodzić xD Mnie matma nudzi, aczkolwiek nie moge powiedzieć, że nie lubie :) Quote
Rahl Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Hejka wszystkim! Nie pisałam wam tego żeby nie robić zamieszania, ale Barduś przez ostatnie dwa tygodnie chorował... :( Codziennie wymiotował a do tego miał chore uszy. Zanim wymiotował, byliśmy z nim u weta, który dał nam lek na uszy (jeśli dobrze pamiętacie, to rok temu też miał coś z uszami...), odrobaczył i zaszczepił. Właśnie po wecie się zaczęły wymioty. Możliwe, że to od tabletki na odrobaczanie. Ale na szczęście już od 4 dni nie wymiotuje i tylko marzy żeby go wywieźć w pole.. :):) Quote
Martunia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Hej :D Oj, biedny Barduś... Cieszę się, że już lepiej :) Quote
Izabela124. Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/fotoski/asioweobrazy490.jpg błotniak pospolity:evil_lol: Quote
Rahl Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 świeże fotki sprzed 15 minut... Oczywiście, zakładając, że dalej choruję na zaćmienie fotne fotki są ciemne :grins: (u mnie na kompie w ogóle nie widać pyszczka, ale wysłałam ewie żeby mi powiedziała i mówi, że Bardyk jest widoczny, więc wstawiam :multi:) Quote
Rahl Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 I fotki z moich urodzin ;) (20.08) Ewa (efciq) i Aleksander... :D:D Quote
Rahl Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Koniec :):)... dawno was tak nie rozpieszczałam fotkami :evil_lol:. Doceńcie mój trud i wysiłek! :multi: A co u mnie? Jestem w Ic gimnazjum, z fajnym składem (czyt. będzie śmiesznie na lekcjach :evil_lol:) i wczoraj założyłam klasę mojej klasie na naszej-klasie... :evil_lol: Ale jak na razie tylko Aleksander (Sandra... ;-) ) się zapisał... :P Quote
Efciq Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Hej, hej hej! ja też sie zapisałam :P ale jako gość :P fajny Barduś :loveu: http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/fotoski/fots003.jpg ale sie nam udało :P xD :D Quote
Rahl Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Ten pies zawsze ma taką minę... Wiecznie obrażony... no, może tylko na spacerach fafle latają w górę i w dół :evil_lol: PS!!!! Na poprzedniej stronie fotki!!! Nie wierzysz?! Sprawdź! :evil_lol: Quote
Minerva Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Powiem szczerze, że nie mogłam uwierzyć :evil_lol:. Ale weszłam i zobaczyłam, no i tym samym uwierzyłam :cool1:. U mnie nie są tak ciemne, ale...Trochę ciemne. Jednak nie zminia faktu, że Pan Obrażalski wyszedł super :loveu:. No, no. Zaraz wchodzę do mojej cielakowej galerii zobaczyć co się dzieje i dać w końcu foty:roll: Pozdrawiamy. Quote
Rahl Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Widzicie! Minerva potwierdziła, że są foty! :multi: Teraz to już musicie wejść i zobaczyć... :P Jak tylko dasz foty, to skomentuję... ;) (no chyba, że brat powróci i zawladnie kompem... :placz: ) Wooo!! Już 4 osoby (oczywiście łącznie z mła) wpisały się do mojej klasy, a do tego jeszcze dwóch gości.... :D:D Rekordy! :evil_lol: W sumie, patrząc na to, że założyłam klasę wczoraj... :razz: Quote
Martunia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Hej :) Fajne zdjęcia, te z Bardem trochę ciemne :( Ale i tak fajne :D Noo to fajnie, że jesteś zadowolona z klasy ^^ Quote
LadyK Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/fotoski/fots010.jpg :loveu::loveu: Quote
Rahl Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 A dzień dobry, dzień dobry :razz:. Dziękuję wszystkim... :) Quote
C&B Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 gordonowa napisał(a): A co u mnie? Jestem w Ic gimnazjum, z fajnym składem (czyt. będzie śmiesznie na lekcjach :evil_lol:) i wczoraj założyłam klasę mojej klasie na naszej-klasie... :evil_lol: Ale jak na razie tylko Aleksander (Sandra... ;-) ) się zapisał... :P Ja w Ia:diabloti: Przenieśli wam wszystkich? Bo u nas tylko do Bolka i Lolka <szkoła dla na prawdę debili :evil_lol:> dwójka i dwie dziewczyny do innej klasy, a tak to wszystkich mamy i 7 doszło:cool1: Ładne fotki :loveu: Quote
Minerva Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 To ja się pochwalę, że jestem w 1b :evil_lol: Też gimnazjum :cool3:. Quote
Rahl Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 C&B napisał(a):Ja w Ia:diabloti: Przenieśli wam wszystkich? Bo u nas tylko do Bolka i Lolka <szkoła dla na prawdę debili :evil_lol:> dwójka i dwie dziewczyny do innej klasy, a tak to wszystkich mamy i 7 doszło:cool1: Ładne fotki :loveu: U mnie większość osób jest z VIb, kilka z mojej poprzedniej klasy i kilka z VIc ;). No i jeden w ogóle nowy jakiś jest :eviltong::eviltong: Dzięki :lol: Minerva napisał(a):To ja się pochwalę, że jestem w 1b :evil_lol: Też gimnazjum :cool3:. No proszę, mamy A,B i C :lol::lol::evil_lol:. Wiecie co, cud normalnie, brat do mnie podszedł i się zapytał: Chcesz na 10 minut kompa? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Recommended Posts