Rahl Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Łał, jaśniejsze fotki, widzę coś na nich, widzę :multi:! Quote
Rahl Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Ogólnie pogoda była niezbyt do focenia, więc nie obrażajcie się za jakość ;). Ważne, że foteczki są :diabloti: Quote
Cieplutkaa. Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Witamy się pierwszy raz.! ;) Na pewno będziemy zaglądać, ponieważ uwielbiam setery... Moja Lara jest po mamuśce - w typie seterki irlandzkiej - może stąd miłość do tych psow :loveu: Pozdrawiamy i zapraszamy do siebie :lol: Quote
Rahl Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 [quote name='Justy$ka']Witamy się pierwszy raz.! ;) Na pewno będziemy zaglądać, ponieważ uwielbiam setery... Moja Lara jest po mamuśce - w typie seterki irlandzkiej - może stąd miłość do tych psow :loveu: Pozdrawiamy i zapraszamy do siebie :lol: Miło mi! ;) O, fajnie :). O, to jeżeli masz to zapewnienie, to na pewno wpadnę! :loveu::loveu: Seterki i inne wyżły... :cool3::loveu: Post spowodował, że dodaję następne zdjęcia :diabloti:. Na poprzednich stronach jest ich mnóóóóóstwo... naprawdę :cool3: Jako, że większości fotek z akcji "zrzućmy gałąź" nie dawałam, to dam wam teraz ::) Quote
Rahl Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 A tak w ogóle, to byłam dzisiaj na spacerku z efciq i Willym, jak skończę wstawiać zdjęcia ze zlotu to dam tamte ;). Na dzisiaj to już koniec fotek, wyszalałam się z wstawianiem :P Quote
Izuuus Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Super fotki ;) Niektóre za ciemne. Chyba, że to w późniejszych godzinach było. Ale podobają mi się :loveu: Quote
Rahl Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Ja nie wiem jak te fotki wyglądają, bo u mnie wszystkie są ciemne. Ja po prostu wstawiam na ślepo... :(:(:( Quote
Efciq Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 eee tam... mnie sie wszystkie podobają :) http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/fotoski/asioweobrazy1058.jpg jakie brutalne! xD ale minę zrobił taką niewinną :P Quote
C&B Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/fotoski/asioweobrazy1064.jpg :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ja już te fotki na wątku zlotowym widziałam :evil_lol::eviltong: Quote
Cavy Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Oj, biedna gałąź :shake: :evil_lol: Zapraszamy do siebie :eviltong: Quote
Rahl Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 łapeczek napisał(a):Witamy Cie Gordonowa xD! Kogo tu widzę... :crazyeye::cool3::cool3: Hejka :) Quote
łapeczek Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 a kogo sie spodziewalas? kogoss innego ?? Quote
Rahl Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 łapeczek napisał(a):a kogo sie spodziewalas? kogoss innego ?? No nie, ale dawno nie widziałam was :lol:. bianka19 napisał(a):Witanko piękne psiaki :loveu::loveu: Hmm, te psiaki to są ze zlotu :eviltong::eviltong::eviltong:. Klaudysiaczek napisał(a):My też witamy :roll:. Czemu taka ponura mina? :lol: Quote
Klaudysiaczek Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ponura, bo liczyłam na słońce dzisiaj, a nade mną same chmury... xd Quote
Rahl Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Klaudysiaczek napisał(a):Ponura, bo liczyłam na słońce dzisiaj, a nade mną same chmury... xd Oiii :-(. Pocieszę Cię, że nade mną też są chmury a słońce nawet nie myśli by się pokazać :mad:. Postanowiłam, że szczerze mówiąc to nie ma już co ciekawego wstawiać z zlotowych fotek. Jeżeli jesteście strasznie ciekawi jak tam było, to zajrzyjcie na wątek zlotowy ze zdjęciami. Tam wstawiłąm większość swoich zdjęć. ;) Chcecie zdjęcia ze spacerku z Willym i Ewą? :) Quote
Klaudysiaczek Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Oczywiście, że chcemy! :D Dzięki za pocieszenie - przyda się, bo muszę wyjść w tą 'przed-ulewę' na spacer :roll:. Quote
Recommended Posts